Kontakt med oss

Hei, hva leter du etter?

Redmi Note 11 Pro 5G trippelt bakkamera

Redmi Note 11 Pro 5G under vurdering – kraftig mellomtoner fra Xiaomi

Oppdatert av Timo Altmeyer den 24. oktober 2023

Vi testet Redmi Note 11 Pro 5G-smarttelefonen for deg. Av de fire modellene av Redmi Note 11-serien som har blitt utgitt så langt, er Redmi Note 11 Pro 5G på toppen. Smarttelefonen byr blant annet på en 120 Hz AMOLED-skjerm, et trippelkamera med 108 MP hovedsensor og et stort 5000 mAh batteri med 67W hurtigladefunksjon.

Flott totalpakke eller bare ensartethet? Dette er våre inntrykk.

8.5
Vår vurdering
279 € amazon
Sjekk priser
Technische Daten
oversikt
produsenten

Xiaomi

Modell

Redmi Note 11 Pro 5G

Spezifikationen

 Prosessor og minne 
CPU: Qualcomm Snapdragon 695
GPU: Adreno 619
Lagring: 6 GB / 8 GB LPDDR4X + 128 GB / 256 GB UFS2.2
Minneforlengelse: Ja

 Vise 
Vis diagonal: 6,67 inches
Skjermoppløsning: 2400 x 1080 piksler
Skjermfrekvens: 120 Hz
Skjermtype: AMOLED
Skjermbeskytter: Corning Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 fingre

 Kameraer 
Hovedkamera: 108 MP Samsung HM2 1/1.52", 0.7µm, PDAF, f/1.9
Ultravidvinkelkamera: 8 MP, f/2.2, 118° vidvinkel
Makrokamera: 2MP, f/2.4

Frontkamera: 16 MP, f/2.4

 nettverk 
Dual SIM: Ja
SIM-størrelse: Nano SIM
eSIM: Nei.

2G GSM: 850 900 1800 1900 MHz
3G WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19
4G LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66
4G LTE TDD: 38/39/40/41
5G NSA / SA: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78/n66

 trådløs 
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: 5.1
GPS: Ja
NFC: Ja

 sensorer 
* Omgivelseslyssensor
* Akselerometer
* Nærhet Sensor
* E-Compass
* gyroskop
* Fingeravtrykkssensor
* IR-blaster

 akkumulator 
Batteri: 5.000 mAh
Hurtigladningsfunksjon: 67 Watt
Qi butikk: nei

 Andre 
Operativsystem: Android 11 (MIUI 13)
Lyd: 3.5 mm hodetelefoner / stereohøyttalere
Tilkobling: USB-C
Størrelse: 164,2 x 76,1 x 8,1 mm
Vekt: 202g

Lieferumfang

1x Redmi Note 11 Pro 5G
1x lader 67W
1x ladekabel
1x beskyttelsesdeksel
1x SIM-nål
1x manual

Anmeldelse: Redmi Note 11 Pro 5G

I midten av februar presenterte Xiaomi Redmi Note 11-serien, som er ment å erstatte Redmi Note 10-serien som ble utgitt i fjor. Redmi Note 11 Pro 5G testet her er på toppen, etterfulgt av en Redmi Note 11 Pro (uten 5G), Redmi Notes 11S og budsjettsmarttelefonen Redmi Note 11 (anmeldelse).

 Ganske forvirrende, ikke sant? Du kan se hvordan smarttelefonene skiller seg fra hverandre i tabellen nedenfor.

 Modell   Redmi Note 11 Pro 5G   Merknader redmi 11 Pro   Redmi Notes 11S   Redmi Note 11 
 Chip  Qualcomm Snapdragon 695 MediaTek Helio G96 MediaTek Helio G96 Qualcomm Snapdragon 680
 prosessor  Octa Core (2x Cortex-A77 @2.2 GHz 6x Cortex-A55 @1.7 GHz) Octa Core (2x Cortex-A76 @2,05GHz 6x Cortex-A55 @2,00GHz) Octa Core (2x Cortex-A76 @2,05GHz 6x Cortex-A55 @2,00GHz) Octa Core (4x Cortex-A73 @2.2 GHz 4x Cortex-A53 @1.8 GHz)
 GPU  Adreno 619 Liten G57 MC2 Liten G57 MC2 Adreno 610
 Speicher  6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 6+64 GB / 6+128 GB / 8+128 GB LPDDR4X + UFS2.2 4+64 GB / 4+128 GB / 6+128 GB LPDDR4X + UFS2.2
 Vise  6,67 tommer AMOLED - 120 Hz + 360 Hz - 1080 x 2400 piksler - DCI-P3 6,67 tommer AMOLED - 120 Hz + 360 Hz - 1080 x 2400 piksler - DCI-P3 6,43 tommer AMOLED - 90 Hz + 180 Hz - 1080 x 2400 piksler - DCI-P3 6,43 tommer AMOLED - 90 Hz + 180 Hz - 1080 x 2400 piksler - DCI-P3
 Kameraer  108 MP, f/1.9, 1/52' Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f / 2.4, foran
108 MP, f/1.9, 1/52' Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f / 2.4, foran
108 MP, f/1.9, 1/52' Samsung HM2
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
16 MP, f / 2.4, foran
50 MP, f / 1.8
8 MP, f / 2.2, 118˚ vidvinkel
2MP, f/2.4, makro
13 MP, f / 2.4, foran
 høyttaler  Stereo Stereo Stereo Stereo
 NFC  Ja Ja Ja Ja
 akkumulator  5000mAh - 67W 5000mAh - 67W 5000mAh - 33W 5000mAh - 33W
 Størrelse og vekt  164,19 x 76,1 x 8,12 mm - 202 g 164,19 x 76,1 x 8,12 mm - 202 g 159,87 x 73,87 x 8,09 mm - 179 g 159,87 x 73,87 x 8,09 mm - 179 g

Det er ikke alt. Den som også ble presentert i februar og allerede er testet av oss POCO X4 Pro 5G (anmeldelse) er nesten identisk med Redmi Note 11 Pro 5G.

På maskinvaresiden er det komplette dataarket ganske enkelt tatt i bruk. Det er bare forskjeller i utformingen av baksiden, som er mye enklere i Redmi Note 11 Pro 5G.

Redmi Note 11 Pro 5G: design og finish

Og med utformingen av Redmi Note 11 Pro 5G starter vi også. Smarttelefonen har en størrelse på 164,19 x 76,1 x 8,12 mm og veier 202 g. Så den er ganske stor, men fortsatt innenfor normen for dagens smarttelefonstørrelser. Foretrekker du en mer kompakt smarttelefon bør du ta en titt på Redmi Note 11S, som i det minste er litt smalere i lengde og bredde.

Redmi Note 11 Pro 5G bakside i sollys.

Baksiden av smarttelefonen i matt "Graphite Grey".

I motsetning til de rimeligere modellene i Redmi Note 11-serien, er baksiden av Redmi Note 11 Pro 5G laget av glass. Xiaomi nevner ikke i hvilken grad et spesielt beskyttelsesglass ble brukt. Det oppstod imidlertid ingen riper i testfasen til tross for daglig bruk uten beskyttelsesdeksel. Baksiden av glass motstår også smuss og stygge fingeravtrykk veldig godt. Fargemessig kan du velge mellom «Graphite Grey», «Polar White» og den litt mer iøynefallende «Atlantic Blue» som også har speileffekt.

Redmi Note 11 Pro 5G ovenfra med IR-blaster, mikrofon, høyttalerutgang og 3,5 mm hodetelefonkontakt.

En visning ovenfra viser ulike tilkoblingsmuligheter.

Den kantete og derfor flate skrånende rammen er laget av plast. Jeg personlig liker håndfølelsen til den flate rammen. Smarttelefonen ligger derfor stabilt i hånden. Men følelsen er en smakssak. Noen mennesker vil sannsynligvis foretrekke en avrundet kasseramme. Å betjene enheten med én hånd er omtrent mulig. Strømknappen på siden, som også inkluderer fingeravtrykkskanneren, er lett tilgjengelig. Over det er volumvippen, som også er lett å nå.

I henhold til beskyttelsesklasse IP53 er smarttelefonen beskyttet mot støv og vannsprut. SIM-sporet har for eksempel den typiske gummiringen som skal holde vann ute. Smarttelefonen er ikke vanntett, men den tåler kraftig regn.

Redmi Note 11 Pro 5G nedenfra med USB-C-kontakt, SIM-skuff, mikrofon og høyttalerutgang.

Samme bilde under, hvor blant annet USB-C-tilkoblingen er plassert i SIM-sporet.

Tilkoblingene er plassert som følger: USB-C-kontakten er vanligvis plassert i bunnen. Til venstre er SIM-sporet, som kan utstyres med enten to nano-SIM-kort eller ett nano-SIM og ett microSD-minnekort. Til høyre er en mikrofon og en av stereohøyttalerutgangene. Høyre side av rammen har blitt stående helt fri. Den fortsetter på toppen med en 3.5 mm hodetelefonkontakt, en annen høyttalerutgang og en annen mikrofon, samt en infrarød sender. Xiaomi har gjort en god jobb med behandlingen.

Redmi Note 11 Pro 5G leveringsomfang.

Det følger også med et beskyttende etui og en 67W hurtiglader.

Redmi Note 11 Pro 5G: 120Hz AMOLED-skjerm

Xiaomi bruker en 11-tommers AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 5 Hz for Redmi Note 6,67 Pro 120G. En skjerm med slike egenskaper blir mer og mer vanlig i middelklassen, men det er fortsatt unntaket i denne prisklassen.

I tillegg kommer en høy skjermoppløsning på 1080 x 2400 piksler, som igjen tilsvarer en skarp skjerm på 395 PPI. Skjermen er beskyttet av spesielt ripe- og bruddsikkert Corning Gorilla Glass 5 .

Redmi Note 11 Pro 5G AMOLED-skjerm med dristige farger.

Behagelig smale skjermkanter fullfører designet.

Skjermen er optimalisert for DCI-P3-fargerommet. I skjerminnstillingene kan du justere fargene i modusene "Vivid", "Saturated" og "Standard". Avhengig av modus virker fargene litt sterkere, kjøligere eller varmere. Fargetemperaturen kan også justeres i flere moduser eller via et fargehjul. Vanligvis AMOLED imponerer skjermen på Redmi Note 11 Pro 5G med sin utmerkede fargegjengivelse, et sterkt kontrastforhold og et sterkt svartnivå.

Displayet er også lett å lese i solskinn. I automatisk modus tilpasser skjermen seg raskt til omgivelsene. Med opptil 700 nits i "High Brightness Mode" og 1200 nits i "Peak" skinner skjermen overraskende sterkt.Gode ting kan også sies om synsvinkelstabiliteten. Grunne betraktningsvinkler har ikke en betydelig innvirkning på lesbarhet og visning.

En annen nøkkelfunksjon er oppdateringsfrekvensen på 120 Hz, som sikrer at innhold vises spesielt jevnt. Du må imidlertid først aktivere 120 Hz i skjerminnstillingene. Som standard er smarttelefonen satt til 60 Hz. En mangel ved den høye oppdateringsfrekvensen er den noe svake Snapdragon 695, som ikke tilbyr noen store ytelsesreserver og ikke kan utnytte 120 Hz fullt ut i de fleste apper og mobilspill.

Den alltid-på-funksjonen til skjermen møtes med mangel på forståelse. Dette betyr faktisk kontinuerlig statusvisning på skjermen når den er slått av. Xiaomi betyr noe annerledes med "Alltid-på".

Selv om det er en funksjon med ulike innstillingsmuligheter, forblir displayet kun aktivt i 10 sekunder. Denne formen for AOD er ​​helt ubrukelig for å sjekke klokkeslett eller varsler, fordi du fortsatt må hente smarttelefonen. La oss håpe Xiaomi svarer på dette i kommende oppdateringer!

Redmi Note 11 Pro 5G Netflix.

Netflix, Prime Video og andre strømmeleverandører kan spilles av i full HD.

En annen varslingsfunksjon er varslingseffekten på kanten av skjermen. Innkommende varsler signaliseres ved å blinke kort på kanten. Også her er det ulike effekter å velge mellom.

Streamingelskere kan nyte Netflix og Co. i høy oppløsning. Den nødvendige Widevine L1-sertifiseringen er tilgjengelig. Dessverre er elskere av HDR10 og Dolby Vision utelatt i kulden!

Redmi Note 11 Pro 5G: Snapdragon 695

Redmi Note 11 Pro 5G er utstyrt med den ARMv8-baserte Qualcomm Snapdragon 695 mobilplattformen, hvis åttekjerners CPU har to Cortex-A77-kjerner (2,2 GHz) og seks Cortex-A55-kjerner (1,7 GHz). GPUen er en Adreno 619. Takket være 6nm produksjon lover brikken anstendig energieffektivitet.

Lagringstypene er LPDDR4X-minne og rask UFS2.2-datalagring. Her har du valget mellom 6+64GB, 6+128GB eller 8+256GB minne. Så mye for teorien.

Som allerede nevnt har ikke Snapdragon 695 veldig store ytelsesreserver, noe som også gjenspeiles i referanseresultatene. I den virkelige hverdagen er dette imidlertid mindre merkbart. Når det gjelder ytelse, oppfører smarttelefonen seg jevnt og selvsikkert mesteparten av tiden. Komplekse nettsider bygges raskt i nettlesertesten. Minnets sekvensielle lesehastighet er god. Apper starter med en behagelig hastighet og lagres i minnet i tilstrekkelig lang tid.

Snadragon 695 viser svakheter i krevende mobilspill. Det skal sies at Redmi Note 11 Pro 5G er mindre anbefalt for mobile spillere. Spill som PUBG eller Asphalt 9 kan spilles, men detaljnivået bør reduseres betraktelig for å unngå stamming. Smarttelefonen holder hodet kaldt i nesten alle situasjoner. Ytelsesfall på grunn av høy varmeutvikling forekommer ikke.

Redmi Note 11 Pro 5G: brukergrensesnitt

På programvaresiden er MIUI 13 allerede på smarttelefonen, som fortsatt var basert på Android 11 på tidspunktet for testen. En oppdatering til Android 12 vil dukke opp i nær fremtid.

De forhåndsinstallerte appene er allsidige. I tillegg til en rekke Google- og Xiaomi-apper, er også mye bloatware forhåndsinstallert. Totalt 19 slike apper fra kategoriene spill, sosiale medier og shopping er forhåndsinstallert på smarttelefonen. Heldigvis kan hver av disse appene avinstalleres.

Selve MIUI-brukergrensesnittet er funksjonelt og tydelig strukturert. Den integrerte temabutikken tilbyr omfattende tilpasningsmuligheter med et stort utvalg av temaer. På denne måten kan utseendet til grensesnittet endres på kort tid. Har du knyttet smarttelefonen til en Mi-konto, får du tilgang til Xiaomi Cloud, hvor viktige filer og bilder kan lagres.

"Dual Apps"-funksjonen lar brukeren klone applikasjoner. Funksjonen "andre profil" er mer vidtrekkende og lar deg opprette en ekstra brukerkonto med egen startskjerm. "Sidefeltet" er også nyttig, siden det vises som et overlegg og gir rask tilgang til apper. Det er også mange andre nyttige funksjoner. Å gå nærmere inn på dette vil gå utover omfanget av denne delen.

Redmi Note 11 Pro 5G: kamera

Det bakre trippelkameraet bruker 108 MP Samsung HM2 bildesensor (blenderåpning f/1.9, 1/52") fra fjorårets Redmi Note 10 Pro. Kamerasensoren var allerede i stand til å demonstrere sine evner der og var overbevisende (tar prisklassen god bilde- og videokvalitet.

Redmi Note 11 Pro 5G trippelt bakkamera

De resterende sensorene er delt inn i et 8 MP Sony IMX355 ultra vidvinkelkamera med en 118° vidvinkel og et 2 MP makrokamera (blenderåpning f/2.4). Erfaring har vist at 2 MP makrokameraet bare er en gimmick uten særlig merverdi. Et 16 MP Omnivision OV16A1Q frontkamera er ansvarlig for selfies.

hoved~~POS=TRUNC kameraet~~POS=HEADCOMP

Med tanke på prisklassen kan du ta gode bilder med hovedkameraet på 108 MP til Redmi Note 11 Pro 5G. Bildene er behagelig skarpe, detaljer er godt gjengitt og fargene fremstår som naturlige. Fokuset settes raskt uten å måtte gjøre mye manuelt arbeid.

Opptakene er litt mer detaljerte og skarpere i 108 MP-modus. Dette blir imidlertid først virkelig synlig når du zoomer inn på opptaket. I tillegg kreves det gode lysforhold, fordi eliminering av pixel binning også øker støykomponenten i bildet.

Det dynamiske området til hovedkameraet er på ingen måte ubegrenset. Den automatiske HDR-funksjonen trenger sjelden å hjelpe. Her er en rekke forskjellige bilder tatt i dagslys og solnedgang.

Redmi Note 11 Pro 5G testbilde hovedkamera dag (6)

Redmi Note 11 Pro 5G takler også dårlige lysforhold. Fargene er godt bevart og mengden støy i bildet økes ikke nevneverdig. Som forventet avtar detaljnivået noe. Nattmodus hjelper, ettersom den lyser opp bildet og får frem detaljene litt mer.

Ultra vidvinkelkamera

Redmi Note 11 Pro 5G tar også ultravidvinkelbilder godt. Opptakskvaliteten kan ikke konkurrere med hovedkameraet på grunn av redusert detaljnivå og lavere dynamisk område, men det er helt tilstrekkelig for stillbilder. Spesielt på små skjermer er forskjellen neppe signifikant. Desto tydeligere på en stor skjerm.

Andre sensorer og opptaksfunksjoner

Makrokameraet er kun der for å forskjønne databladet. I praksis gir opptakene ingen reell merverdi. Betjeningen av kameraappen er enkel og forståelig. Funksjonen du leter etter finner du raskt og innstillinger kan endres på kort tid. Alternativt er det lurt å eksperimentere med Gcam-mods, siden kameraprogramvaren også kan ha stor innvirkning på opptakskvaliteten.

Redmi Note 11 Pro 5G testbilde makrokamera

Tatt med makrokamera.

Redmi Note 11 Pro 5G tar opp videoer i en maksimal oppløsning på 1080p30. Det er synd, for i dag kan du forvente høyoppløselige 4K-videoopptak selv fra billige smarttelefoner i mellomklassen. Den maksimale 1080p-oppløsningen skyldes Snadragon 695, hvis bildeprosessor ikke støtter 4K. Selv 1080p60 er ikke et alternativ. Den innspilte lyden er overbevisende.

Til slutt har vi frontkameraet på 16 MP, som tar ganske fine selfies om dagen. Under dårlige lysforhold blir bildene stadig dårligere på detaljer og uskarpe.

Redmi Note 11 Pro 5G: tilkobling og sensorer

mobil

Som navnet antyder, er Redmi Note 11 Pro 5G en smarttelefon med 5G mobilstøtte. Mobilradiofrekvensene og -båndene som vanligvis brukes i dette landet, støttes fullt ut. Her er en oversikt over frekvenser og bånd: 

  • 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz
  • 3G: WCDMA: 1/2/4/5/8/19
  • 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66
  • 4G: LTE TDD: 38/40/41
  • 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

Telefoning og mobilsurfing fungerer problemfritt. Smarttelefonen overbeviser med godt mottak og en like god stemmekvalitet. Enten via håndsettet eller håndfrifunksjonen. Standardene VoLTE og VoWiFi er tilgjengelige. SAR-verdien er 0,956 W/kg på hodet, 0,596 W/kg på kroppen

Wi-Fi og Bluetooth

Smarttelefonen støtter dual-band AC WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) og Bluetooth 5.1. Rekkevidden og datagjennomstrømningen er høy i WLAN. Bluetooth-tilkoblinger er stabile og uten begrensning.

Redmi Note 11 Pro 5G tilbake liggende.

GPS og sensorer

Redmi Note 11 Pro 5G bestemmer posisjonen ved hjelp av GPS, GLONASS, Galileo og BeiDou. Satellittene integreres raskt og plasseringen bestemmes med høy nøyaktighet. Navigering fungerer feilfritt enten du navigerer gjennom urbane eller landlige områder. Et e-kompass er tilgjengelig.

Sensorsystemet inkluderer også en nærhetssensor, en omgivelseslyssensor, en akselerasjonssensor, et gyroskop, en G-sensor og en Hall-sensor. Utstyr med infrarød mottaker, for eksempel fjernsyn, kan styres via den infrarøde senderen (IR-blaster). Den nødvendige Mi Remote-appen er allerede forhåndsinstallert på smarttelefonen.

 NFC er tilgjengelig og bruk av Google Pay er derfor mulig.

fingeravtrykk skannere

Smarttelefonen kan låses opp raskt og pålitelig ved hjelp av fingeravtrykkskanneren. Denne er plassert i strømknappen på siden. Alternativt er andre opplåsingsmetoder tilgjengelige med mønster, PIN-kode, passord eller ansiktsgjenkjenning.

stereohøyttalere

Vi likte virkelig stereohøyttaleren. Lyden er kraftig høy og til og med lydeffekter leveres via Dolby Atmos. For tilkobling av hodetelefoner har du valget mellom 3.5 mm jack, Bluetooth eller USB-C. Høyoppløselige lydkodeker som aptX støttes for Bluetooth-tilkoblinger. Det er til og med mulig å motta FM-radio med kablede hodetelefoner.

Redmi Note 11 Pro 5G bakside stående.

Redmi Note 11 Pro 5G: Batteri

Med en kapasitet på 5000 mAh har Redmi Note 11 Pro 5G et batteri av vanlig størrelse i dag. Positiv effekt har det sparsommelige forbruket av den effektive Snapdragon 695. Bruker du smarttelefonen til hverdagslige ting som telefonering, surfing på Internett og sosiale medier, kan du regne med en kjøretid på rundt 2 dager.

 Hurtiglading er mulig med opptil 67 watt. En full lading tar i underkant av 41 minutter. Med bare 15 minutter strøm er smarttelefonen allerede ladet til 55 prosent. Omvendt lading, dvs. lading i motsatt retning, lik en powerbank, støttes. Som forventet, ingen trådløs lading.

Redmi Note 11 Pro 5G trippelt bakkamera

Redmi Note 11 Pro 5G

8.5
rangering
positiv

Elegant design
AMOLED -skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens
God hverdagsprestasjon
MIUI 13 brukergrensesnitt
God mobiltelefonmottak (5G, VoLTE, VoWiFi)
NFC for kontaktløs betaling (EU -versjon)
Nøyaktig navigering
Stereohøyttalere med Dolby Atmos
Meget god batterilevetid og 67W hurtiglading

negative

Stor og tung
"Always-On" bare i 10 sekunder
Prosessor nedgraderes til forgjengeren
Videoer kun i 1080p30

Konklusjon

Redmi Note 11 Pro 5G er en god mellomklassesmarttelefon som mest sannsynlig vil fortsette suksessen til forgjengeren. Kjøpsargument nummer 1 er den utmerkede skjermen, som i denne prisklassen (i hvert fall på tidspunktet for denne testen) har liten konkurranse.

Nummer 2 salgsargument er batteriet, som varer lenge og er fulladet på i underkant av 67 minutter med 41 watt hurtigladefunksjon.

Nummer 3 salgsargument er 108 MP hovedkamera, som tar bilder av god kvalitet dag og natt. Videoelskere må imidlertid være fornøyd med en maksimal oppløsning på 1080p30.

Du bør også være klar over Snapdragon 695s middelmådige grafikkytelse. Krevende mobilspill kan spilles, men stamming kan bare unngås på redusert detaljnivå. Redmi Note 11 Pro 5G er derfor ganske uegnet for hardcore-spillere. På sin side er smarttelefonen opp til dagligdagse gjøremål.

Sjekk priser
279,40 €
Timo Altmeyer avatar
forfatter

Timo er grunnleggeren av techreviewer.de og en ekte teknologiekspert. Fra smarttelefoner til e-sykler, fra hjemmekino til smarte hjem, han har alltid fingeren på pulsen til de siste trendene.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * merket