Kontakt med oss

Hei, hva leter du etter?

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Review Header

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI i testen: Det nesten perfekte rengjøringshjelpemiddelet

Oppdatert av Timo Altmeyer den 24. oktober 2023

Som spesialist for vakuumroboter har ECOVACS lansert en ny modell av sin prisbevisste T-serie i år.

Med en bemerkelsesverdig sugekraft på 6000 Pa, en automatisk moppeløftefunksjon og muligheten til å rengjøre moppen med varmt vann, tilbyr denne nye ECOVACS vakuumroboten et omfattende utvalg av funksjoner som ikke lar noe å være ønsket. Så den perfekte vakuumroboten?!

9.5
Vår vurdering
654 € amazon
Sjekk priser

Anmeldelse: ECOVAC'S DEEBOT T20 OMNI

 Prime Day-tilbud 

Som en del av Amazon Prime Day er ECOVACS DEEBOT T20 OMNI robotstøvsuger nå tilgjengelig for bare 799 euro i stedet for den opprinnelige veiledende prisen på 1.099 27 euro. Dette tilsvarer en besparelse på XNUMX %.

Til Amazon-tilbudet

Oppdater 04. September 2023

ECOVACS har lansert en offisiell tilbakekalling av DEEBOT T20 OMNI. Tilbakekallingen påvirker alle enheter produsert før 1. juni 2023. Følgelig kan moppplatene til disse enhetene bli slitt, noe som kan føre til at disse platene faller av robothuset etter en viss tids bruk.

Informasjonen ble formidlet til kundene via e-post og selskapet beklaget ulempen dette medførte. ECOVACS sikrer også at kvalitetskontrolltiltakene vil bli styrket for å unngå slike hendelser i fremtiden.

 Hva betyr dette for kundene? Alle som eier en berørt enhet kan registrere seg for et gratis erstatningssett for tilbehør, som inkluderer oppgraderte moppplater og to chenillemopper. Produsenten har gitt instruksjoner for registrering og den videre prosessen i e-posten. Hvis du ikke har mottatt e-posten, kan du kontakte oss her  link  informere.

Produsenter av intelligente robotstøvsugere finner stadig opp nye funksjoner for å gjøre rengjøringen mer effektiv og praktisk. Med DEEBOT T20 OMNI, en mellommodell av ECOVACS T-serien, skiller to store forbedringer seg ut.

For det første kan den automatisk heve moppene når den feie over tepper, noe som muliggjør samtidig støvsuging og mopping. For det andre kan den rengjøre moppene med 55°C varmt vann, noe som dyptrenser moppene og reduserer behovet for maskinvask.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI vakuumrobot parkerer i sugestasjonen

En umiskjennelig likhet med de andre modellene i ECOVACS-familien.

Interessant nok overgår DEEBOT T20 OMNI til og med dagens premiummodell DEEBOT X1 OMNI, men den klarer seg uten AIVI-kameraet, som gjør støvsugerroboten til et rullende overvåkingskamera, og den innebygde vanntanken, som forsyner moppene med vann under drift.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: design og finish

Kontinuitet og konsistens i utformingen av DEEBOT T20 OMNI understreker medlemskapet i ECOVACS-familien. Både vakuumroboten og alt-i-ett-rengjøringsstasjonen deler umiskjennelige likheter med DEEBOT X1 OMNI (til prøven) og dens forgjenger, DEEBOT T10 OMNI (til prøven).

Selv om rengjøringsstasjonen er ganske stor (58 x 45 x 43 centimeter), integreres DEEBOT T20 OMNI, som foreløpig kun er tilgjengelig i hvitt, sømløst i ulike interiørstiler.

rensestasjon

Renholdsstasjonen er en stor affære av en grunn. Bretter du opp sølvdekselet til stasjonen, dukker det opp en avtagbar 4-liters ferskvannstank og en 4-liters skittenvannstank. Begge er optisk godt atskilt fra hverandre.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI rengjøringsstasjonslokk åpent

Sølvlokket brettes enkelt sammen.

Det er nok plass mellom disse tankene til å oppbevare for eksempel den medfølgende rengjøringsbørsten. DEEBOT X1 OMNI utnyttet denne plassen bedre og inkluderte en passende oppbevaringsboks for tilbehør.

Generelt har ECOVACS spart på tilbehøret som følger med. I stedet for vanlig levering av to støvposer, følger kun en pose med og moppene finnes også kun i en enkel versjon.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Avstand mellom vanntankene

Tilbehøret kan oppbevares mellom vanntankene.

Adskilt fra vanntankene er det en 3-liters støvpose i en skuff under, som vakuumroboten tømmer støvbeholderen sin i etter hver rengjøring. Skuffen kan åpnes ved å trykke på en skjult bryter nedenfra.

Den fulle støvposen kan kastes i restavfallet som en vanlig støvsugerpose. Erstatningsposer kan fås billig Amazon eller im Handle av ECOVACS ombestille.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI åpne skuffer med støvpose

Støvposen er enkel å fjerne.

Vakuumroboten kan settes i gang med en kontrollknapp på lokket til rengjøringsstasjonen. Sammenlignet med DEEBOT X1 OMNI, som tilbyr tilleggsfunksjoner som å kalle vakuumroboten tilbake til stasjonen eller starte mopprengjøringen, klarer DEEBOT T20 OMNI seg uten disse egenskapene.

Strømledningen kobles til baksiden av rengjøringsstasjonen. Det er også et praktisk bærehåndtak og en enhet for å vikle opp strømkabelen.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Bak på stasjonen

Slik ser rensestasjonen ut bakfra.

Rensestasjonen avsluttes i bunnen med en vinklet bunnplate. Vakuumroboten parkerer baklengs i stasjonen slik at moppene stikker ut i rensekummen. Du trenger ikke bekymre deg for vannpytter. Rensebassenget er konstruert slik at ingenting kan lekke ut. Skålding fra 55°C varmtvann er heller ikke mulig, siden moppene rengjøres i det utilgjengelige bakre området av stasjonen.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI parkeringsstilling

Her rengjøres moppene grundig.

robot vakuum

Selve vakuumroboten har den klassiske runde formen. Med en diameter på 36,2 centimeter og en høyde på 10,35 centimeter er det ikke en av de mest kompakte enhetene på markedet, men den skal kunne passe under de fleste senger og sofaer. Høyden skyldes lasertårnet som synlig stikker ut fra toppen og gir DEEBOT T20 OMNI sine navigasjonsevner.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI parkert på stasjon

DEEBOT T20 OMNI reverserer inn på stasjonen.

Sølvlokket til vakuumroboten er magnetisk festet og helt avtagbart. Om du foretrekker et hengslet eller avtagbart lokk er en smakssak. Personlig liker jeg denne konstruksjonen bedre fordi den gjør det lettere å få tilgang til knappene under og støvbeholderen.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI med lokk

Lokket er laget av plast.

Som vanlig for ECOVACS er det en av/på-bryter og en WiFi-knapp.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI av og på bryter

For å få tilgang til knappene, løft ganske enkelt lokket.

Støvbeholderen har en kapasitet på 300 ml. Dette er 100 ml mindre enn DEEBOT X1 OMNI støvbeholderen, men det spiller ingen rolle for så snart beholderen er full tømmes den automatisk i stasjonen.

En ny funksjon er det forbedrede partikkelfilteret i støvbeholderen, som er supplert med et ekstra lag med aktivt kull. Aktivt kullfilteret bidrar til å binde lukt og støvpartikler enda mer effektivt.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI støvbeholder med aktivt kullfilter

Aktivt kullfilteret er et ekstra lag med beskyttelse mot lukt og partikler.

På fronten av DEEBOT T20 OMNI er støtfangeren som beskytter vakuumroboten mot kollisjoner. For å unngå slike situasjoner fra første stund, er vakuumroboten utstyrt med flere sensorer på både sidene og bunnen.

TrueDetect 3D 3.0-gjenkjenningssystemet, som i bunn og grunn er et cross-array-kamera, oppdager hindringer og sørger for at vakuumroboten ikke berører dem. Vi kommer til hvor effektivt dette fungerer senere.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI TrueDetect 3D 3.0 deteksjonssystem

TrueDetect 3D 3.0-deteksjonssystemet oppdager objekter og hindringer foran.

Det ECOVACS utelot denne gangen er AIVI-kameraet, som kan brukes til å planlegge overvåkingsturer. Denne funksjonen kan være nyttig for å overvåke dine egne fire vegger, men den medfører også risiko for uønsket overvåking. På dette tidspunktet bør alle bestemme selv hvor nyttig denne funksjonen er for dem.

Bunnen av DEEBOT T20 OMNI rommer de to roterende moppene og sidebørstene som klikker godt på plass. Vakuumroboten regulerer løfting og senking av moppene ved å automatisk slå dem ut eller inn. Dette oppnår en høydeforskjell på 9 millimeter. Selve moppene er laget av et spesielt absorberende materiale som lagrer vann i lang tid. En god avgjørelse, fordi DEEBOT T20 OMNI ikke har en integrert vanntank.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI gulvmopper

Moppene er laget av et spesielt absorberende materiale.

Til glede for langhårede mennesker og kjæledyreiere har hovedbørsten laget av bust blitt erstattet av en ren gummirulle, der det er mye mindre sannsynlighet for at hår blir fanget. Samtidig har endene på børstene blitt forbedret, slik at det er mindre sannsynlighet for at håret vikler seg opp og kan fjernes lettere.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI gummirulle

ECOVACS har byttet ut børsterullen med en gummirulle.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: Oppsett

Oppsettet av DEEBOT T20 OMNI skal være enkelt å implementere selv for tekniske lekfolk. Det første kravet er å laste ned ECOVACS Home App, som er tilgjengelig i de offisielle butikkene for Android- og iOS-enheter.

Appen guider deg deretter gjennom de enkelte oppsettstrinnene med bilder og på en måte som er lett å forstå. I løpet av oppsettet krever vakuumroboten tilgangsdata for hjemme-WLAN. Sørg for at det er et 2,4 GHz-nettverk. Tilkobling til et 5 GHz-nettverk støttes ikke.

Appen er tydelig strukturert og takket være jevnlige oppdateringer viser ECOVACS sitt engasjement for å kontinuerlig forbedre appen.

kartlegging

Ved oppsett for første gang er det mulighet for hurtigkartlegging, som lager et romkart på bare noen få minutter uten å støvsuge og tørke. Det skilles mellom det klassiske 2D romkartet og et 3D romkart, som også viser gjenstander som møbler og tepper.

Romkartet lar deg holde øye med hvor vakuumroboten befinner seg for øyeblikket og hvilken fremgang den har gjort under rengjøringsprosessen. Justeringer, som å navngi rom, skille rom eller slå dem sammen, gjøres via kartinnstillingene. I innstillingene kan det også defineres begrensede soner som vakuumroboten ikke skal gå inn i ved støvsuging og tørking eller kun ved tørking. Det er mulig å lage opptil tre forskjellige kort. Nøyaktigheten på kartvisningen er god.

rengjøringsmodus

Det er totalt fem rengjøringsmoduser å velge mellom. I "Area"-modus er det mulig å spesifikt utpeke individuelle rom for rengjøring. "AUTO"-modus utfører automatisk rengjøring av hele området. Det er også tre spesialmoduser til.

Den spesielle "Hjem"-modusen, kun tilgjengelig i 3D-kartvisning, renser området rundt møbler og tepper. I motsetning til dette lar "Custom"-modusen i 2D-displayet rengjøringsområder tegnes på kartet.

Nylig lagt til er "Husholdning"-modus 2.0. I denne modusen husker vakuumroboten blant annet hvor lenge den har vært inaktiv eller analyserer hvilke rom som oftere er kraftig skitne. Den justerer automatisk rengjøringsatferden basert på disse parameterne.

Innstillinger

For å få tilgang til innstillingene må du sveipe opp fra bunnen av hovedskjermen. ECOVACS har innført en ny struktur for innstillingene, som nå er delt inn i kategoriene rengjøringsinnstillinger, stasjonsfunksjoner og andre innstillinger.

Tidligere versjoner hadde alle innstillingene på ett sted. Med denne nye inndelingen har klarheten lidd noe. Her er de tilgjengelige innstillingsalternativene:

 Rengjøringsinnstillinger: 

  •  Rengjøringsinnstillinger: "Standard", "Mopp", "Støvsuger og mopp"
  •  Rengjør: En eller to ganger
  •  Sugekraft: justerbar i nivåene "stille", "standard", "maksimum" og "maksimum+"

 Stasjonsfunksjoner: 

  • Rene servietter
  • tomt støv
  • Lufttørking

 Andre rengjøringsinnstillinger: 

  •  Rengjøringseffektivitet: "Standard", "Deep" og "Rask"
  •  Hjørne dyprengjøring: kantdyp rengjøring
  •  Tepperensstrategi: Automatisk sugeforsterkning, teppedeteksjon, teppebypass, ignorer teppet
  •  Rengjøringsrekkefølge: Bestemmer rekkefølgen rengjøringen foregår i.
  •  Intelligent rengjøring: fuktighet i moppeputen (Lav, Standard, Høy), Rengjøringsintervall (Dyp, Daglig, Effektiv), Tørketid i varmluft (2 timer, 3 timer, 4 timer), Selvdrenering (Auto, Intelligent), Kontinuerlig rengjøring , Unngå 3D-hindringer TrueDetect, arealenhet
  •  Rengjøringsplan: tidsplan etter ukedager og tid
  •  Språk 

Det er også generelle innstillinger, inkludert barnesikring, rengjøringslogg, YIKO stemmeassistent og delerslitasjerapport.

YIKO stemmeassistent

En av hovedfunksjonene til DEEBOT T20 OMNI og ECOVACS Home App er YIKO stemmeassistenten. Også her har det skjedd mye og ECOVACS viser at stemmeassistenten sakte får kontroll.

Språkassistenten forstår nå mer enn 20 talekommandoer på forskjellige språk, som dekker nesten alle funksjonene til vakuumroboten. Du kan for eksempel starte, sette på pause og avslutte forskjellige rengjøringsmoduser med stemmekommando, sende vakuumroboten til stasjonen eller spørre etter informasjon som batterinivå, plassering og gjeldende oppgave.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI YIKO Assistent

LED-en lyser for å fortelle om YIKO er aktiv.

Under testen bestemte jeg meg bevisst for ikke å se på talefeil på forhånd, men heller å kommunisere fritt med YIKO. 90 prosent av tiden forsto YIKO hva jeg ønsket av ham. Jeg måtte imidlertid sakte gjenta den første kommandoen "Ok YIKO" flere ganger fordi den ikke ble forstått når den ble snakket raskt. Et annet problem er følsomheten til mikrofonen. Mens vakuumroboten jobber, må du bokstavelig talt rope på den fra nært hold slik at den reagerer.

Hvis du ikke vil bruke YIKO, kan du enkelt deaktivere det i appen. Om taleassistenten er aktiv eller ikke kan sees fra vakuumrobotens status-LED: En lysende oransje LED betyr at taleassistenten er deaktivert, mens en blå LED indikerer at taleassistenten godtar kommandoer.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI: praktisk test

Automatisk moppløftfunksjon

En stor mangel ved DEEBOT X1 OMNI var at du måtte fjerne moppene for å støvsuge tepper hver gang. I det lange løp er dette ganske irriterende og fører til betydelige begrensninger, spesielt i rom med mye tepper eller til og med tepper.

Fyll opp ECOVACS DEEBOT T20 OMNI vanntank

Fyll opp vanntanken én gang for tørking.

ECOVACS har reagert på dette og har gitt DEEBOT T20 OMNI en automopp løftefunksjon, som gjør at den kan støvsuge og tørke av alle gulvbelegg samtidig. Hvis vakuumroboten nærmer seg en teppekant, løfter den automatisk moppene med 9 millimeter slik at de svever rett over gulvet.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI hevet mopper

De hevede moppene svever rett over bakken.

ECOVACS har implementert funksjonen for automatisk moppeløft godt. Først når vakuumroboten er omtrent halvveis på teppet, heves moppene lynraskt, slik at det er mulig å tørke opp til kanten av teppet.

Dette fungerer til og med med høyluvede tepper, hvor moppene delvis trekkes over haugen, noe som kan føre til vannrester. Selv om vakuumroboten står på teppet med mopp, kan det skje at moppene fortsetter å snu og teppet blir litt vått.

tørk resultatet

Rengjøringsresultatet er imponerende. Takket være det høye kontakttrykket skrubber moppene enkelt selv tørkede kaffeflekker fra gulvet. For gjenstridige flekker må imidlertid vakuumroboten gå over flere ganger, noe som betyr at du til syvende og sist er raskere med en manuell mopp.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Moppgulv

Tørker grundig og fri for striper.

kantrensing

Kantrengjøringen, som blir aktiv hver syvende dag i AUTO- eller husholdningsmodus, har vist seg å være nyttig. DEEBOT T20 OMNI skyver moppene sine til kanten av rommet for en kort stund.

Denne funksjonen er imidlertid ikke XNUMX % garantert, så skitt forblir i hjørner og vanskelig tilgjengelige steder. Men i det minste – ECOVACS har tenkt på en funksjon som foreløpig mangler fra mange andre produsenter.

Mangler vanntank

 Den manglende vanntanken er ikke en ulempe. Selv om vakuumroboten bare kjører til stasjonen hvert 10. minutt for å friske opp moppene, forblir de våte til slutten. Du kan imidlertid se hvordan fuktfordelingen avtar gradvis.

For mindre skitne gulv er det tilstrekkelig å sette fuktigheten på moppeputen til lav i innstillingene. Tørkingen etterlater ingen striper, og derfor etterlater vakuumroboten en ren linje med fuktighet. Rundt 70 liter ferskvann kreves for et område på rundt 4 kvadratmeter.

Varmtvannsmoppe vasketeknologi

Moppene rengjøres i rensestasjonen. Fordelene ved å bruke varmt vann (55°C) til dette er åpenbare. Fettete smuss løses bedre opp med varmt vann og samtidig drepes bakterier.

Testen viste raskt at moppene blir bedre rengjort ved å rengjøre med varmt vann. Spesielt dyreeiere kjenner til problemet med at skitt raskt setter seg fast på moppen når man tørker. Jeg vil likevel anbefale å vaske moppene jevnlig i vaskemaskinen for å få ut de resterende smusspartikler fra moppene.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI varmtvannsrengjøring FLIR-opptak

Termokameraet viser tydelig at det ikke er noen fare fra det varme vannet.

 I følge ECOVACS er varmesystemet sikret i flere nivåer. Vannforsyningen og elektronikken er skilt fra hverandre slik at det ikke kan oppstå store skader ved lekkasje. En temperatursensor overvåker vanntemperaturen. Hvis denne stiger over 3°C i mer enn 55 sekunder, stoppes oppvarmingen automatisk.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI skittenvannstank fylt

Slik ser skittenvannstanken ut etter rengjøring i dyrehusholdningen.

Det skitne vannet som produseres under rengjøringen havner i den 4-liters skittenvannstanken. Det anbefales å kaste den grå væsken med en gang i toalettet og å skylle tanken grundig slik at ubehagelig lukt ikke kan utvikle seg i utgangspunktet.

suge

Sugekraften til DEEBOT T20 OMNI når imponerende 6000 Pascal (Pa). Dette gjør den til en av de kraftigste vakuumrobotene på markedet. Til tross for høy sugekraft er volumet på et passende nivå. Vakuumroboten fanger opp skitt på harde gulv veldig bra. Av 100 gram husskitt fordelt på testområdet ble 95 gram støvsuget opp.

Resultatet ble litt dårligere på tepper. Minst 91 gram ble sugd bort der. Vakuumroboten kjører over teppekanter opp til maksimalt 2 centimeters høyde. Hår fester seg sjelden i gummivalsen. På de roterende sidebørstene er det derimot litt mer vanlig. Håret kan klippes løs med det medfølgende rengjøringsverktøyet.

Vakuumroboten tømmer hele støvkammeret i 3-liters støvposen på slutten av en rengjøringssyklus. Posen har flere filterlag og holder skitten trygt fanget. Den bør skiftes ut senest etter tre måneder.

Det er rom for forbedringer i navigasjonen. I det hele tatt navigerer DEEBOT T20 OMNI trygt gjennom lokalene, men noen ganger virker den også litt desorientert. Dette viser seg ved at vakuumroboten blir stående på samme sted en stund, snur seg oftere i sirkler eller kjører bort områder som allerede er rengjort. ECOVACS bør få problemet under kontroll med fremtidige oppdateringer.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI katteleke og ladekabel som hindring

Gjenstander som ligger rundt gjenkjennes vanligvis.

I de fleste tilfeller kan du stole på TrueDetect 3D 3.0 hindringsdeteksjon. Sammenlignet med DEEBOT X1 OMNI har funksjonen blitt merkbart forbedret. DEEBOT T20 OMNI gjenkjenner nesten alltid katteleker som ligger rundt og svarte ladekabler som hindringer og unngår dem pålitelig.

Det blir vanskeligere med hvite kabler eller skolisser som ligger for flatt på bakken for hans deteksjonsradius. Vakuumroboten liker å kjøre over den. Imidlertid svikter de fleste andre vakuumrobotmerker også på disse objektene.

akkumulator

Vakuumroboten bruker et typisk 5200 mAh batteri, som ifølge ECOVACS skal vare i opptil 240 minutter av gangen. I testen holdt batteriet rundt 150 minutter før vakuumroboten måtte til stasjonen. Den kjører dit automatisk så snart batterinivået synker til 15 prosent.

Omregnet til kvadratmeter kan vakuumroboten rense rundt 120 kvadratmeter areal om gangen. Det er en bitter ettersmak når det kommer til ladetiden, som tar nesten 6 timer. Ønsker du å rengjøre flere etasjer med et stort areal på en gang, vil du fort få problemer tidsmessig.

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI Review Header

DEEBOT T20 OMNI

9.5
rangering
positiv

Meget god byggekvalitet
Enkel å sette opp og bruke
Brukervennlig ECOVACS Home App
Handy Voice Assistant (YIKO)
Enestående tørkeytelse
Samtidig støvsuging og mopping
God sugekraft med solid gummirulle
Grundig mopprengjøring med varmt vann

negative

Mangler oppbevaringsboks for tilbehør
Unngår ikke alle objekter
Noen ganger desorientert
Batteriet lades veldig sakte

Konklusjon

ECOVACS DEEBOT T20 OMNI viser seg å være en verdifull hjelper i husholdningen, som effektivt mestrer et bredt spekter av rengjøringsoppgaver. Kombinasjonen av støvsuging og avtørking takket være automoppløftfunksjonen, samt vedlikehold av rene mopper takket være vasketeknologien for varmtvannsmoppen er funksjoner som fanger spesielt øyet. Håndteringen er brukervennlig takket være en intuitiv app, YIKO stemmeassistent og ukomplisert oppsett.

Til tross for disse fordelene er det noen aspekter som gir rom for forbedring. Roboten kan av og til miste orienteringen og batteriladetiden virker litt treg. I tillegg er evnen til å gjenkjenne objekter ikke alltid pålitelig. Uavhengig av disse punktene tilbyr DEEBOT T20 OMNI en solid total ytelse som resulterer i et prisverdig rengjøringsresultat.

Sjekk priser
654,00 €
659,99 €
Timo Altmeyer avatar
forfatter

Timo er grunnleggeren av techreviewer.de og en ekte teknologiekspert. Fra smarttelefoner til e-sykler, fra hjemmekino til smarte hjem, han har alltid fingeren på pulsen til de siste trendene.

11 kommentarer

11 kommentarer

  1. Bjørn

    16. Juni 2023 13 til: 58

    Hei Timo
    Jeg testet 2 stk, merket du ikke noe skrangle? Ikke alltid, men forlate saken.
    Sammenlignet med x1 synes jeg at t20 er litt høyere eller den knirker mer, noe som sannsynligvis skyldes gummirullene på flislagte leiligheter

    • Timo admin

      16. Juni 2023 15 til: 37

      Hei Bjørn,

      takk for din tilbakemelding. Gummivalsen kan faktisk være litt høyere enn X1 OMNIs børsterulle i enkelte situasjoner. Jeg har gjort denne observasjonen oftere med andre modeller med gummirulle.

      Når det kom til skrangle, merket jeg ikke noe uvanlig i testene mine. Jeg lot den gå igjen tidligere og hørte ikke noe merkbart rasling.

      • Bjørn

        16. Juni 2023 19 til: 35

        Hei Timo veldig rart så mine to blader liker en traktor, jeg vil sende deg videoen også hvis du er interessert.
        Jeg vil også påpeke at ecovacs nettbutikk vanligvis har høyere priser enn Amazon. Etter konsultasjon med Evovacs Supoort gir de en prisgaranti på deres we Shop men ikke på Amazon betyr at det ikke er noen rabatt fordi den gode er oppført på Amazon for €999 og direkte på ecovacs for €1099
        Hilsener

        • Timo admin

          17. Juni 2023 12 til: 25

          Hei Bjørn,

          det høres ikke bra ut i det hele tatt. Du er velkommen til å sende meg videoen/lenken på e-post. Du finner e-postadressen på kontaktsiden.

          Har du fjernet alle børstene én etter én og sett om problemet vedvarer?

  2. Beate Meiser

    18. Juni 2023 12 til: 41

    Hei Timo, først og fremst takk for din svært informative test. Du har allerede hjulpet meg mye med det. 🙂 Jeg fant ikke svar på et spørsmål. Jeg vil gjerne bruke vakuumroboten hovedsakelig til daglig tørking (har 2 Goldies). Vet du tilfeldigvis om vakuumroboten er kompatibel med rengjøringsmidler? Takk på forhånd. 🙂

    • Timo admin

      23. Juni 2023 22 til: 31

      Hei Beate, det er mulig å tilsette rensevæske i ferskvannstanken. ECOVACS selger til og med sitt eget rengjøringsmiddel til dette formålet.

      Det du vil være forsiktig med er å ikke bruke et klissete rengjøringsmiddel. Jeg ville for eksempel ikke puttet den klassiske nøytrale rengjøringen fra Frosch der inne fordi den er litt tyktflytende og danner flak i vannet. Dette har en tendens til å tette de smale slangene.

  3. Horst

    11. Juli 2023 13 til: 43

    Hei Timo,

    Jeg stiller følgende spørsmål her fordi jeg ikke fant noen informasjon i de forskjellige mediene.
    Kan du bruke DEEBOT T20 OMNI til spesifikt kontroll av rom for rengjøring? Det kan jeg gjøre med «Medion»-vakuumroboten som jeg har fra Aldi!

    • Timo admin

      11. Juli 2023 16 til: 01

      Hei Horst,

      Ja, selvfølgelig, det fungerer også med T20 OMNI. Du kan dele rom som du vil og fortelle vakuumroboten at den spesifikt kun skal støvsuge og tørke av dette rommet, kun støvsuge eller bare tørke.

  4. Aurélie

    12. August 2023 12 til: 02

    God dag!

    Som eier av en iRobot lette jeg etter hushjelp med mopp. T20 er perfekt! Jeg har fortsatt litt problemer med appen siden den er mer komplisert enn iRobot-appen, men det kommer!
    Likevel la jeg merke til 2 forskjeller i "mindre" bra til iRobots.
    T20 suger dårligere på kantene av rom og møbler og klarer ikke 30-35° skråninger... noe som er synd da jeg gjerne vil koble sammen to rom i huset mitt. iRobot klarte dette uten problemer. Har du en idé?

    • Timo admin

      13. August 2023 22 til: 35

      Hei Aurélie,

      hvis vakuumroboten ikke kan krysse terskelen mellom to rom, er det kun bygging eller kjøp av en terskelrampe som hjelper. Det er et bredt utvalg på Amazon.

      • Aurélie

        15. August 2023 07 til: 08

        Men tror du han kan klatre en rampe?
        Vi trodde det var som Roomba i den forbindelse. Det er ikke bare en terskel, det er et trinn som vi har bygget en rampe for som har en stigning på 30 grader. Vi vil legge til litt sklisikkerhet.
        Bare terskelstrimler selges på Amazon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * merket

Mer fra ECOVACS
oversikt
produsenten

ECOVACS

Modell

DEEBOT T20 OMNI

Spezifikationen

 Rengjøring 
Sugekraft: opptil 6000 Pa
Sugemoduser: Stille, Standard, Maksimum, Maksimum+
Volum: Mindre enn 68dB
Beholder: 300 ml støv
Viskersystem: OZMO Turbo 2.0

 Navigasjon 
Kartlegging: TrueMapping 2.0 (LDS)
Objektdeteksjon: TrueDetect 3D 3.0
Romkort: Ja (3 etasjer)
Romoppsett: ja
Begrensede soner: ja
Virtuell vegg: ja
Housekeeper Mode 2.0: Ja
Dyprengjøringsmodus: Ja

 tilkobling 
App: ECOVACS HOME
Tilkobling: WiFi 2.4 GHz
Alexa: Ja
Google Hjem: Ja
Annet: YIKO AI stemmeinteraksjon

 akkumulator 
Kapasitet: 5200 mAh
Varighet: til kl. 260 minutter
Ladetid: 6,5 timer

 Sugestasjon 
Sugeeffekt: 21 kPa
Posetype: Engangs
Posestørrelse: 3L
Mopprengjøring: Varmt vann (55°C)
Mopptørking: varmluft

 Størrelse og vekt 
Størrelse: 36,2 x 36,2 x 10,35 cm
Vekt: kg 3,7

Lieferumfang

1x vakuumrobot
1x sugestasjon
2x sidebørste
2x viskerpute
1x støvposer
1x rengjøringsbørste
1x rengjøringsverktøy
1x strømkabel
1x manual