Kontakt med oss

Hei, hva leter du etter?

NO.1 D5 Test foran

NO.1 D5 Smartwatch test

Oppdatert av Timo Altmeyer 17. mai 2024

Med NO.1 D5 har den kinesiske produsenten NO.1 brakt en ny smartklokke til det svært konkurransedyktige bærbare markedet. NO.1 D5 skiller seg imidlertid ikke bare ut fra NO.1 "D-serien" når det gjelder pris, den lover også flere funksjoner.

8.8
Vår vurdering
NO.1 D5 Smart Watch - Unboxing

Første inntrykk

Oppdatering september 2017

I mellomtiden har en annen modell av NO.1 D5 dukket opp. Den såkalte NO.1 D5 Pro er basert på utformingen av NO.1 D5 eller D5 Plus, men gir mer minne. I likhet med Plus-modellen bruker NO.1 D5 Pro en MediaTek MTK6580 som prosessor. Når det gjelder minne, har NO.1 D5 Pro 1 GB RAM og hele 16 GB flashminne. Android 5.1 brukes som operativsystem.

Oppdater november 2016

Smartklokkeprodusenten NO.1 har gitt ut en oppgradering til NO.1 D5. Oppgraderingsmodellen kalles "NO.1 D5+" og skiller seg først og fremst ut når det gjelder maskinvarefunksjoner. NO.1 D5+ (Plus) bruker en MediaTek MTK6580 som prosessor. Dette er en firekjerners prosessor som klokker på opptil 1.3 GHz. Lagringskapasiteten er også doblet, og økt RAM til 1 GB og intern lagring til 8 GB. Real Android 5.1 brukes fortsatt som operativsystem.

Som et klokke, ble NO.1 D5 også levert i en enkel klokke kartong. I tillegg til smartwatchen ble det inkludert en magnetisk ladestasjon, en micro USB-lading eller datakabel og en pose med to klokke skruer og en liten skrutrekker. En instruksjonshåndbok ble ikke inkludert i denne tidligere prøveversjonen.

Upakket la jeg merke til høykvalitets metallhus i NO.1 D5. Dette er godt laget og har ingen produksjonsfeil. Av / på-knappen på siden av saken er også laget av metall, er tett og har også et godt trykkpunkt. Utilsiktet aktivering er neppe mulig. Jeg la heller ikke merke til noe rasling når jeg beveget meg raskt.

Armbåndet til smartklokken er laget av syntetisk skinn. Dessverre oppfyller armbåndet ikke helt min smak. Her hadde jeg foretrukket et silikonarmbånd av høy kvalitet. Bytte av armbånd er også problematisk her. Som du kan gjette, kjører klokkens antenner inne i armbåndet. Smartklokken har et eget SIM-spor, en GPS og en WLAN-modul. For å nå SIM-sporet, må metallbaksiden skrus av og løftes av på fire punkter. I følge produsenten er klokken sertifisert i henhold til beskyttelsesklasse IP65. Følgelig er klokken støvtett og beskyttet mot vannstråler. Det er imidlertid bedre å ikke få vann på klokken, fordi det bare er en veldig tynn plastforsegling inni.

Vise

Skjermen på smartklokken er en 1.3-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 360x360 piksler. Denne skjermen er derfor helt rund og har ikke denne stygge linjen nederst på skjermen. Pikseltettheten er omtrent 277 PPI. Skjermen er omtrent sammenlignbar med en 5-tommers HD-smarttelefon. Individuelle piksler kan bare sees hvis du ser nøye og nøye på.

Skjermens lysstyrke jeg vil kalle gjennomsnittet. I direkte sollys kunne jeg ikke teste smartwatchen ennå. Selv om NO.1 D5 ikke har en OLED-skjerm, er kontrastforholdet bra. Fargene er også sterke og naturlige. Jeg ble ikke skuffet med visningsvinkelstabiliteten heller.

Nøyaktigheten til den lille berøringsskjermen er god. Inngangene kan overføres uten feil på det veldig små tastaturet med litt øvelse. Den kapasitive berøringsskjermen er imidlertid ikke multi-touch-stand.

Det er også interessant at skjermen på smartklokken har et fingeravtrykksbelegg. Dette belegget fungerer ganske bra, så jeg klarte å bruke smartklokken i flere dager uten å rengjøre skjermen.

Leistung

NO.1 D5 har en Mediatek MT6572 dual-core prosessor med en klokkefrekvens på en GHz. En Mali-400 MP brukes som GPU. I tillegg har smartklokken 512 MB RAM og 4 GB intern lagring. Det interne minnet kan dessverre ikke utvides. Smartklokken har allerede forhåndsinstallert Google Play Store, og derfor savnet jeg ikke muligheten til å installere Geekbench 3 og AnTuTu.

Under normal drift går klokken ganske jevnt. Noen klistremerker med en rask sveipe gjennom brukergrensesnittet kan forekomme, men tilhører heller sjeldenheten. Apper kan åpnes med en liten forsinkelse, men også i tide.

brukergrensesnitt

I motsetning til wearables av kjente produsenter har NO.1 D5 ingen Android Wear, men en full Android 4.4.2 ("Watch OS 2.0"). Lanseringen er fullstendig tilpasset rund og liten skjerm. Implementeringen er NO.1 ganske godt utført. Alle systemprogrammer er tilpasset og vises riktig.

Som allerede antydet har klokken også forhåndsinstallert Google Play Store, noe som betyr at alle apper kan lastes ned. Disse appene er selvfølgelig ikke tilpasset, men vises også vanligvis på en brukbar måte. Imidlertid må jeg si at jeg også installerte apper som jeg ikke kunne bruke med D5. I disse appene ble for eksempel ikke et nødvendig inngangsområde vist fordi det ganske enkelt ble vist utenfor skjermområdet.

Smartwatchen drives av swiping bevegelser. Apper kan lukkes ved å trekke fra topp til bunn. Den sidemonterte knappen tjener bare som påkobling eller. Av-knappen.

 

Funksjoner

 Urskive: Totalt 39 urskiver er forhåndsinstallert. Disse er fullt animerte og spenner fra analog til digital. Hver urskive har et annet utseende og er skreddersydd for ulike bruksområder. For eksempel er det urskiver som i tillegg til klokkeslettet også viser siste målte puls og gjeldende antall trinn. Andre urskiver har batteridisplay eller værdisplay. Med denne enorme variasjonen burde det virkelig være en klokkeskive for alle. Det er også en NO.1-butikk hvor du kan laste ned flere urskiver (for øyeblikket 3) gratis. Jeg var også i stand til å installere mine egne urskiver via en omvei. Det er en app i Playstore som fungerer som en widget og presist viser urskivene i appen. Her er en oversikt over urskivene:

YouTube

Ved å laste ned videoen godtar du personvernreglene til YouTube.
finn ut mer

Last inn video

 Pulsmåler og trinnteller: Pulsen måles via en grønn LED på baksiden av smartklokken. Sammenlignet med pulsmåleren til NO.1 D3 er resultatene nesten identiske. Siden jeg ikke har noen annen enhet med en pulssensor i tillegg til de to NO.1-enhetene, kan jeg ikke bestemme nøyaktig hvordan D5 fungerer. I alle fall gjenkjente smartklokken min hvilepuls ganske bra. Jeg sammenlignet skrittelleren med Xiaomi Mi Band. Trinnlengde og høyde kan stilles inn i treningsappen. Trinn registreres også hele dagen, og du kan angi ditt eget opptaksintervall. I en oversikt kan du se det totale antallet skritt tatt på dagtid og kaloriforbrenningen. Totalt antall trinn etter en dag avviket litt nedover i direkte sammenligning med Mi Band. Hvilket apparat måler mer presist er selvsagt tvilsomt. Selv med NO.1 D5 er det mindre feil målinger, for eksempel når du kjører bil. Totalt sett vil jeg beskrive verdien av NO.1 D5 trinnteller som mer presis.

 Vær-app og barometer: Vær-appen og barometeret fungerer bare med en aktiv internettforbindelse og sannsynligvis også et GPS-signal. I det minste var jeg sjelden i stand til å spørre om værinformasjonen i det lukkede rommet.

 Tilleggsfunksjoner: Telefoni (kontaktbok, nummeroppringing og meldingshåndtering) | Alarmfunksjon | Nettleser | Kalender | Filemanager | Musikkspiller | Lydopptaker | Stemmesøk

Telefoni, WLAN, Bluetooth

Å foreta en telefonsamtale lyder uvanlig, men er mulig med NO.1 D5. Jeg brukte bare funksjonen en gang og bare for denne testen. Stemningskvaliteten var ok. Over høyttaleren kunne man forstå den som ringer godt. Den innebygde mikrofonen tillot også den som ringer til å forstå meg godt. I hvert fall da jeg holdt smartwatchen i tale.

Når det gjelder WiFi på smartklokken, er jeg ganske splittet. Det er virkelig en stor fordel at klokken er WiFi-aktivert. Du kan imidlertid ikke angi et SSID manuelt når du konfigurerer WLAN. Dette betyr at skjulte SSID-er blir nådeløst ignorert. Tilkoblingen til WLAN kobles også fra så snart skjermen slås av. Igjen, jeg kunne ikke finne en innstilling som ville forhindre tap av forbindelse.

Den installerte "Watch Helper"-appen brukes til Bluetooth-tilkoblingen med smarttelefonen. Dette betyr at anrop fra smarttelefonen din kan aksepteres med D5. Appen har også en varslingsfunksjon. Dessverre klarte jeg ikke å overføre WhatsApp-varsler fra smarttelefonen min til NO.1 D5 ved hjelp av denne appen. Kun en alternativ app fra PlayStore gjorde det mulig å motta varsler.

GPS

En GPS-løsning finner klokken allerede etter 5 sekunder. Navigasjonen gjennom de tilpassede Google Maps fungerer også veldig bra. Dessverre avtar GPS-funksjonen batteriet veldig raskt.

NO.1 D5 Test Google Maps

akkumulator

Kapasiteten til batteriet er 450mAh. Med normal bruk og «Conspire Screen» aktivert (automatisk vekking av skjermen), klarte jeg å komme meg gjennom dagen helt fint på en enkelt lading. Et SIM-kort ble selvfølgelig satt inn og alle funksjoner ble aktivert. Som en tilleggsfunksjon er det også en energisparemodus, som avbryter alle radioforbindelser. Klokken lades med en 4-pins magnetisk ladestasjon. En fullstendig ladeprosess tar litt mindre enn en time.

NO.1 D5 Test foran

NO.1 D5 SmartWatch

8.8
rangering
positiv

Skarp skjerm med sterke farger
Godt håndverk
Android 4.4.2 med Google Play
WiFi og GPS
Rimelig skritteller og pulsmåler

negative

WLAN kan ikke legges inn manuelt
Watch-Helper-appen kan forbedres

Konklusjon

NO.1 D5 slår sin egen måte i forhold til de vanlige Android Wear smartwatches og er helt brukbar uten en smarttelefon. Utførelsen er gjennomgående god, men utformingen av armbåndet er snarere et spørsmål om smak.

D5 overbeviser først og fremst av den skarpe skjermen og det store antallet klokker. Operativsystemet "Watch OS 2.0" var godt tilpasset den runde skjermen, og de integrerte appene kan betjenes enkelt. Ytelsen er konsekvent bra med unntak av liten stamming med hurtig menynavigasjon.

Det som plager meg om klokken er at ingen Wi-Fi kan skrives manuelt. Den integrerte appen som kobler smartwatchen til smarttelefonen, er fortsatt litt feil. Arbeidsalternativer er tilgjengelige i Google Play Butikk.

Timo Altmeyer avatar
forfatter

Timo er grunnleggeren av techreviewer.de og en ekte teknologiekspert. Fra smarttelefoner til e-sykler, fra hjemmekino til smarte hjem, han har alltid fingeren på pulsen til de siste trendene.

40 kommentarer

40 kommentarer

  1. Uwe

    6. Februar 2016 09 til: 57

    Jeg har også en D5, kan du gi meg alternativet til å koble til smarttelefonen. Fordi jeg ikke kan godta anrop til smartwatchen. I tillegg trekker appen ned batteriet veldig raskt.

    • Timo admin

      7. Februar 2016 10 til: 38

      Hei Uwe, appen heter "SWApp Link", tilgjengelig i Google Play Store.

      • Uwe

        8. Februar 2016 09 til: 35

        Hei Timo, takk for svaret ditt. Jeg har installert app SWApp Link. Alt gikk bra, nå bare batteriforbruket må se på, fordi klokken min var tom etter kort tid. Jeg håper det var bare på grunn av den første synkroniseringen. Ellers er appen flott. Har du en løsning på grunn av data og Wi-Fi-tilkoblinger. Disse går alltid ut umiddelbart etter standby på klokken.

        • Timo admin

          8. Februar 2016 12 til: 41

          Problemet med data- eller WLAN-tilkobling, jeg vet om K8 3G, som kan sammenlignes med NO.1 D5. Der ble et tilleggsalternativ lagt til i en oppdatering, der du kunne velge om datatilkoblingen ble avbrutt i ventemodus eller ikke. Dessverre må du også håpe på en slik oppdatering på D5. Jeg vil snart spørre produsenten om en oppdatering er planlagt i denne forbindelse.

          Ellers kan jeg anbefale disse to trådene på XDA:
          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/smart-watch-android-watch-to-look-1-d5-t3270656

          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/clockskin-extracted-1-d5-firmware-t3295297

          NO.1 D5 er veldig populær i XDA-fellesskapet, og derfor er de første tilpassede watch-ansiktene blitt opprettet, og du kan til og med håpe på tilpassede ROM-er.

          • Schnurzpiepe

            12. Februar 2016 17 til: 08

            Hei, jeg har også vært eier av en No.1D5 siden i går, men min entusiasme er begrenset. BT-tilkoblingen til smarttelefonen (merknad 4) fungerer veldig merkelig. Søk etter BT-tilkobling og koble til. Hvis jeg går til smarttelefonen og trykker på tilkoblingen (W812A), vises en melding: "Kan ikke bruke Bluetooth-tilknytning når jeg kobler til via et WLAN-nettverk".
            Åh jeg er ikke i AppStore (evig lang lasting) over Wi-Fi.
            Neste "klokkehjelper" med QR-skanner til mobiltelefonen, så ikke lenger, kommer bare ikke til nettsiden.
            Stiller jeg klokkeslettet og krysser av i boksen for "Få tid fra nettverk", går klokken en time tilbake.
            Har nå installert app SWApp Link, men ingen tilkobling til klokken.
            Spill butikk, nettleser, vær fungerer.
            Kan du hjelpe meg videre, jeg har SIM-kort, jeg har ingen klokke, jeg ser ikke som nødvendig.

          • Timo admin

            12. Februar 2016 19 til: 52

            Hei Schnurzpiepe, i XDA-forumet ble det allerede diskutert at nedlastingslenken for "Watch Helper" ikke fungerer som den skal. Et medlem lastet opp APK-en. Her er linken: https://drive.google.com/file/d/0BzaM61zQn00LbDJtNGtIMEtHRHc/view

            Etter at du har konfigurert Bluetooth-tilkoblingen, trenger du ikke gjøre noen andre innstillinger i smarttelefonens Bluetooth-innstillinger. Du foretar ytterligere innstillinger via respektive Sync App (Watch Helper / SWApp).

            Det er bare tre andre apper i "AppStore" (produsenten AppStore). Apper hentes hovedsakelig fra "Google PlayStore", som også var forhåndsinstallert på klokken.

            Feil tid høres ut som et tidszonen problem. For meg fungerer tidszonen fra nettverket feilfritt. Du kan også stille tidszonen manuelt.

          • Schnurzpiepe

            13. Februar 2016 09 til: 19

            Hei Tim

            Først og fremst takk for at du svarer på spørsmålet mitt / problemene så fort.
            Watch Helper har lastet fra internett, er nå tilkobling til klokken. Ellers er jeg fremdeles tvetydig når det gjelder klokken, jeg håper bare på en oppdatering av produsenten eller en tilpasset rom fra fanbase.
            Jeg eier fortsatt en NO.1 S3, som jeg faktisk var lykkeligere med, selv om det er enklere i systemet.

  2. Jo Ommer

    28. Februar 2016 19 til: 02

    Hei Timo,
    er det mulig å endre amrband?
    MfG Jo

    • Timo admin

      28. Februar 2016 19 til: 05

      Hei jo
      Innenfor armbåndet går antennene til WLAN, GPS og mobilnett. En armbåndsendring anbefales derfor ikke.

  3. Chopper60

    5. April 2016 14 til: 51

    Min No1D5 starter ikke lenger. forblir etter starten på det opprinnelige bildet og piper et par ganger.
    Har allerede tatt bort spenningen ved å trekke av støpselet helt. Uten suksess.
    Også tilbakestillingen ved å trykke på 5 sek. Av knappen ga ingen forbedring.

    • Timo admin

      5. April 2016 15 til: 01

      Hei Chopper60, det høres ut som en murstein av fastvaren. Jeg hadde min D5 strikket for noen måneder siden og kunne redde dem med et flash-verktøy, inkludert ROM fra produsenten. Om nødvendig sender jeg deg lenken til filene via e-post.

      • Chopper60

        5. April 2016 15 til: 58

        hva betyr "murt" og hvordan kan du installere firmware hvis klokken ikke lenger starter?
        Er ikke Roma en fast maskinvarekomponent?
        Beklager, men jeg kjenner meg ikke med den blinkende ????

        • Timo admin

          5. April 2016 20 til: 32

          Når det gjelder en programvarekloss, ble den installerte fastvaren skadet, og det er grunnen til at enheten ikke lenger starter. Programvareklosser kan repareres 99 %. Firmware blir også ofte referert til som ROM. Her er instruksjoner om hvordan du "løser" en programvarekloss. https://www.techreviewer.de/no-1-d5-unbrick-firmware-flashen/

          • Chopper60

            11. April 2016 14 til: 50

            Takk for hjelpen, jeg har klokken tilbake fordi det fortsatt er garanti på det. de sender meg en ny (jeg håper ????)

  4. Mirek

    5. April 2016 18 til: 10

    Jeg får på klokken ingen utvekslingskonto installert ???? Hvordan gjør du det, for eksempel med kontaktene?

  5. Mirek

    6. April 2016 11 til: 47

    Ok, jeg har synkronisert kontakter via Google, men det er ikke optimalt. Kjenner noen av dere en løsning med Exchange? Og en ting til: Har noen allerede funnet på nettet en ekstra ladestasjon for klokken å kjøpe?

  6. runner

    8. April 2016 18 til: 22

    Hei,
    Jeg har nettopp vært No1 D5 og ønsket å bruke den som en hjertefrekvensmåler.
    Dessverre finner S-Health ikke hjertefrekvensmonitoren på klokken!
    Er det en løsning eller trenger jeg en brystbelte?

    • Mirek

      10. April 2016 17 til: 11

      Oppgi appen og begynn ikke å funzt? For meg går det uten problemer og selvfølgelig uten brystbelte, så minst når klokken er på hånden.

    • Silas

      10. Mai 2016 13 til: 51

      Kan du lytte til musikk via Spotify eller PlayMusic med klokken uten å være koblet til smarttelefonen? Det betyr å lagre musikk offline og deretter koble den til Bt-hodetelefoner og lytte til musikk mens du trener ...

      • Timo admin

        10. Mai 2016 18 til: 48

        Hei Silas, jeg installerte Spotify på klokken min selv og den kan brukes som på en smarttelefon. En BT-hodetelefon kan også kobles til.

  7. Tobias Gleich

    18. Mai 2016 16 til: 37

    Hei,

    Jeg kjøpte også klokken. Alt fungerte bra. Ett spørsmål: Det er funksjonen Bruk Bluetooth for internettilgang, men her kan du ikke sette kroken. Enheten er parret med telefonen min. Er det en løsning for dette?

    • ....

      26. november 2016 klokka 12:08

      Du må aktivere Bluetooth-tethering på mobiltelefonen først, så fungerer den.

  8. Heiko Hübner

    22. Mai 2016 12 til: 05

    Hei,
    Er det mulig å bytte armbåndet med D5, f.eks. Mot et metallarmbånd?
    LG
    Heiko

    • Timo admin

      22. Mai 2016 12 til: 37

      Hei Heiko,
      Innenfor armbåndet går antennene til WLAN, GPS og mobilnett. En armbåndsendring anbefales derfor ikke.

  9. Harald Klinger

    25. Mai 2016 11 til: 18

    Visste ikke før i dag at det finnes "skjulte SSIDer". Er det virkelig en mangel ved en smartklokke som – faktisk – ikke er en mobiltelefon? Tusen takk for den fine anmeldelsen og de flotte bildene!

  10. Gela2007

    2. Juni 2016 14 til: 48

    Hei alle, har også en D5, bortsett fra GPS, jeg har prøvd nesten alt og er ganske glad, hvor jeg er desperat å koble klokken med Win7, det finner ingen driver. Fortsatt ikke funnet i klokken i utvikleralternativene, feilsøkingen slått på, kanskje man har en ide

  11. Harald Klinger

    13. August 2016 11 til: 36

    Flott klokke. Jeg har brukt denne klokken i 3 måneder og så langt har den ikke vært noen "bakrus" og designet er bare flott. Et kinesisk produkt som jeg er overbevist om (og det er relativt få av dem så langt). Navigasjon (GPS) fungerer ikke som den skal, men kan du sette den på en klokke?

  12. Alexander

    15. Desember 2016 21 til: 38

    Dessverre kunne jeg ikke bruke denne appen til å overføre WhatsApp-meldinger fra smarttelefonen til NO.1 D5. Bare en alternativ app fra PlayStore aktiverte mottak av varsler.

    Jeg søker og søker og søker…. Hvilken app brukte du?

    • Timo admin

      16. Desember 2016 11 til: 18

      «Watch Helper»-appen, som kan lastes ned ved hjelp av QR-koden som er lagret i NO.1 D5, fungerer veldig bra for meg.

      • Alexander

        16. Desember 2016 12 til: 01

        Men da kan du ikke svare på Whatsapp-meldingene direkte? Du får bare en PushUp, at selv en melding er kommet?
        Så vidt jeg var dessverre allerede :). Men jeg vil gjerne lese nyhetene direkte på klokken.

        • Timo admin

          16. Desember 2016 12 til: 58

          Alternativt er det "MediaTek SmartDevice"-appen i Google PlayStore. På den tiden kunne jeg i det minste lese WhatsApp-meldinger med den, men ikke svare på dem.

          • Alexander

            16. Desember 2016 21 til: 16

            Og hva må installeres på klokken for en app? Unnskyld de mange spørsmålene. Men det interesserer meg veldig mye :).

          • Timo admin

            18. Desember 2016 11 til: 15

            Det er ikke nødvendig å ha en app installert på klokken. Alt du trenger å gjøre er å aktivere Bluetooth på D5, gjøre Bluetooth synlig, og koble til smarttelefonen via Bluetooth til Smartwatch.

          • SCK

            8. januar 2017 kl 18:59

            Har D5 en sovefase vekkerklokke?

          • Timo admin

            8. januar 2017 kl 19:19

            Nei, det er ingen slik funksjon på denne klokken. Det ville også være ganske ubehagelig å sove med D5.

  13. Josef

    24. Februar 2017 20 til: 47

    Jeg har d5 + og den fungerer bra, bortsett fra GPS-mottak. Prøvde noen (gode) apks - ingen GPS-løsning !! Vær så snill, er det et triks, hint eller noe?

  14. Thomas

    20. Juli 2017 16 til: 20

    Jeg har følgende problem med D5 +: Jeg kan ikke installere noen apper i Appstore fordi jeg flere ganger blir bedt om å legge inn betalingsinformasjonen (Shh ... Android!) Og du kan ikke få noen knapper som du kan klikke bort, og du kommer ikke til noen Knapp). Hva kan du gjøre der?

    • Timo admin

      20. Juli 2017 16 til: 36

      Hei, på min NO.1 D5 ble knappene ikke vist helt, men det var nok å klikke på. Du kan legge inn betalingsforespørsler via Play-butikken på smarttelefonen din. Da bør popupen ikke vises lenger. Det du også kan prøve, ville være med et OTG-kabel for å koble til en USB-mus og klikke med knappene.

      • Thomas

        20. Juli 2017 18 til: 51

        Takk for raskt svar. På et tidspunkt klarte jeg å gjøre det ved å klikke vilt på hvert punkt på skjermen til "Accept" dukket opp (The Scientific Method).

        Første inntrykk så langt veldig positivt: Flott utførelse, de grunnleggende funksjonene går jevnt, lyst display med tilstrekkelig svart verdi. MEN batteriet - Oh weia!

  15. stash

    18. november 2017 klokka 11:50

    hvordan kan du endre spor fra den praktiske spilleren med klokken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * merket

Mer fra NO.1
NO.1 G7 Smartwatch

Nyheter

Ting har vært litt roligere for den kinesiske produsenten av smartklokker de siste månedene. Med NO.1 G7 ble en ny smartklokke utgitt i desember, ...

oversikt
produsenten

NO.1

Modell

NO.1 D5 SmartWatch

Spezifikationen

SoC: MTK6572
Bluetooth: Bluetooth 4.0
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Beskyttelsesklasse: IP65

Bluetooth-anrop: Oppringing, telefonbok
Meldinger: Hent meldinger
Helse tracker: hjertefrekvensmåler, pedometer
Fjernkontroll: Musikk Fjernkontroll, Kamera Fjernkontroll
Varsler: Ja
Annet: alarm, værvarsel, WIFI, GPS, barometer

Skjerm: IPS
Skjermoppløsning: 360 x 360 px
Skjermstørrelse: 1.3 tommer

Batteri: 450mAh
Boligmateriale: aluminium
Armbåndsmateriale: Lær

Kompatibilitet: Android 4.3 / iOS 7.0
Farger: Svart, Sølv

Størrelse 4.6 x 4.6 x 1.3 cm
Vekt: kg 0.060

Lieferumfang

1 x NO.1 D5 Smartwatch
1 x magnetisk ladestasjon
1 x USB-kabel
1 x Driftsveiledning