Kontakt med oss

Hei, hva leter du etter?

Xiaomi Laser Projector produktbilde

Xiaomi MIJIA Laserprojektor anmeldelser og tilbud for kortdistanseprojektoren

Testrapport utarbeidet av Timo 11. november 2021

Xiaomi-produkter er nå tilgjengelig fra alle områder. Med Xiaomi Mi Laser-projektor brakte produsenten en kortdistanseprojektor på markedet sommeren 2017, som koster tilsvarende € 1275 og fungerer fremdeles med den nyeste laserteknologien.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer pin It
7.2
Vår vurdering
1119 € banggood.com
Sjekk priser
Technische Daten
oversikt
produsenten

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Laser Projector

Spezifikationen

 Generelt 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lyskilde teknologi: ALPD 3.0
Lysstyrke: 5000 Lumens
Lyshetens enhetlighet JBMA> 80%
Fargeområde: NTSC 80% ~ 85%
Senterkontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Oppløsning: 1920 x 1080 piksler
Bildeformat: 16: 9 (4: 3)
Projeksjonsstørrelse: ~ 150 "
Projeksjonsforhold: 0.233: 1
Kontrastforhold: 3000: 1

 tilkoblinger 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm jack (lydutgang)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-kontakt
1x USB Type-A 3.0-kontakt
1x S / PDIF
1x RJ45

 Andre 
Høyttaler: 2x Full Range - 2x Tweeter
Lyd: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D-støtte: Ja

Lampelevetid:> 25.000 timer
Strømforbruk: 250W / 0.5W (standby)
Størrelse: 410 × 291 × 88 mm
Vekt: kg 7

Xiaomi Mi Laser Projector

Oppdater 11. November 2021

 November er røverkjøpsmåned! Det starter med Singles Day, som Banggood tilbyr Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projector, Xiaomi Mi 4K UHD Laser Projector og Xiaomi MIJIA Ultra-Short Throw Laser Projector til en sterkt redusert pris.

MIJIA 1S er den nyeste laserprojektoren i serien, som projiserer et høyoppløselig 4K-bilde (pixel shift) med opptil 2000 ANSI-lumen. Den korte projektoren tilbys for 1391 euro.

Kjøp

€ 241 Kupong - Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projector

Med dette Banggood -tilbudet kan du kjøpe Xiaomi MIJIA 1S laserprojektor redusert for bare 1391 €.
BGSKFR619
VIS KUPON
241 € Rabatt
Gyldig til slutten av kampanjen

Også på tilbud for 1320 euro er Xiaomi Mi 4K UHD Laser Projector, som har en lavere lysintensitet med 1300 ANSI lumen, men også genererer et 4K-bilde (pikselskift). Projektoren selges som en global versjon, og det er grunnen til at ekte Android TV 9 allerede er forhåndsinstallert.

Kjøp

512 € Kupong - Xiaomi Mi 4K UHD laserprojektor

Med dette Banggood-tilbudet kan du kjøpe Xiaomi Mi 4K UHD-projektoren redusert for bare 1320 €.
BG4KUHDGE
VIS KUPON
512 € Rabatt
Gyldig til slutten av kampanjen

Den noe eldre Xiaomi-laserprojektoren med native 1080p-oppløsning og den globale versjonen med Android TV er tilgjengelig for 1021 euro.

Kjøp

179 € Kupong - Xiaomi MIJIA laserprojektor (global)

Med dette Banggood-tilbudet kan du kjøpe Xiaomi MIJIA-laserprojektor redusert for bare 1021 €.
BGPROBuscape
VIS KUPON
179 € Rabatt
Gyldig til slutten av kampanjen

Forsendelsen skjer fra EU-lageret (2-3 virkedager), slik at det ikke påløper ytterligere importgebyrer. Du kan ringe opp tilbudet via vår dealboks. Som en passende skjerm anbefaler vi en ALR UST-skjerm, som Banggood har på tilbud fra 292 euro (link).

Hva er en laserprojektor?

Alle som aldri har hørt om laserprojektorer, vil sannsynligvis tenke på en laserstråle, i likhet med en laserpeker, som kaster bildet på skjermen. Faktisk bruker laserprojektorer langvarige projeksjonsteknologier som LCD eller DLP. Bare lampeteknologien blir byttet ut. I stedet for en lampe brukes en lasermodul som er utstyrt med mange laserdioder som genererer lysstrålen. De viktigste fordelene med en laserprojektor er lengre levetid (~ 5.000 timer mot> 20.000 timer) av lasermodulen sammenlignet med konvensjonelle projeksjonslamper, samt lavere varmeutslipp, noe som betyr at oppvarming og nedkjøling fasen er nesten null.

Xiaomi Laser-projektorens historie

I løpet av de siste årene har Xiaomi bygget opp og utvidet sin egen hjemmekinoavdeling. Startskuddet kom med Xiaomi Laser Projector, som ble utgitt for det kinesiske markedet sommeren 2017, og var også det dyreste Xiaomi-produktet på den tiden til en verdi av 1300 €. Laserprojektoren gjorde også et lite gjennombrudd i dette landet som en import. Den eneste fangsten var og er det kinesiske MIUI, som er vanskelig å tilpasse for lokale brukere.

Mer enn et år senere, i slutten av 2018, dukket Xiaomi Laser Beamer opp i en "global versjon". I stedet for den kinesiske MIUI, er projektoren avhengig av Android TV, noe som kommer internasjonale brukere til gode. Det som høres ut som en sterk fordel i forhold til den kinesiske modellen har dessverre også noen ulemper. Den globale versjonen trenger ikke en 3D -funksjon og tilbyr færre innstillingsalternativer for skjermen. 

 I begynnelsen av 2019 ga Xiaomi ut en revidert modell for det kinesiske markedet. Som navnet antyder, er Xiaomi Laser Projector 4K en 4K laserprojektor. Nok en 0.47 tommers DLP DMD-brikke er installert, men projektoren forstår nå pikselforskyvning, noe som skaper en (falsk) 4K-opplevelse. Laserprojektoren 4K har ennå ikke blitt utgitt som en global versjon, og er bare tilgjengelig som import.

Alle modeller av Xiaomi-projektoren

Xiaomi laserprojektor er nå tilgjengelig i 8 forskjellige versjoner med forskjellige produsent- og modellnavn. Produsenten av alle projektorer er "Fengmi Technology Co., Ltd", som ble opprettet i 2016 i samarbeid mellom Xiaomi og Appotronics.

1080p-modeller (MiProjA1 - kodenavn: rainman)

  • Xiaomi Mi laserprojektor (kinesisk) | Modell: MJJGYY01FM 
  • Xiaomi Mi laserprojektor (internasjonal) | Modell: MJJGYY02FM 
  • Xiaomi MIJIA ALPD 3.0 ((bakkastelaser) | Modell: L185JCN 
  • Wemax One 7000 | Modell: FMWS01C 
  • Wemax One Pro | Modell: FMWS02C 

 4K-modeller (MiProjLas2 - kodenavn: batman) 

  • Xiaomi Mi laserprojektor 4K (kinesisk) | Modell: MJJGTYDS01FM 
  • Xiaomi MIJIA 1S 4K | Modell: MJJGTYDS04FM 
  • Wemax A300 | Modell: L1668FCF 
  • Fengmi 4K Cinema Laser | Modell: L176FCN 
  • Fengmi 4K Cinema Pro Laser | Modell: L176FCNPro  
  • ??? | Modell: L246 

Utstyr for Xiaomi Laser Projector

DLP-teknologi og kortkastprojeksjon

La oss nå håndtere utstyret til Xiaomi -projektoren. Projektoren bruker digital lysprosesseringsteknologi (DLP). Bildet projiseres digitalt på skjermen via mikronspeil. Maksimal oppløsning for 0.47 tommers DMD -brikken som brukes her er 1920 x 1080 piksler (Full HD). Som en kortdistanseprojektor eller "Short Throw Beamer" er Xiaomi -projektoren i stand til å projisere et spesielt stort bilde selv på kortest mulig avstand. Dette resulterer i flere mulige bruksområder, for eksempel å muliggjøre en passende hjemmekinoopplevelse selv på de minste plassene. Projeksjonsforholdet er 0.233: 1. Den tapfrie projeksjonsoverflaten er spesifisert av Xiaomi med opptil 150 tommer.

Xiaomi Mi Laser Projector Test

Avansert Laser Phosphor Display 3.0

Lasermodulen som brukes i projektoren er basert på "Advanced Laser Phosphor Display 3.0" (ALPD 3.0) teknologi fra Appotronics. Denne produsenten er mest kjent på det asiatiske hjemmekino -markedet og er allerede en av de største leverandørene av laserteknologi der. Modulen består av GaN-baserte, blå laserdioder. Primærfarger genereres av belyste fargefiltre. Ifølge Xiaomi er levetiden minst 25.000 5.000 timer. Lumenverdien til Xiaomi kortdistanseprojektor er 85 ANSI lumen. Denne verdien er tilstrekkelig til å gi et tilstrekkelig lyst bilde selv i et ikke-mørkt rom. NTSC -fargerommet er dekket med opptil 3.000%, kontrastforholdet er 1: XNUMX. Keystone -korreksjon er mulig.

Xiaomi Mi Laser Beamer Review

Smart TV-funksjon

Avhengig av hvilken modell du velger, er projektoren utstyrt med et annet brukergrensesnitt. Den kinesiske Xiaomi laserprojektoren bruker MIUI TV, basert på Android 6.0. Den internasjonale modellen bruker igjen Android TV versjon 8.1. Det er også forskjeller i TV-boksens maskinvare som brukes.

  •  MIUI TV-boks: Amlogic T968 med Mali T830 GPU | 2 GB DDR3 og 16 GB eMMC
  •  Android TV Box: Amlogic T962 med Mali 450 GPU | 2 GB DDR4 og 16 GB eMMC

I likhet med Smart TV-funksjonen til en TV, er Xiaomi Mi-projektoren utstyrt med en dual-band AC WiFi-modul og Bluetooth 4.0. Dette gjør at avspillingsmateriale kan streames direkte til projektoren. Imidlertid er MIUI TV tilbakeholdt fra det kinesiske markedet. Brukergrensesnittet er helt på kinesisk og fungerer uten Google Apps. Google PlayStore, Netflix, YouTube og andre nyttige apper mangler.

Men også Android TV av den internasjonale modellen er ikke det gule av egget. Som allerede nevnt ovenfor, mangler 3D-funksjonen, og det er færre innstillingsalternativer for bildet. Streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime er også av begrenset bruk. På grunn av mangelen på Widevine L1-støtte, kan Netflix bare streames i SD.

Fastvaren til den internasjonale modellen og den kinesiske modellen er ikke kompatible med hverandre. Android TV kan ikke blinkes til den kinesiske modellen! Imidlertid kan 75% av det kinesiske MIUI TV-brukergrensesnittet oversettes til engelsk ved hjelp av en Innstillinger-app. Følgende trinn er nødvendige for dette:

  1. StartSettings.apk (link) og kopier til en FAT32 formatert USB-pinne.
  2. Koble USB-pinnen til startprojektoren. Et varslingsvindu vises. Der velger du det første alternativet.
  3. Velg APK-filen. En varselsmelding for programmer fra ukjente kilder vises (kinesisk).
  4. Bekreft med venstre valg (OK). Innstillingene for programmer av ukjente kilder kalles automatisk. Deretter installerer du appen.
  5. Åpne Innstillinger i appvalget. Bla til "globus" for å endre språk. Velg engelsk.

Imidlertid forblir de mange appene, som hovedsakelig er ment for det kinesiske markedet, på systemet. Google PayStore kan installeres via en sidelast.

HiFi lyd og tilkoblingsmuligheter

Xiaomi Mi-projektoren er utstyrt med totalt 4 høyttalere, som er delt inn i 2 full-range høyttalere og 2 diskanthøyttalere. Systemet støtter DOLBY Audio og DTS HD for lyd i kinokvalitet. Tilkoblingsalternativene utgjør 3 HDMI 2.0-kontakter, en av dem med ARC-støtte, to USB-kontakter, en av dem USB 3.0 og en USB 2.0, en 3.5 mm lydutgang, en AV-inngang, en S / PDIF-kontakt og et Ethernet - Rifle.

DTS og Dolby Audio

Andre

Dimensjonene på projektoren er 410 × 291 × 88 mm, vekten er 7 kg. For å beskytte øynene har Xiaomi-projektoren også en sensor som oppdager bevegelser foran projeksjonsflaten og gjør bildet mørkere. Strømforbruket er maksimalt 250 watt. I følge Xiaomi bruker projektoren mindre enn 0.5 watt på tomgang. Produsenten spesifiserer viftevolumet som mindre enn 32 dB. Enheten leveres inkludert en multifunksjonell fjernkontroll.

Praktisk test av Xiaomi Laser-projektor

Lysstyrke, svart nivå og kontrast

Xiaomi spesifiserer lysstyrken til laseren med 5000 lumen. Lysstyrken kan reguleres ved å bruke totalt 3 projeksjonsmodi "Normal", "Cinema" og "Highlight". Det er ingen miljømodus! Lysstyrken målt på en 90-tommers projeksjonsoverflate (forsterkning 1.0) i midten og i den lyseste modusen er "Highlight" 1035 lumen. Den målte svartverdien er 0.43 lumen. Det målte kontrastforholdet er 2419: 1.

Utsikt mot fronten av Xiaomi-laserprojektoren med Dolby Sound

dagslys egnethet

Projektoren er ganske lite egnet for projeksjonsflater> 90 tommer i dagslys. Vedlagte testbilder, på en konvensjonell 130-tommers projiseringsflate i dagslys og i mørket. Bedre resultater kan oppnås med en høy kontrastskjerm (ALR). En slik skjerm kan koste mer enn 1000 €.

Oppløsning

Projektoren har en opprinnelig oppløsning på 1080p med maksimalt 60 Hz. 4K-oppskalering fungerer uten problemer. Individuelle piksler kan bare sees når de sees veldig nøye. Bildets skarphet er overbevisende generelt, og fordelingen av skarphet mot hjørnene er heller ikke anstrengende, selv om en liten uskarphet kan sees. Her er en oversikt over avstandene.

Kort avstand

Gråtoner og fargegjengivelse

Med fabrikkinnstillingene blandes mye blått inn for å få en strålende hvit. Generelt er fargene langt fra Rec.709-standarden. Fra fabrikken kjører Xiaomi-projektoren så å si i en butikkmodus med skarpe farger. Bildeforbedrere har en dynamisk kontrastmodus og en dynamisk fargemodus. Hvis du kalibrerer projektoren, kan du oppnå gode resultater som bare er forbundet med en liten reduksjon i lysstyrke og kontrast. Hvis du ikke vil kalibrere deg selv, bør du velge fargetemperaturen "Varm" for å oppnå rimelig presise resultater.

 

 fabrikk~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP 

 "Varm" fargemodus 

Lyd og volum

Dolby lydsystem leverer utmerket lyd. Lavt er tydelig merket Et virkelig flott høyttalersystem og bedre enn noen lydstenger.

Lydtrykksnivået målt ved laserprojektoren var 42 dB. På en avstand på 3-målere ble en verdi på 27 dB målt. Volumet er akseptabelt. I rolige filmer hører fansen til beameren faktisk gjennom høyt hum, men ved normal avspillingsvolum, er hummen i stor grad nedsenket.

Tilkoblingsalternativer for Xiaomi Laser-projektoren

MIUI TV og OSD

Menynavigasjonen er litt klønete, da bare 75% av kineserne kan oversettes ved hjelp av en Settings.apk. Men du blir vant til det veldig raskt. Smart TV-funksjonen er hovedsakelig rettet mot den kinesiske brukeren. Android-apper kan installeres ved sideloading. Netflix støttes ikke. Kodi kjører opp til versjon 17.4, Kodi Fork SPMC kan kjøre inkludert versjon 17.6 Alpha 2. Den integrerte mediaspilleren er veldig bra. Det spiller stort sett alt! Å koble en Chromecast, Apple TV eller en hvilken som helst annen TV-boks til Xiaomi Laser Projector er ikke noe problem.

Det er nå også mulig å rotere projektoren. Hos XDA-utviklerne (link) ressurssterke utviklere har gitt ut Mi ProjecTivy Tools, som legger til nyttige funksjoner til Xiaomi-laserprojektoren. Skjermmenyen er innebygd i MIUI TV. Det er innstillingsalternativer for keystone-korreksjon (4 ganger og 8 ganger), manuell fokusering og visning (projeksjonsmodus og fargemodus). Det er ikke noe som heter en mellomliggende bildeberegning. De eneste bildeforsterkerne er den nevnte dynamiske kontrastmodusen og dynamiske fargemodus.

Xiaomi Beamer Mi TV brukergrensesnitt

Andre

 takmontering 

Takmontering er mulig. Det er tråder for en brakett. Bildet kan roteres 180 ° innenfor innstillingene, dvs. snu opp ned (snu-modus). Det er også mulig å projisere bildet speilet (speil) og begge kombinert, dvs. rotert og speilet (flipp og speil).

Topp utsikt over Xiaomi Laser-projektoren

 3D og spill 

Projektoren (kun Kina-modellen!) Støtter 3D DLP-Link-format. Skjermen er behagelig rolig og lys. Spøkelser forekommer ikke. En endring mellom SBS-H / TAB / FP er mulig via OSD.

Xiaomi laserprojektor er mindre egnet for spill. Inngangsforsinkelsen er tydelig merkbar ved mer enn 65 ms. Det er en spesiell spillmodus, men dette er bare en ekstra skjermprofil. Bildeforbedrere blir ikke slått av automatisk i denne modusen.

 inngang 

Strømforbruket målt i "normal" modus er 180 watt. I modusene "Cinema" og "Highlight" øker forbruket til mer enn 210 watt. Standby-forbruket er akseptabelt 17 watt.

Sjekk priser

iconEuropeisk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.420,46 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.689,00 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.790,98 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
2.017,00 €
iconEuropeisk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.326,37 €
iconEuropeisk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.393,83 €
iconEuropeisk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
1.118,61 €
rangering
positiv

Godt gjennomtenkt design
Godt håndverk
Hyggelig farge og skarpt bilde
God lysstyrke, kontrast og svart nivå
Velfungerende 3D DLP
God lyd

negative

Kinesisk MIUI TV (bare CN-versjon)
betjening Styrke
Høy innsatsforsinkelse

Konklusjon

Med Xiaomi Mi Laser Projector presenterer Xiaomi et gjennomtenkt produkt med anstendig utstyr til en lav pris. Sammenlignbare projektorer med kort avstand er knapt tilgjengelige i Tyskland under € 1300. Jeg liker veldig godt det enkle designet, den generelle gode bildekvaliteten og den veldig gode lyden til Dolby-høyttalersystemet. Poeng trekkes for viftens volum. Selv om dette bare er akseptabelt, er det ganske distraherende i rolige scener.

Det du bør være oppmerksom på før du kjøper er de forskjellige modellene til Xiaomi Laser Projector. Hvis du velger den kinesiske modellen, får du den kinesiske MIUI-TV i stedet for Android TV. Men projektoren støtter 3D DLP-kobling, som dessverre mangler i den internasjonale modellen. Det anbefales å importere den kinesiske modellen og bruke den med en ekstern TV-boks. Fordi selv den internasjonale modellen med Android TV har problemer med relevante strømmetjenester som Netflix eller Amazon Prime på grunn av mangel på DRM-administrasjon.

7.2
Vår vurdering
127 kommentarer

127 kommentarer

  1. Rick

    28. november 2017 klokka 20:44

    Prisen er virkelig en kunngjøring. For allerede måneder siden hadde jeg planlagt å få en beamer og avvist det veldig raskt fordi jeg ikke fant noe som passer for meg. En laser DLP-projektor med 5000 lumenintensitet vil være like for 2000 € hammeren. Ta med en test. Hvis det er bra, vil det bli kjøpt umiddelbart.

    • Frederik W.

      29. november 2017 klokka 09:46

      Tror du prisen vil falle enda? I hvert fall for VM, trenger jeg en god projektor.

      • Timo admin

        29. november 2017 klokka 13:40

        I Kina koster projektoren tilsvarende 1275 €. Vanligvis er importbutikkene ikke langt fra Kina-prisene. Det tar bare noen få måneder for prisen å slå seg ned. Hvis du virkelig trenger Beamer kun for VM, vil prisen sikkert bli droppet da.

        • Frederik W.

          29. november 2017 klokka 21:05

          Bra, takk for informasjonen!

  2. øl elskere

    30. november 2017 klokka 08:54

    Hei, jeg har noen spørsmål om denne projektoren. Jeg håper du kan svare på dette.
    1. Hvilke 3D-briller brukes?
    2. Trenger du en spesiell skjerm for laserprojektorer?
    3. Hvordan bytte lampen?

    Det ville være flott hvis du kunne hjelpe meg med det.

    • Timo admin

      30. november 2017 klokka 09:14

      Hei øl elsker (kult kallenavn;)). Selvfølgelig kan vi svare på dine spørsmål.
      1. For 3D-funksjonen brukes vanlige 3D DLP-lukkerglass.
      2. Du trenger ikke en spesiell skjerm
      3. Die „Lampe“ ist hier ein Laser-Modul mit Dioden, das ausgetauscht werden müsste. Bei einer Langlebigkeit von mehr als 25.000 Stunden braucht man sich deswegen aber kaum Gedanken zu machen. Selbst wenn du täglich 8 Stunden den Beamer laufen hättest, könntest du locker über 8 Jahre hinweg das Gerät nutzen.

      • øl elskere

        30. november 2017 klokka 20:05

        Hei Timo,
        Schonmal en takk for svaret ditt. Hva du skriver høres veldig bra ut. Men jeg vil fortsatt vente på testrapporten din. Vet du allerede når det kommer?

        • Timo admin

          30. november 2017 klokka 23:38

          Hei øl elsker, en testkopi av Xiaomi projektoren er allerede bestilt og skal (forhåpentligvis) ankomme neste måned. En test bør forventes i begynnelsen av januar hvis alt går bra. Avhengig av produktet forlater jeg vanligvis 2-5 uker for å teste enheten mye i hverdagen.

          • øl elskere

            27. Desember 2017 15 til: 27

            Hei Timo,
            har beamer allerede kommet til ditt sted?

          • Timo admin

            27. Desember 2017 15 til: 31

            Hei øl elsker, nei, dessverre ikke ennå. Beamer er på vei siden 04.12. Foreløpig forventer jeg den første uken i januar. Når enheten er ankommet, følger oppdateringen på denne siden. For mine vurderinger bruker jeg produktene først om 4 uker i hverdagen (avhengig av produktet!), Før jeg oppsummerer anmeldelsen. Mitt første inntrykk av Xiaomi projektoren jeg vil sette på nettet, men tidligere.

  3. Don Perignon

    1. Desember 2017 11 til: 33

    Hei Timo, takk for dette innlegget. Jeg har en slik del, og jeg er veldig fornøyd - den kinesiske menyen ødelegger bruken litt. I artikkelen din nevnte du muligheten for å endre dette via en temalansering. Siden jeg (Mac-brukere) ikke er kjent med Android, vil jeg være veldig glad for å motta flere lenker.

    • Timo admin

      1. Desember 2017 11 til: 52

      Hei Don Perignon, kult, at du allerede har beamer. Gruva er fortsatt på vei, og jeg er nysgjerrig på hva delen har på esken. Projektorens MIUI TV bør oversette så vel som MIUI TV-apparatet fra Xiaomi TV-apparatene. Her er trinnene:

      1. Last ned følgende fil link
      2. Pakke .rar arkivet og kopier .apk til en USB-pinne.
      3. Stikk inn projektoren, få tilgang til pinnen og installer / oppdater APK.
      4. Bytt til den nye innstillingsappen og bytt til engelsk på engelsk.

      Jeg håper jeg kan hjelpe deg med det. Jeg ville være glad, hvis du raskt kunne gi tilbakemelding hvis det virket.

      • Don Perignon

        1. Desember 2017 14 til: 52

        Takk for raskt svar - god mann!
        Jeg ringer deg etter WE og gi meg beskjed.

      • Don Perignon

        4. Desember 2017 14 til: 40

        For å installere appen fra et eksternt medium må du først sette kroken i projektorens innstillinger og tillate dette. Den nye Innstillinger-appen vil da være med de andre. Det er ikke mulig å bytte til engelsk da det tilsvarende språkbiblioteket ikke kan bli funnet. Hvis du på en eller annen måte kommer på enheten, bør den funze. Synd, men takk uansett!

        • Timo admin

          6. Desember 2017 12 til: 47

          Takk for tilbakemeldingen. Når projektoren er kommet, ser jeg om språket kan endres på en eller annen måte.

          • Don Perignon

            12. Desember 2017 23 til: 48

            https://drive.google.com/drive/folders/1Giy91xRRSrToNINGR5d9eHaMA9_DuzMt

            her er alle komp. Finn apper til projektoren - inkludert Innstillinger-appen. Fungerer for de mest rudimentære innstillingene hvis du velger engelsk (ikke USA).

          • Timo admin

            13. Desember 2017 20 til: 20

            Bra, takk for det!

          • Thomas Fischer

            13. Desember 2017 23 til: 46

            Det er også veldig bra at fjernkontrollen til projektoren med AppleTV 4K forstår, slik at en av Apple bare trenger å spille (bevegelsessensor).
            Jeg er sikker på at denne projektoren vil endre hjemmekino-markedet i Europa - når det gjelder kvalitet og pris. Jeg ønsker deg mye moro med deg!

          • Christopher Cuckoo

            14. Desember 2017 12 til: 52

            Ich ziehe demnächst (im Februar) in eine neue Wohnung und bin am überlegen, anstatt eines 65 Zoll TVs mir diesen Beamer zu holen. Ich habe keine Probleme mit dem Versand aus China und mit xiaomi bin ich sowieso sehr zufrieden. Eignet sich der Beamer als TV Ersatz? Im Normalfall sehe ich Serien und Filme über die nvidia shield und spiele über PC und ps4 pro. Normales Fernsehen eigentlich gar nicht mehr. Die Fenster können alle durch Außenrollos abgedunkelt werden. Ich denke der Preis wird im Angebot bei etwa 1300 Euro liegen in den nächsten Wochen. Dann wäre er ja preislich sehr attraktiv. Gibt es grundsätzliche Einwände gegen den Beamer als kompletten TV Ersatz? Der Stromverbrauch ist ja auch sehr moderat und die Lebensdauer der Lampe sowieso. Die Breite der Leinwand wäre dann etwa 210 cm und der sitzabstsnd 4m.

            Vielleicht hat ja jemand ein ähnliches Projekt vor und kann Tipps geben ob und wie mein Vorhaben zu realisieren ist.

            Tusen takk
            chris

          • Timo admin

            14. Desember 2017 19 til: 42

            Hei Christopher, selv om jeg ikke kan snakke direkte til denne modellen her, siden min Xiaomi Beamer er fortsatt et sted mellom Kina og Tyskland, men jeg bruker nå siden 2 år en projektor som har erstattet TV hjemme hos meg. Spesielt hvis du vil ha ekte hjemmekino-følelse (> 120 inches), vil du ikke komme rundt en projektor uansett. Men det du bør også vurdere, ville være den riktige skjermen. På Amazon ser jeg ofte ganger billige skjermer for 150 €. Som faktisk tjene sitt formål, men hvis du ønsker kvalitet, så en skjerm som ikke buer i det lange løp, må du ha for å grave dypere i lommene. Anbefalt ville være en spenningsvariante. Kostnadene da, men også minst 500 € oppover.

          • Christopher Cuckoo

            14. Desember 2017 21 til: 11

            Hei Timo,
            Takk for svaret. At du ikke skal lagre på skjermen, er klar over meg og allerede planlagt. Jeg tenkte på selvkonstruksjonen av et rammet lerret med høykvalitets stoff og matchende maskering. Jeg har sett på noen testvideoer, som alle er veldig positive. Jeg vil nok bare starte prøveperioden og få på det neste tilbudet. Om nødvendig blir du kvitt ebay igjen og igjen. Er det mulig å sende via prioritetslinje uten problemer?

            Hvis noen merker et godt tilbud, kan han skrive det inn her. Definitivt interessant for mange flere.

            Kan projektoren motta hdr-signaler? Har noen noen gang testet det?

          • Timo admin

            14. Desember 2017 21 til: 24

            Med Priority Line er det for tiden sterke forsinkelser på forsendelsen igjen. Jeg har fortsatt to bestillinger som allerede er på 30-dager. GearBest snakker om leveringstid opptil 45 dager. Men i januar burde dette (forhåpentligvis) roet seg igjen. Jeg får daglig gjeldende GearBest-tilbud. Så snart det er bra, vises det i innlegget.

            Fortsatt til spørsmålet ditt med HDR. I følge spesifikasjonene på den offisielle kinesiske produktsiden støttes HDR.

          • Thomas Fischer

            15. Desember 2017 02 til: 42

            Hei Timo, jeg projiserer bildet på en veldig mørk - nesten svart vegg. Jeg vet at det i utgangspunktet høres absurd ut, men det er mulig med lyseffekten og sørger for en rik svart. Overflaten må være helt flat, ellers vil uriktig utbedring oppstå. Woodchip tapet er absolutt tabu, da projeksjonsvinkelen ville skape mange små skygger. Det er skjermer med en spesiell mikroprofil for disse kortreiste projektorene, men de er alt annet enn billige.

          • Patrick Blum

            1. januar 2018 kl 19:59

            Hei,
            ich habe meinen Xiaomi Laserprojektor vor ein poar Tagen erahlten. Bei Gearbest vor nichtmal 4 Wochen bestellt.
            Ich bin hier gelandet, weil ich seit drei Tagen damit beschäftigt bin die Sprache umzustellen. Das es notwendig sein wird, war mir bei der Bestellung ja klar.
            Weg 1: Google apps manuel installieren, endet im Chaos.
            Weg 2. Erst die app Def settingsinstalliert und geöffnet, danach den Google Installer öffnen. Doch der installer installiert den Punkt drei nicht, und installiert die Punkte danach dann halt auch nicht.
            Wenn ich meine IPTV Box H96pro+verwenden, mit allen Mediatheken und KODI, macht der Beamer schon richtig Spaß. Bild ist in meiner sehr hellen Wohnung tagsüber noch ok zu schauen. Aktuelle ist es aber eh als dunkel draußen.
            Den Kauf einer Leinwand kann ich nur bewürworten, erst danach macht es richtig Spaß., zumindest meine Wand nicht nicht glatt genug,
            Das integrierte Lautsprechersystem ist für Film (Kino) ausgelegt, und ist deutlich besser als ich erwartete.
            Fürs Musikhören ist es nix. ist auch Kino und kein Stereo System.

            Habe mich schon an die Größe gewöhnt und will nie wieder so nen kleinen „normalen“ Fernseher haben.

            Wer hat noch Erfahrungen und kann mir mit dem Language Problem weiterhelfen?

            DANKE PATRICK BLUM
            [email protected]

      • Pr3dat0r

        1. Februar 2018 17 til: 25

        Hei,

        Oppdateringen sier at Google PlayStore kan installeres via sidelast. Finnes det instruksjoner for dette et sted? Finner ikke noe om det på nettet ...

        Takk på forhånd!

        Hilsen
        Pr3dat0r

      • krigl

        3. Mars 2018 13 til: 04

        Hallo Timo. Ich habe die apk auf einem Stick, der Beamer erkennt die Datei auch. Aber ich finde nicht raus, wo das Menu ist, wo ich „erlauben“ kann, von USB etwas zu installieren… Kannst du helfen?? Liebe Grüsse aus der Schweiz, christian

  4. Micha

    6. januar 2018 kl 13:41

    God artikkel! Jeg gleder meg til den detaljerte testen.

    For min del er jeg revet fra hverandre hvis jeg ville forbedre meg med noe sånt. For øyeblikket har jeg en 8601 55 i 4 inches og 1080K. Størrelsen på det synlige bildet av Xiaomi er selvsagt ikke diskutabelt, fordi han vinner uten tvil. Det jeg interesserer meg for er skarpheten i bildet, spesielt med 4p-innhold og en PlayStation 4 Pro som, men ikke er innfødt i XNUMXK, fremdeles leverer god skarphet.

    • Hans Peter

      28. januar 2018 kl 16:53

      @Timo
      Du har sannsynligvis allerede enheten, kan du anbefale det? Jeg vil gjerne ha ham som erstatning for min 75-tommers Samsung LH 6470. Hva synes du, egnet for dagslys eller ikke?

      LG

      • Timo admin

        28. januar 2018 kl 17:18

        Hei Hanspeter, Beamer kom bare for noen dager siden (var mer enn 50 dager på vei!) Og på grunn av tiden kunne jeg ikke prøve det. Ved utgangen av neste uke vil jeg ha projektoren i det minste noe testet og publisere en første Zwischenfazit. Avhengig av produktet bruker jeg vanligvis 2-4 uker til den ferdige testrapporten.

        • Hans Peter

          4. Februar 2018 11 til: 09

          Hei Timo!
          Kan du se nærmere på det?
          Inter beregning? Egnet for dagslys? Ditt mellomliggende resultat?
          TV-apparatet er ødelagt, og det er derfor jeg spør, så jeg kan bestille en.
          Takk

          Selger du din kopi og for hvor mye?

          • Timo admin

            4. Februar 2018 16 til: 39

            Hi Hanspeter, mittlerweile habe ich mit dem Beamer etwas rumspielen können. Zu deinen Fragen:
            1. Es gibt keine Zwischenbildberechnung!

            2. Der Beamer ist nur bedingt tageslichttauglich. Bei 130″ Projektionsfläche und ohne direkten Lichteinfall kann man aber durchaus noch von einem akzeptablen und einigermaßen hellen Bild sprechen. Leicht abgedunkelt, also Rollläden auf Schlitz, ist kein Problem. Auf welchen Leinwandtyp und welche Fläche wolltest du projizieren?

            3. Zwischenfazit: Etwas hakelige Menüführung, weil man nur 75% des Chinesischen übersetzen kann. Man gewähnt sich aber recht schnell daran. Die Smart TV Funktion ist auch sone Sache. Die richtet sich hauptsächlich an den chinesischen Nutzer. Android Apps lassen sich aber trotzdem installieren. Was genau damit möglich ist, muss ich noch austesten.

            Das Bild im allgemeinen gefällt mir recht gut. Schärfe, Kontrast und Farbraum überzeugen. Die Lichtleistung werde ich demnächst noch nachmessen. Die 3D Funktion und den Input Lag beim Gaming habe ich auch noch nicht getestet. Die Punkte werde ich dann im finalen Testbericht ansprechen. Was mir wirklich sehr gut gefallen hat ist das Lautsprechersystem. Für Heimkinofreunde natürlich nicht ausreichend, aber für den Normalverbraucher garantiert ausreichend. Eine 500€ Soundbar mit Subwoofer klingt kaum besser. Kaufempfehlung? Bisher durchaus zu empfehlen!

            Mein Exemplar verkaufe ich nicht. Der neue Xiaomi ersetzt meinen alten Epson Beamer. 😉

          • Hans Peter

            5. Februar 2018 20 til: 51

            Hei Timo!

            Samlet sett høres det ikke bra ut. Ved 5000 lumen bør mer være mulig enn halvveis persienner ...
            Jeg tror du hjalp meg mye, jeg foretrekker å vente på LG HU80K.

            Og takk ??

  5. Lukas

    12. Februar 2018 14 til: 30

    hi, danke für deine tests! wir überlegen das teil für die Firma zu kaufen – uns wurde aber gesagt es gibt kein „CE“ Zeichen auf dem teil, daher dürften wir den nicht betreiben (im Firmenumfeld) – kannst das das bestätigen oder widerlegen?

    thx

    • Timo admin

      12. Februar 2018 14 til: 35

      Hei Lukas, det kan jeg bekrefte. Det er bare ett CCC-tegn.

  6. Frank

    12. Februar 2018 17 til: 41

    Hei Timo og takk for den skarpe testen! Et annet spørsmål. Kan jeg spille UHD BD, Netflix 4K og andre med Xiaomi projektoren? Hilsen fra Franken

    • Timo admin

      12. Februar 2018 18 til: 13

      Hei Frank, ja du kan. HDMI 2.0-porter er HDCP 2.2-kompatible, 4K fungerer i oppskalering, en interrammeberegning (rammeinterpolering) eksisterer ikke.

  7. Sven

    14. Februar 2018 12 til: 23

    Jeg ville være interessert,
    1. hvor stor diagonalen er, hvis jeg bare har et skap som er 40 cm dypt. Så fra veggen til fremkanten av bjelken har jeg 40 cm.
    2. Hvorvidt din importavgift / plikt måtte betale når du bestiller i Kina?

    Takk

    • Timo admin

      14. Februar 2018 20 til: 45

      Hei Sven, øverst på oppdateringen, har jeg publisert et regneark. På en avstand på 40 cm ville du være på en 130 "diagonal.
      Avhengig av hvor du bestiller, blir selvfølgelig importavgifter lagt til. Mange butikker tilbyr nå også "Leveringspliktig betalt", "Tyskland Express" eller påfølgende aksept av plikter. Denne projektoren er også tilgjengelig her regelmessig med frakt fra europeiske varehus. Antallet stykker er svært begrenset, og delen er ute av lager etter 1-2 dager. Jeg prøver alltid å påpeke EU-tilbudet så snart som mulig, så snart det er tilgjengelig igjen med EUs frakt.

  8. SPiderJoe

    14. Februar 2018 20 til: 50

    God kveld. Jeg forsto at du ikke kan bruke projektorens Smart TV fordi det er mange kinesiske apps installert, og det er ikke noe som Google Play. Kunne du ikke bare rotere beamer og installere Play-tjenesten som sidelast? Så minst det har jobbet med min Mi TV Box 3, som nå kjører på Android TV Launcher!

    • Timo admin

      15. Februar 2018 10 til: 17

      Hei SPiderJoe, teoretisk ville det være ganske mulig å roaster Xiaomi projektoren. Den brukte MIUI TV-modulen er ganske identisk med modulen til Mi TV 4, og for dette er det et rotverktøy. I tillegg er det et universelt rotverktøy i kinesiske fora som roterer alle tidligere utgitte Xiaomi hjemmeunderholdningsprodukter. MEN: Problemet er at det for øyeblikket ikke er noen ROM å laste ned. Hvis roten mislykkes, ville du helt ødelegge systemet og projektoren ville være ganske ubrukelig. Så snart det er en ROM som kan strykes over ved en murstein, ville jeg være villig til å prøve den med rotverktøyet.).

  9. Andreas

    14. Februar 2018 20 til: 53

    Takk for testen.

    Jeg har et spørsmål som ikke har blitt løst så langt. Kan enheten også drives overhead?
    Takk for svaret ditt.

    • Timo admin

      15. Februar 2018 10 til: 10

      Hei Andreas, bildet kan roteres 180 ° i innstillingene, dvs. snu opp ned (flip-modus). Du kan også projisere bildet speilet (speil) og begge kombinert, dvs. rotert og speilet (flipp og speil).

  10. Jonathan Peiss

    17. Februar 2018 18 til: 00

    Vet noen om du kan koble en universell fjernkontroll med projektoren?
    Jeg vil gjerne ha min Bose fjernkontroll som alt i ett

    • Timo admin

      20. Februar 2018 22 til: 17

      Hei Jonathan, det burde fungere. CEC støttes.

      • Peter Krass

        13. Mars 2018 22 til: 09

        Har en Broadlink Pro over hvilken jeg kan styre all min radio og infrarød fjernkontroll via PC.
        Dette støtter imidlertid ikke Bluetooth. Imidlertid styres projektoren via en Bluetooth-fjernkontroll.
        Forstå ikke nøyaktig med CEC. De fleste universelle fjernkontrollene sender ja infrarød og ingen bluetooh, projektoren kan fortsatt betjenes med en IR-fjernkontroll uansett?

  11. Philipp

    18. Februar 2018 12 til: 52

    Hei Timo, takk for den veldig hjelpsomme testen. Kan du allerede si noe om innspilt lag mens du spiller? Må ikke være en nøyaktig måling, en følelsesmessig uttalelse vil være nyttig for tiden. Lg P.

    • Timo admin

      20. Februar 2018 22 til: 18

      Hei Philipp, jeg vil prøve dagene med inntaksforsinkelsen.

  12. Marco

    18. Februar 2018 15 til: 53

    God test! Jeg gleder meg til den endelige testen. Jeg titter allerede på fingrene mine. Jeg ville slå på 1300 umiddelbart. Hva er tilleggskostnaden? Import / verdiøkning?!

    • Timo admin

      20. Februar 2018 22 til: 20

      Hei Marco, for bestillinger fra utenlandske land kommer fra 22 € fortsatt 19% EUSt og fra 150 € og avhengig av hvilken type varer som er lagt til en tariff. Beameren, men det er ofte fra EU-lageret. Så snart det er nye tilbud fra EU-lageret, legger jeg til det ovenfor!

  13. marco

    23. Februar 2018 11 til: 15

    Hei,

    Nå er det noen lagre i dag. GW-4 GW-16 GW-5 GW-6
    Hva anbefales? Vurder å smelte i dag. Takk LG

    • Timo admin

      23. Februar 2018 11 til: 25

      Hei Marco, takk for hinten. GW-4 er i Polen, GW-16 er i Spania, GW-5 er i Tsjekkia og GW-6 er i Frankrike. Erfaring har vist at GW-5 er den raskeste bæringen.

      • marco

        23. Februar 2018 11 til: 36

        Ok, takk for rask tilbakemelding. Jeg nøler fortsatt mellom Xiaomi eller en Benq w1700. Xiaomi har bedre applikasjonsalternativer på grunn av kort avstand. Laser er heller ikke å forakte. Jeg er bare redd for at pakken vil dø underveis - eller at det vil være ikke-gjennomsiktige merkostnader. Videre må delen betjenes av min kone 🙂 Det trenger ikke plages av en dyp Kina-meny når en kilde er koblet til, ikke sant?

        • Timo admin

          23. Februar 2018 11 til: 44

          BenQ W1700 er sikkert også et godt valg. Tilleggskostnader (EUSt eller toll) oppstår ikke hvis du bestiller fra et EU-lager. En fraktrisiko eksisterer alltid. Derfor definitivt betale via PayPal. Hvis noe går galt, vil du få pengene tilbake til 99%. Beamerens drift er stort sett uproblematisk. Kildevalg vises umiddelbart etter starten (se skjermbilde over). Ellers kan det også angis at en kilde automatisk velges med start. I tillegg støttes CEC.

          • marco

            23. Februar 2018 11 til: 52

            Ok takk. Så projektoren har din velsignelse - jeg leste fra all informasjonen 🙂
            Et siste punkt. Du har erfaring med oppgradering av 4k. Er 3.840 x 2.160 faktisk utløst? Vesentlig forbedring i kvalifiseringen? Takk for rask tilbakemelding.

          • Timo admin

            23. Februar 2018 13 til: 28

            Ja, når du aktiverer HDMI 2.0, kan du skalere opp til 3.840 2.160 x @60. Ta med mye, men det er ikke fordi projektoren fremdeles oppløser opprinnelig bare i full HD og bruker heller ingen pixel giring. At 4K-avspillingsmaterialet ser bedre ut i slutten, skyldes snarere den høyere bithastigheten og chroma-subsampling. Spesielt når du streamer, ser du en forskjell.

          • marco

            27. Februar 2018 12 til: 16

            Beklager, hvordan mener du HDMI 2.0 aktivere? Jeg tror at enheten kan bare 3.840 x 2.160 @ 30 ved 4k-utgang ?! For meg bør en Ps4 Pro være tilkoblet. Delen kan faktisk ingen innfødt 4k. men jeg vil gjerne finne ut om det representerer en forbedring for eksempel til Benqw1070 FullHD. Takk

          • Timo admin

            28. Februar 2018 12 til: 52

            Det er en dedikert HDMI 2.0-modus som aktiveres via innstillingene. Deretter kan du stille oppløsningen til spilleren til 4K @ 60Hz. Du vil ikke se noen forbedringer i oppskalering. Men hvis du spiller en UHD Blu-Ray, vil du bli whrsl. se en liten forskjell. Det avhenger av respektive avspillingsmateriale (bithastighet for damping, chroma-subsampling etc.).

  14. Frankie

    27. Februar 2018 10 til: 59

    Hei,
    Cooles Teil. Aber kann man es auch zum „normalen“ Fernsehen verwenden. Ist ein Tuner eingebaut? Wenn nicht, welche Möglichkeiten hat man denn dann?

    • Timo admin

      27. Februar 2018 11 til: 11

      Hei Frankie, ingen tuner, projektoren har ikke blitt integrert. Men du kan koble en mottaker via HDMI.

  15. Vladimir

    2. Mars 2018 09 til: 41

    Hei, kan du bruke den mulige Amazon Prime, installere det går for å logge deg inn, får jeg til valg siden, og så ingenting, det samme som Google Play (bare installere), ellers veldig god projektor spesielt med grått lerret, og med spissen: fokus på 0.

    • Timo admin

      3. Mars 2018 11 til: 03

      Hei Vladimir, nei, Amazon-video kjører ikke på MIUI TV. Men du kan koble til en ekstern TV / streaming-boks (Chromecast, FireTV, etc.) og spill over Amazon Prime. HDMI 2.0 og HDCP 2.2 støttes.

  16. Andreas

    3. Mars 2018 10 til: 53

    Hei hvor fikk du informasjonen som projektoren fra sommeren 2018 i Europa for 1300 € er solgt?

    Det ville selvfølgelig være bra, for da ville du selvfølgelig ha følgende fordeler.

    2 års garanti
    billigere pris
    ren Android-meny på tysk
    EU-plugg
    Bedre kundeservice

    Ditt uttalelse er det eneste som hindrer meg fra å kjøpe fra Kina (EU Wahrenlager).

    Vennlig hilsen
    Andreas

    • Timo admin

      3. Mars 2018 10 til: 59

      Hei Andreas, Xiaomi hadde beamer på MWC (Mobile World Congress). Der ble prosjektøren allerede presentert med Android TV, og det var tips om en start i sommer 2018. Prisen på 1300 € kan være realistisk, men jeg starter heller fra 1500 € +. Beamer er først solgt bare i de spanske Mi-butikkene og muligens på Amazon.

  17. Andreas

    3. Mars 2018 11 til: 36

    Takk for raskt svar.
    Foretrekker du å vente eller slå nå?
    Ser du fordelene med den europeiske versjonen som meg, eller har jeg en feil i det?
    Har du en tilsvarende UST projektor fra Tyskland som du kan anbefale til meg?

    Takk på forhånd

    • Timo admin

      3. Mars 2018 12 til: 12

      Vanskelig. Selvfølgelig er det enklere å ordne en EU-basert distributør, men mange Kina-butikker tilbyr å returnere den defekte enheten til en EU-adresse (spør kundeservice for det beste!).

      Fordeler er ren Android TV. Men trenger du den ekstra TV-boksen funksjonen i det hele tatt? Jeg bruker alltid enhetene mine med egen streaming / TV-boks (f.eks. FireTV). Ellers er menyen på engelsk (med oppdatering).

      Du trenger ikke å bekymre deg for pluggen. Du kan koble projektoren med en vanlig strømkontakt. Jeg tror at prisen vil bli lavere, som jeg sa (se andre Xiaomi-produkter som allerede er offisielt tilbudt i EU). For øyeblikket er dette fortsatt veldig vett med utgivelsen om sommeren. Erklæringen kom inn fra en lokal ansatt.

  18. Andreas

    3. Mars 2018 13 til: 20

    Ok
    Jeg ønsker å koble projektoren med min iPhone beste trådløse og bruke SKY Go-appen.
    Er dette mulig uten problemer?
    I så fall ville Androit tv være ubetydelig.

    Hva synes du om de angitte 5000 lumenene?
    Ren markedsføring eller refererer til indikasjonen av laserens utgangseffekt?
    Du skriver at du har målt 1035 lumen.
    Hvordan sammenligner du med andre UST-projektorer?
    Er han bedre eller bare likeverdig?

    Tusen takk
    Andreas

    • Timo admin

      4. Mars 2018 11 til: 47

      Hei Andrew, jeg vet ikke om Sky Go. muligens Appen kan installeres som sidelast. Alternativt, ifølge rapporter i nettverket, er Sky Go også tilgjengelig som et Kodi-plugin. Kodi Jeg prøver for tiden å kjøre på MIUI TV for å kjøre.

      De angitte 5000 lumen gir lyskilden (teoretisk). 1035 Lumens kommer endelig på skjermen. Sammenlignet med andre projektorer, spesielt LG HF85JG, er det projiserte bildet av Xiaomi projektoren litt lysere.

  19. ThomasMagmar

    7. Mars 2018 14 til: 58

    Hei,
    Jeg ønsker å henge projektoren overhead på taket mitt og deretter kontrollere projeksjonsstørrelsen via skuffeskinner.

    Kan noen gi meg trådstørrelsene og avstandene til 4-hullene på bunnen?

    Vll har også et bedre alternativ for det

    • Timo admin

      7. Mars 2018 15 til: 38

      Hei Thomas, avstandene er 23.5 cm og 13.5 cm, trådene er M4.

  20. Tim

    9. Mars 2018 09 til: 57

    Hei,
    Hvordan gjorde du forbindelsen mellom projektoren og en 3D-DLP-lukkerglass?
    Hilsen

    • Timo admin

      9. Mars 2018 12 til: 12

      Hei Tim, du trenger bare å slå på brillene og velge riktig format (SBS-H / TAB / FP) under avspilling via beamerens displaymeny.

    • Andreas

      29. April 2018 12 til: 19

      Ich kämpfe gerade mit dem gleichen Problem. Ich habe von meinen TV noch zwei Toshiba FPT-AG02G Brillen, welche sich nicht automatisch verbinden. Auch wenn ich über die Settings > Devices > 3D gehe, erscheint ein „Please wait“, langes Warten und dann wird man aus der Settings App geschmissen…

      Er det på grunn av enheten min, eller er brillene bare ikke egnet?

      • Timo admin

        29. April 2018 12 til: 45

        Hei Andreas, jeg trenger ikke å koble mine 3D-briller via innstillingene. Tilkoblingen er laget av seg selv så snart jeg velger den respektive 3D-modusen (SBS-H / TAB / FP). Jeg kjenner ikke spesielt Toshiba-brillene. Jeg har prøvd det med to billige Andoer G15 og Acer 3D DLP briller, og det fungerte bra.

  21. Thomas

    14. Mars 2018 20 til: 57

    Hei Timo,
    Takk for den detaljerte testen.
    Egentlig ønsket jeg å ha en 4K-projektor for PC-spill, siden synsfeltet for skyttere eller racing er betydelig større.
    Hvordan oppfører dette seg nøyaktig med 4k-bilder?
    Har jeg samme synsfelt som med innfødt 4k, bare stopp i 1080p?
    Sry, jeg skjønte det ikke helt ...

    • Timo admin

      15. Mars 2018 18 til: 44

      Hei Thomas, Din spiller vil i dette tilfellet sende et 4K signal til projektoren, som også aksepterer dette, men til slutt bare i 1920 x 1080 utganger. Til sammenligning ville det være med en PC-skjerm, som bare oppløses i FHD, men kan fortsatt vise 4K UHD-videoer. Fordeler er bare mulige med mulighet for UHD-materiale og 4K Steams, som ser bedre ut med en høyere bitrate og chroma subsampling. Men du vil ikke kunne projisere mer enn 1920 x 1080 piksler på skjermen.

      For bruk som en spillprojektor er Xiaomi-projektoren etter min mening uegnet. Inndata-lagret er mer enn 65 ms. Avhengig av hva du spiller, vil du legge merke til forsinkelsen.

  22. Hasipapa

    28. Mars 2018 12 til: 17

    Hallo. Etter de flotte kommentarene og forklaringene på denne siden kom jeg nesten til den konklusjonen at jeg ville få en av de søtsakene. Jeg har bare to forespørsler. Er det mulig å navngi bredde og høyde på 150 ″, slik at jeg kan bygge en skjerm, og er det en mulighet til å sende ut en liste med en forklaring på de enkelte kinesiske tegnene i menyen med den tyske oversettelsen, slik at du også kan gjøre Oppdatering kan skimre gjennom menyen. Takk til alle og god påske ønsker Hasipapa

    • Hasipapa

      29. Mars 2018 01 til: 03

      Hallo, hallo.
      Jeg har beregnet mitt første spørsmål selv.
      60 ″ 132 x 75 cm
      70 ″ 154 x 88 cm
      80 ″ 176 x 100 cm
      90 ″ 198 x 112 cm
      100 ″ 220 x 125 cm
      110 ″ 240 x 137 cm
      120 ″ 264 x 150 cm
      130 ″ 286 x 162 cm
      140 ″ 308 x 175 cm
      150 ″ 332 x 187 cm

      Dette er de omtrentlige skjermstørrelsene. Jeg håper det hjelper andre også.
      Men jeg kan ikke gjøre det med kineserne, så jeg trenger hjelp.
      Glad påske.

      • Timo admin

        29. Mars 2018 10 til: 23

        Hei Hasipapa, beklager sen tilbakemelding. En oversettelse av de enkelte menypunktene ville sikkert være en fordel. Jeg blir vant til en oversettelse i påsken.

        • Hasipapa

          29. Mars 2018 11 til: 54

          Hei Timo.
          Takk for ditt raske svar. Oversettelsen er ikke så travelt. Men takk for det.
          Jeg må først forhandle med selgeren min. Dette kan ta en stund.
          Så. Og nå ønsker jeg deg en lykkelig påske.
          Hilsen fra Norge fra
          Hasipapa

          • ThomasMagmar

            5. April 2018 12 til: 32

            Her i videoen blir de enkelte termer oversatt til engelsk. Oversettelsen til tysk burde da ikke lenger føre til problemer.

            youtube.com/watch?v=D5Xqws6cWXU

          • Hasipapa

            5. April 2018 21 til: 42

            Hei Thomas.
            Takk for svaret, men med engelsktalende er jeg på loggerheads.
            AAAAber. Helt nederst på denne lenken er det en lenke for å laste ned språkappen på engelsk og en sekvens av bilder for å installere den. Og det kan jeg forstå. Dette er også en god hjelp. Kanskje vi er heldige, og de kinesiske programmererne har et hjerte for utlendinger og gir ut en internasjonal språkapp å installere. Forresten. Jeg burde få det nye smykke i neste uke. Jeg tror dette blir kjempebra. Jeg har fremdeles ett dumt spørsmål. Jeg kalibrerte alderen min 60 ″ bare etter to år via YouTube. Og resultatet var utrolig bedre. Har noen av dere prøvd noe? Så takk igjen, vi sees neste gang.
            Hilsen Rainer

          • Timo admin

            5. April 2018 21 til: 49

            Hi Hasipapa, ich vermute mal du möchtest nach Rec.709 kalibrieren. Standardmäßig ist Blau stark angehoben (siehe Messdaten oben). Im Modus „Kino“ + Farbprofil „Warm“ erreichst du bereits gute Ergebnisse. Mein mit dem Kolorimeter kalibriertes Farbprofil werde ich dir morgen mal durchgeben.

          • ThomasMagmar

            6. April 2018 10 til: 41

            Bekomme meinen Beamer selbst erst in 1 bis 2 Wochen. In verschiedenen Foren hab ich aber gelesen, dass es keine „allgemein perfekte“ Einstellung der Kontrastwerte, Farbe n usw. gibt da es von vielen verschiedenen Faktoren wie Helligkeit im Raum, Art der Leinwand …
            Du kan gjerne bruke en foreslått innstillingstid 1: 1, men vil anbefale å tilbringe litt tid og spille rundt. Siden hver person har en annen oppfatning av oppfatning.

            På sommeren kommer projektoren på det europeiske markedet. Var allerede presentert på MWC 2018 i Barcelona. Det er da en global rom flerspråklig og tenk tider, som du kan overføre denne Roma på beamers fra Kina.

          • Hasipapa

            6. April 2018 18 til: 40

            Takk til dere begge. Jeg brukte min utskiftingsprojektor HDP 1590. Det fungerer med 2500 Lumen. Hvis du kaster 5000 Lumen på den andre med den andre, hvordan følelsen er så flat. To ganger så lyse eller til og med fire ganger eller hvordan er det da? Bare spurte.
            Ha en fin helg
            Rainer

          • Peter Krass

            6. April 2018 21 til: 27

            Projektoren har ved lyskilden 5000 lumen, på skjermen (Leinwanmd), men det er bare 1 / 3 derav (1666 lumen). Lysstyrken er imidlertid vurdert svært høy i alle tester. Selv i dagslys (ingen direkte stråling på skjermen), er bildet fortsatt lett gjenkjennelig,

  23. Niko

    7. April 2018 09 til: 01

    Hei Timo,
    Vennligst unnskyld spørsmålet, er fullstendig vurdering av projektoren ferdig? Eller er det noe annet?
    Hvor langt mener du at jeg må sitte vekk fra skjermen for å akseptabelt se en film i HD-kvalitet på en 100-tommers overflate? Kan det være at bildet er for grov pixelisert på grunn av mangel på 4K-oppløsning?

    VG
    Niko

    • Timo admin

      7. April 2018 10 til: 07

      Hei Niko, toppen av den grønne boksen er den punktlignende anmeldelsen til projektoren. Selvfølgelig vil jeg formulere det snart. For fullt formulerte testrapporter tar jeg vanligvis flere uker (noen ganger til og med måneder) for å dekke alle områder og for å se hvordan enheten slår i hverdagen på lang sikt.

      Når det gjelder seteavstand: Du kan ikke si i så generelle termer hvor den perfekte seteavstanden er. Det avhenger hovedsakelig av betrakteren. På 100 tommer vil jeg personlig anbefale en avstand på 3.00 - 3.50 meter. Jeg projiserer på noe over 130 ″, med en setehøyde på 5.20 meter. Du kan bare se pikselrutenettet når du står rett foran skjermen.

      • Niko

        7. April 2018 11 til: 33

        Takk for det raske svaret! Jeg gleder meg til din endelige rapport!

  24. jekk

    20. April 2018 17 til: 07

    Hei ... Er det mulig å justere bildestørrelsen kontinuerlig?

    • Hasipapa

      22. April 2018 12 til: 27

      Hallo Hallo.
      Ich hab meinen Xiaomi-Projektor seit Donnerstag und drei Sachen fallen beim Start auf. Erstens der Lüfter ist laut, fällt aber nur in sehr ruhigen Scenen auf und Zweitens das Bild ist der Hammer. Drittens ist der Qualitätsschwund bei den Privatsendern mit ihrer geringen Bildauflösungen. Das Bild kann man natürlich von 55″-150″ stufenlos einstellen. Dabei hebt sich das gesamte Bild von 10 cm auf 49 cm vom Fußboden. Also muß man genug Deckenhöhe haben. Nach drei Tagen Test habe ich für mich eine Einstellung wie folg gefunden: Brightness: 62, Contrast 29, Saturation 39, Sharpness 60, Hue 53, Colors Standard. Für Verbesserungen bin ich immer zuhaben. Eine Leinwand oder eine glatte weiße Wand ist Grundlage des Filmgenusses. Die Umstellung von Chinesisch auf Englisch ging auf Grund der vielen Hilfen im Internet ohne Probleme. SPIELE: Bis jetzt habe ich nur “ Sniper Elite 4 “ gespielt und der Unterschied zwischen einem 60″-Plasma und dem 150″-Projektor ist extrem. Die Tagscenen sind klar und die Nachtspiele sind kontrastreich. Die Auflösung ist erstklassig, Bei 150″ sieht man vieeeel mehr. heute nehme ich mir noch GTA 5 und FarCry 5 in die PS4. Ich habe mir mehrere Relaxfilme von Youtube geladen und habe die abgespielt. Von der Karibik mit Wasser über Sand, Sonne und Palmen oder Herbstwälder mit Fluß bis zur Nachtaufnahme mit Vollmond und Wellen ist schon genial. ICH BIN BEGEISTERT. Da mein Wohnzimmer zur Südseite liegt muß ich Rollows am Tage bei Sonne gebrauchen. Die Also bei Taglicht gibt es keine Abstriche, am Abend mit eine Stehlampe kann man nicht meckern, denn das Bild bleibt klar, ohne extra Beleuchtung ist das Bild bliliant. Übrigens einen riesigen Vorteil hat der Projektor. Auf Grund des fehlenden Hintergrundlichtes der Flachschirme werden die Augen nicht ständig strapaziert. Um schneller im Internet zusurfen habe ich ein einfache Bluetooth-Tastatur installiert. Ging gut. So und jetzt brauche ich Eure Hilfe. Da der Beamer mit Android läuf braucht man auch APPs. Leider läuft die Youtube-App nicht auf diesem System. Wer hat eine Alternative? Und ich würde mich über einen Browser freuen, der auch Youtube im Vollbild und Vollauflösung abspielt. Daaanke. So, Das waren meine ersten Impressionen. Und ich mag meinen Projektor schon jetzt seehr. Und noch ein Vorteil. Seit ich den Projektor mit einer Leinwand habe komme ich in mein Wohnzimmer und ich sehe keinen schwarzen Kasten. Das alleine ist schon ein Grund für diesen Projektor. So, das war´s erst mal von mir. Über andere Erfahrungen freue ich mich. Grüße aus Norwegen von Hasipapa

      • Hasipapa

        24. April 2018 18 til: 44

        Hei. Jeg fant en erstatning for Youtubeapp. OGYOUTUBE-v4.2. Hvis du må installere den, installer du også MicroG-for-OGYT-v2.0. sol Nå savner jeg fremdeles en exelenter-nettleser. Mange takk og hilsener fra Norge

        • Timo admin

          24. April 2018 20 til: 03

          Hi Hasipapa, vielen Dank für deinen Erfahrungsbericht. Mit den Apps kann ich dir leider nicht weiterhelfen, da ich komplett vom MIUI TV des Beamers auf externe Mediaplayer (Nvidia Shield) umgestiegen bin. Was du probieren könntest, wäre die App „Aptoide TV“ zu installieren. Das ist quasi eine Kombination aus App-Store und SmartTV Oberfläche. Darüber kannst du Apps problemlos installieren und ausprobieren.

          • Hasipapa

            25. April 2018 17 til: 24

            Hei Timo. Takk
            Jeg vil lage en sammenligningsvideo senere mellom Philips HDP 1590 og Xiaomi mi laser. Ellers gleder jeg meg til VM.
            Hilsener til alle.

  25. Daniel

    7. Mai 2018 15 til: 34

    Er det noe nytt med hensyn til den europeiske versjonen med Android TV? Er det sannsynlig at det vil være en egen ROM for å blinke eksisterende enheter separat?

    • Karim

      4. Juni 2018 13 til: 53

      Moin, det ville også interessert meg! Dessverre spytter ikke Goole noe ut ...

      • Timo admin

        4. Juni 2018 21 til: 20

        Hei, så langt er det ingen ny informasjon.

        • Nikolaos Vasiliadis

          5. Juni 2018 11 til: 48

          medlidenhet

  26. Daniel

    10. Juni 2018 23 til: 19

    Har prosjektøren noen maskinvareknapper, eller trenger jeg alltid fjernkontrollen? Hvordan ser det ut hvis jeg vil bruke den som en ren avspillingsenhet? Lander jeg alltid på MIUTV-overflaten, eller husker han den siste kilden og gir den tilbake når du slår den på?

  27. Daniel

    20. Juni 2018 22 til: 21

    Vel, så svarer jeg bare på mine spørsmål.

    Projektoren har ingen maskinvareknapper. Men: Apple TB via ARC HDMI-tilkoblet og du trenger ikke den originale fjernkontrollen lenger. Apple på = beamer på, Apple TV slått av, beamer går ut. Hammer.

    Bare for å endre inngangen du trenger, så fjernkontrollen.

    • Nikolaos Vasiliadis

      21. Juni 2018 14 til: 50

      bra, takk!
      Kan du anbefale det som TV-erstatning? Hovedsakelig på grunn av viften ...

      • Herr Lehmann

        29. Juni 2018 21 til: 45

        Supporterne er definitivt for høyt. Det er imidlertid en ganske hyggelig rush. Forstyrrer bare i rolige scener.
        Jeg sitter om 3m vekk fra projektoren.

        • Niko

          30. Juni 2018 11 til: 57

          Takk

  28. Totti

    5. Juli 2018 10 til: 21

    Hei,

    Hvor kommer informasjonen fra deg med den internasjonale versjonen og Android TV? På den globale siden er enheten ikke oppført i det hele tatt, og bortsett fra her finner jeg ingen informasjon i det hele tatt, noe som burde gi den en internasjonal versjon.

    • Timo admin

      5. Juli 2018 10 til: 24

      • Totti

        5. Juli 2018 10 til: 35

        Hi Timo, du bist aber fix 🙂 Danke für den Link. Hatte den aber selbst unter „All Products“ nicht gefunden, scheint also wohl noch nicht für die Öffentlichkeit bestimmt .

  29. Tayfun

    6. Juli 2018 10 til: 38

    Hei Timo,

    link til Weman One Pro virker ikke .. Kan du ta en titt opp?

    • Timo admin

      6. Juli 2018 10 til: 57

      Hei Tayfun, takk for hinten. Er løst.

    • Hasipapa

      7. Juli 2018 15 til: 37

      Hallo Alle zusammen.
      Nach neuesten Informationen hat Xiaomi einen neuen Projektor mit 7000 lum auf den Markt gebracht.
      Zur Zeit soll er nur in schwarz zu habe sein. Ist aber nicht sicher. Die Anschlüsse sind die Selben und auch die Bildeinstellungen sind gleich. Es wird „nur“ heller. Macht sich bestimmt im Tagbereich bestimmt bemerkbar.
      Also viel Spaß.
      Übrigens. Ich habe seit knapp zwei Monaten das 5000er Model und Sport zu sehen ist einfach genial. Bei der Größe ist der Quallitätsunterschied zwischen Privatfernsehen( Streifenbildung) über HD-West (Fleckken bei großen Gesichtern) bis zu ARTE oder Sevus-HD enorm. Im deutschen Fernsehen sind die Unterschiede zwischen Billigproduktionen der ARD und ZDF und Kinofilmen aus Amerika genauso stark im Unterschied. Aber spielen ( Ich mit PS4 ) ist ein Genuß. Übrigens. Das ist ein Laserprojektor. Wenn bei einem normalen Projektor die Leinwand sich bewegt werden Stellen unscharf, bei einem Laserprojektor verändert sich nur die Perspektive. Die Bilder sind immer scharf. So. Ich hoffe ein bischen bei er Entscheidungsfindung geholfen zu haben. die nächsten Antworten erst in zwei Wochen.
      Bei und Hadde

      • Timo admin

        7. Juli 2018 16 til: 50

        Hi Hasipapa, das „neue“ Modell ist der Xiaomi Wemax One. Wemax ist auch der Hersteller des eigentlichen Xiaomi Beamers. Deshalb auch das gleiche Design. Der Wemax One verwendet die identische Hardware. 7000 Lumen erreicht dieser natürlich nicht. Der Lichtstrom der auf der Leinwand ankommt ist nur minimal höher als der des Xiaomi Beamers. Laut chinesischen Technik-Webseiten liegt das daran, dass der Wemax One zwar die gleichen, aber höherwertigen Laserdioden verwendet.

        • gmc083

          26. August 2018 20 til: 28

          Hier die LÖSUNG ZUR 3D DARSTELLUNG DES BEAMERS, weil die Frage schon öfter aufgetaucht ist, auch mich lange beschäftigt hat und von Timo leider nicht ausführlich genug beantwortet wurde. Man muß, nachdem der 3D Film gestartet wurde und auch schon vom Beamer auf die Leinwand geworfen wird, auf der Fernbedienung die „Menü“ Taste drücken. Das ist die Taste ganz rechts mit den drei übereinander liegenden Linien. Dann wird über den laufenden Film ein Auswahlmenü eingeblendet. Man wählt dort die Display Parameter aus und es man kann dann u.a. den 3D Modus auswählen (SBS-H / TAB / FP). Standardmäßig ist die 3D Funktion naämlich abgewählt. Jetzt die entsprechende Auswahl treffen und den Film in 3D genießen (vorher muß die Brille natürlich aktiviert sein)!!!

  30. Hellmann

    14. September 2018 08 til: 38

    Hei,

    Jeg finner egentlig ikke informasjon om størrelsene. Siden jeg er begrenset til 76, vil jeg gjerne vite om du får det så nær veggen! Er det allerede erfaring?

    Hilsen

    • Nikolaos Vasiliadis

      22. September 2018 21 til: 26

      Projektoren, som jeg forstår det, kan projisere minimum 80 inches.
      Italia er allerede å kjøpe International versjon Android-grensesnitt, vurderer jeg å bestille der. Har du allerede kjøpt den?

    • Timo admin

      24. September 2018 18 til: 20

      Hei Hellmann, det fungerer. Hvis jeg plasserer projektoren nær skjermen, får jeg en diagonal på omtrent 60 ″.

  31. Nikolaos Vasiliadis

    22. September 2018 20 til: 40

    Hei Timo,

    Du skriver det for en 100-tommers skjerm, høyden er 35.
    Hvordan måles avstanden, den øvre kanten av projektoren eller nedre kant eller skjenk?
    Takk på forhånd

    • Timo admin

      24. September 2018 18 til: 22

      Hei Nikolas, høyden måles direkte fra stativet.

      • Nikolaos

        24. September 2018 19 til: 10

        Hei Timo, takk!
        Kan du snakke med meg om fanen skal bli hørt i vanlig stue filmer som ser på operasjonen? Har mine bekymringer om han er for høy og han irriterende i det lange løp, hvis vi skulle erstatte TVen med projektoren.

        • Timo admin

          24. September 2018 20 til: 13

          Du hører fanen. Men det gjelder for de fleste projektorer. Avhengig av temperaturen, blir den med forskjellige hastigheter eller høyt / stille. Du kan faktisk bli vant til det bra. Personlig slår det meg bare når det gjelder spesielt stille filmscener.

  32. Niko

    29. September 2018 18 til: 37

    Hei Timo,
    har beameren forskjellige miljø / lysmoduser? For eksempel, med LG Allegro 3 lysmodusene er tilgjengelige for å spare energi. Den positive bivirkningen er at viften også er mye roligere om 26 dB. Har Xiaomi en slik funksjon å dessverre få viften? Takk på forhånd.
    PS: Synd at du ikke kan teste projektoren et sted live, det ville gjøre en kjøpsbeslutning enklere

    • Timo admin

      30. September 2018 15 til: 39

      Hei Niko, noe som en ECO-modus, det er det ikke. muligens Men det er mulig å erstatte fansen senere. I noen forum var det en diskusjon om emnet.

      • Niko

        30. September 2018 16 til: 17

        Hei Timo, takk for det raske svaret

  33. Karim

    19. november 2018 klokka 22:44

    Hei,

    er det noen interessante kuponger tilgjengelig?

  34. Jerry

    3. Februar 2019 13 til: 19

    Hei Timo ...

    Projektoren min går for en stund alltid etter om 5-10min automatisk?
    Har du en ide om hvorfor det kan være eller hvor jeg kan endre det?

    • Adele

      31. Mai 2019 23 til: 02

      Jeg vil også gjerne vite at, har det samme problemet

  35. MXH

    24. Mars 2019 00 til: 42

    Hei, ønsker å sette opp beameret utenfor under min carport med en bærbar skjerm, projektoren er beregnet på dette, eller bør du gjøre uten en kurzdistanzbeamer?

  36. Adele

    31. Mai 2019 23 til: 07

    Nei 3D etter programvareoppdateringsversjon 2.0.297.7.
    Projektoren har oppdatert til denne versjonen, siden menyelementet 3D er borte
    har noen noen ide om hvor å finne menyen nå?

    Adele

  37. Alex

    24. September 2019 17 til: 05

    Takk for den informative artikkelen. Jeg orienterer meg for tiden. Jeg tok med meg følgende:
    Mjjgyy01fm Første modell kinesisk med MIUI
    MJJGYY02FM Den første europeiske modellen med Android 8
    MJJGTYDS01FM Andre modell 4K men igjen MIUI? Eller er det også 2-varianter her?
    Takk for hjelpen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

oversikt
produsenten

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Laser Projector

Spezifikationen

 Generelt 
Type: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Lyskilde teknologi: ALPD 3.0
Lysstyrke: 5000 Lumens
Lyshetens enhetlighet JBMA> 80%
Fargeområde: NTSC 80% ~ 85%
Senterkontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Oppløsning: 1920 x 1080 piksler
Bildeformat: 16: 9 (4: 3)
Projeksjonsstørrelse: ~ 150 "
Projeksjonsforhold: 0.233: 1
Kontrastforhold: 3000: 1

 tilkoblinger 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
1x 3.5mm jack (lydutgang)
1x AV
1x USB Type-A 2.0-kontakt
1x USB Type-A 3.0-kontakt
1x S / PDIF
1x RJ45

 Andre 
Høyttaler: 2x Full Range - 2x Tweeter
Lyd: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
3D-støtte: Ja

Lampelevetid:> 25.000 timer
Strømforbruk: 250W / 0.5W (standby)
Størrelse: 410 × 291 × 88 mm
Vekt: kg 7

Mer fra Xiaomi
Xiaomi Mi Smart Porjector 2 Pro produktbildeXiaomi Mi Smart Porjector 2 Pro produktbilde

Deals

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Produktdetaljer Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro er et insidertips blant projektorer. Hvorfor det? Pris-ytelse-forholdet er riktig, ...

annonsering

Banggood Black Friday-salgssidepanel