Kontakt med oss

Hei, hva leter du etter?

Xiaomi Smart Standing Fan produktbilde

Xiaomi Smartmi Gulvvifte – Forskjeller og test 2022

Testrapport laget av Timo A. 22. juni 2022

Med Xiaomi Mi Smart Fan blir en annen husholdningsapparat med i det enorme produktspekteret til elektronikkgiganten Xiaomi. I denne testen vil du finne ut om den smarte pidestallviften faktisk er så kul eller bare varm luft.

Twitter Facebook WhatsApp Buffer pin It
8.9
Vår vurdering
58 € amazon
Sjekk priser
Technische Daten
oversikt
produsenten

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

Spezifikationen

 Ventilasjon 
Stadier: 4
Motor: Børsteløs
Driftsvolum: under 56 dB

 Batteri og strømforbruk 
Batterikapasitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladetid: ~ 2 1 / 2 timer
Batterilevetid:
* Nivå 1: ~ 16 timer
* Nivå 2: ~ 13 timer
* Nivå 3: ~ 10 timer
* Nivå 4: ~ 6 timer

Spenning: 220V
Nettfrekvens: 50 / 60 Hz
Strømforbruk: 36W

 Generelt 
Appkontroll: Mi Hjem App
WiFi: 802.11 b / g / n

Størrelse: 34 x 33 x 92 cm
Vekt: kg 3.74

Xiaomi MIJIA Smartmi fans

Xiaomi (stand) fans-forskjeller (stand 2022)

Vi testet allerede den første Xiaomi-viften i 2017. Modellen var basert på viften kjent i dag som "Smartmi Standing Fan 2S". I mellomtiden har en rekke nye modeller blitt lagt til, og skillet mellom fans blir mer og mer komplisert.

Mange besøkende på bloggen vår spør seg derfor hvilke Xiaomi-fans som faktisk finnes og hvordan de skiller seg fra hverandre. Tross alt er det nå mer enn 5 modeller på markedet. Denne delen er ment å gi klarhet og avsløre hvor forskjellene ligger!

Tilbud 01. juli 2022

Nettbutikken "GShopper" har Xiaomi Smartmi 2S-viften (den med batteri) på tilbud til den nåværende beste prisen på kun 59,99 euro. Bare ring opp vår rabattkode her og legg den inn i GShopper-handlekurven.

Viften har et 2800 mAh batteri og kan drives trådløst i opptil 20 timer.

Butikk

29€ Kupong - Smartmi 2S

Med denne GShopper-avtalen kan du kjøpe den smarte Xiaomi-viften til en redusert pris for bare 59,99 euro.
AF85B9F33ED8
VIS KUPON
29 € Rabatt
05.07.2022

 Xiaomi Mi Smart Stående Vifte 1C 

Xiaomi Floor Fan 1C ble annonsert for det europeiske markedet i april 2020. Dette er den billigste modellen i utvalget. Samtidig er det den første Xiaomi-fanen som offisielt kom til Europa i 2021 til en RRP på 39,90 euro. Viften tilbyr de mest grunnleggende funksjonene. 7-bladsviften er justerbar og kan derfor brukes som stående eller bordvifte.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C fan

Det er tre ventilasjonsnivåer som oppnår en luftmengde på 3 - 9 m³ / min. Minimum støynivå er maksimalt 27 dB. Luftstrømmen som genereres har et maksimalt område på 37.2m. Svingningsradiusen er maksimalt 16 °. Ventilasjonshodet kan vippes 90 °. Det mangler et batteri. Viften kan styres via appen, Google Home og Alexa.

iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
58,00 €

Xiaomi MIJIA 1X fan

Denne rene pidestallviften har hittil bare dukket opp i Kina. Der er den tilgjengelig for tilsvarende 35 euro. Visuelt er det veldig likt Mi Smart Standing Fan 1C. Funksjonelt er denne viften designet for spesielt stille drift. Minimum støynivå er bare 26.6 dB. Ventilasjonsstyrken er trinnløs justerbar. Maksimal luftgjennomstrømning er 23,1 m³ / min. Luftstrømmen er maksimalt 14 meter. Kontrollen kan skje via app, via stemmekommando (Xiao AI), eller direkte via selve viften. Ventilasjonshodet kan vippes 39 °. Svingningsradien ender ved 140 °. Det er ikke noe batteri. 

iconKinesisk lager
iconLeveringstid 15 til 20 virkedager
65,96 €

Xiaomi Smartmi Standing Fan 2S / 2 fan

En av de mest kjente og mest populære Xiaomi-fansen som import er Smartmi 2S. Denne anmeldelsen handler også om dette. Viften dukket opp først i 2017 og har sett mindre endringer gjennom årene. Det spesielle med denne modellen er batteriet, som også kan brukes til å betjene viften trådløst. Modell 2 og 2S skiller seg også ut i akkurat dette. Xiaomi Smartmi 2S kommer med et batteri, Xiaomi Smartmi 2 uten! I Kina koster viften mindre enn 40 euro. Som import forfaller ofte mer enn 80 euro.

Xiaomi Smartmi 2S sokkelvifte.

Viften er også trinnløst kontrollerbar og når et støynivå på 31.5 dB til maksimalt 60 dB. Med konstant ventilasjon oppnås en luftmengde på 20 m³ / min. Det er også en "naturlig vind"-modus, som fordeler en lett og skiftende bris i rommet. Horisontale panner er mulig med opptil 120°. Viften kan vippes 7.5°. Smartmi 2S kan selvfølgelig også styres fullstendig via app og talekommando. Viften er også spesielt økonomisk, slik at 2800 mAh (33,6 Wh) batteriet kan vare i mer enn 20 timer av gangen.

iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
89,90 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
104,82 €

Xiaomi MIJIA 2 fan

Denne viften er den nye premiummodellen i Xiaomi-vifteområdet. Den nye modellen koster 40 euro og har en 7 + 5-vingedesign. Viften kan brukes både som stativ og bordvifte. Støynivået varierer mellom 30.2 dB og 55.8 dB, avhengig av ventilasjonsnivået. Panorering og vipping er mulig med opptil 140 ° eller 39 °. Den økonomiske DC-motoren oppnår en luftmengde på 20 m³ / min. På ventilasjonsnivå 1 er forbruket bare 0.6 watt. Ventilasjonen kan justeres kontinuerlig mot toppen. Kontroll via app eller talekommando er mulig.

Xiaomi Smartmi stående vifte 3

Det Smartmi stående vifte 3 er for øyeblikket den siste Xiaomi-fanen. Den hvisk-stille operasjonen med bare 28.6 dB og det medfølgende 2800 mAh batteriet, som forsyner viften med strøm i opptil 20 timer uten kabel, er verdt å nevne. Vi har viet et eget innlegg til Standing Fan 3, som du kan lese om dette link fikk.

iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
77,00 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
99,90 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
119,49 €

Første inntrykk av Xiaomi Mi Smart Fan

Leveringsomfang og montering

En sokkelvifte for i underkant av € 160 er alt annet enn billig. Følgelig var forventningene mine til Xiaomi Mi Smart Fan ekstremt høye. Godpakket leveres viften i totalt 9 enkeltdeler. Verktøyet som kreves for montering er inkludert og har overraskende høy kvalitet. Bruksanvisningen er typisk for Xiaomi på kinesisk. På grunn av de forståelige illustrasjonene av de enkelte trinnene, er monteringen veldig lett å forstå selv uten kunnskap om kinesisk.

Design og utførelse

I min undersøkelse for sammenlignbare sokkelfans som også er i en lignende prisklasse, kom jeg faktisk over en modell som ser forvirrende ut som Xiaomi sokkelvifte. Til € 300 koster Balmuda GreenFan fra det japanske selskapet Balmuda nesten dobbelt så mye som Xiaomi-fanen, og tilbyr også lignende funksjoner. Balmuda saksøkte Xiaomi allerede i 2014 fordi "Xiaomi Air Purifier" så veldig ut som "Balmuda Air Purifier". Så er Xiaomi Smart Fan bare en billig kopi av den mye dyrere Balmuda-pidestallviften?

I det minste ved første øyekast kan man konkludere med at det er det. Visuelt imponerer Xiaomi-fanen med sin moderne design med en matt hvit base, den anodiserte koblingsstangen og den synlige propellen. Dimensjonene er 34 x 33 x 92 cm, med en vekt på 3.74 kg. Behandlingen av hele viften er feilfri og gir rett til den høye prisen.

Kommisjonering og app kontroll

Xiaomi-viften kan brukes i batterimodus eller direkte via kontakten. Siden dette er et produkt for det kinesiske markedet, er den medfølgende strømkabelen imidlertid bare utstyrt med en NEMA-1-plugg. Kabelen er imidlertid avtakbar og kan byttes mot en 2-pinners strømkabel med en EU-plugg.

Igangkjøring er enkelt. Koble til og slå på med strømknappen på motoren. Fire grønne lysdioder på motoren og fire ekstra lysdioder på aluminiumstangen indikerer totalt fire mulige driftsnivåer. Driftsnivået kan endres ved hjelp av den multifunksjonelle innkoblingsknappen. Hvis du har koblet til viften via strømledningen, lades det utskiftbare 2800 mAh batteriet samtidig.

Mi Hjem App

Den smarte kontrollen av Xiaomi pidestallvifte skjer via "Mi Home App". Denne appen er nå kontrollsenteret for alle Xiaomi husholdningsapparater. Appen er tilgjengelig direkte fra Google PlayStore eller Apple AppStore. Språket i brukergrensesnittet kan ikke endres til tysk, men det kan endres til engelsk.

En forbindelse mellom appen og viften opprettes via WiFi. Sokkelviften er utstyrt med en 2.4 GHz WiFi-modul (802.11 b / g / n) for dette formålet. Brukergrensesnittet til appen er tydelig strukturert. Startskjermen gir informasjon om gjeldende romtemperatur, som måles av en temperatursensor på viften. Appen kan også brukes til å velge mellom de fire driftsnivåene, og du kan til og med endre ventilasjonsstyrken trinnløst. Innenfor innstillingene er det mulig å programmere en automatisk utkobling i henhold til driftstid eller en utkobling etter tid. En motorisert svivelfunksjon gjør at viften kan rotere vannrett 4 °. Vertikale tilbøyeligheter kan dessverre kun lages manuelt og er ikke motoriserte.

En annen funksjon i appen eller viften er muligheten for å simulere en naturlig vind. En vilkårlig luftstrøm genereres ved hjelp av en algoritme.

felttest

Den siste uken i mai var perfekt for øvelsesprøven på Xiaomi stående fan. Med utetemperaturer over 30 ° C, som også riktig oppvarmet opp loftet mitt på loftet, løp viften døgnet rundt.

ventilasjonsnivåer

På nivå 1 genererer viften en svak bris som i en avstand på omtrent en meter er nok til å fungere komfortabelt på loftet på 28 ° C. Ventilasjonen er så stille at viften som går på nivå 1 ikke kan høres selv om natten, og du kan lett sove ved siden av den.

På nivå 2 genereres en luftstrøm som er dobbelt så sterk, som du kan føle huden i en meters avstand. Selv på dette nivået fungerer viften så stille at den går ned til vanlig romvolum. I et stille rom blir enheten bare merkbar av en veldig lav nynn.

På nivå 3 øker luftstrømmen igjen betydelig. Hvis du aktiverer den motoriserte rotasjonen, er viften på dette nivået allerede egnet for å ventilere en mindre del av rommet. Volumet som genereres er fremdeles hyggelig å jobbe med, selv om volumet har økt betydelig sammenlignet med nivå 1 og 2.

På nivå 4 genererer Xiaomi Smart Fan en veldig sterk luftstrøm, noe som kan være ganske ubehagelig hvis avstanden er for nær. I stedet er nivå 4 ideelt for å ventilere et større område av rommet. Volumet øker også betydelig og kan sammenlignes med en konvensjonell pidestallvifte fra supermarkedet.

Batterilevetid og strømforbruk

Batteritidene er veldig forskjellige og avhenger av i hvilken grad du bytter gjennom trinnprogrammet, har aktivt koblet til appen og om dreiefunksjonen er aktivert. Med rotasjonsfunksjonen slått av og også konstant nivå 1 oppnådde Xiaomi pidestallvifte en kjøretid på 16 timer. På nivå 2 var 13 timer mulig, på nivå 3 ytterligere 10 timer og også på nivå 4 ble kjøretiden redusert til 6 timer. Med rotasjonsfunksjonen aktiv er det forskjeller i kjøretid på rundt to timer. Ladetiden til batteriet er 2 ½ time. 

I kabelnettet er strømforbruket 8.76 watt i standby. På nivå 1 er forbruket 10.95 watt. Hvis du også aktiverer snufunksjonen, øker forbruket til 13.14 watt. Forbruket på nivå 2 er 13.08 watt, på nivå 3 ved 15.33 watt og på nivå 4 ved 22 watt.

Dessverre kan ikke Xiaomi-fanen slås helt av, så den er alltid i beredskap. Enhetens WiFi kan heller ikke deaktiveres. Hvis du ikke bruker appkontrollen, kan strømforbruket reduseres ytterligere ved å deaktivere WiFi.

Sjekk priser

 Vil du vite hvor du kan kjøpe Xiaomi-fanen? I vår prissammenligning viser vi gjeldende tilbud fra de mest populære butikkene. Alle priser blir sjekket og oppdatert flere ganger om dagen. Hvis en butikk dukker opp flere ganger, er det forhandlerens forskjellige lager.

iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
58,00 €
iconKinesisk lager
iconLeveringstid 15 til 20 virkedager
65,96 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
89,90 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
104,82 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
77,00 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
99,90 €
iconTysk lager
iconLeveringstid 2-5 virkedager
119,49 €
rangering
positiv

utforming
Knotete prosessering
Smart app kontroll
Trinnløs ventilasjonsstyrke
Lavt driftsvolum
Lang levetid på batteriet
Lavt energiforbruk

negative

Veldig høy pris
Ingen motorisert skråning
Konstant ventemodus
WiFi kan ikke slås av

Konklusjon

Xiaomi stående fan er faktisk en smart gadget med mange gadgets. Hvem er ikke sjenert fra den høye prisen, mottar en virkelig fremragende bearbeidet gulvvifte med svært god ventilasjon, et knapt hørbart driftsvolum og lang batterilevetid. Punktfradrag er hovedsakelig i strømforbruk. Selv om dette allerede er mye lavere, har det vært ønskelig med noen supermarkedvifte, men et lavere forbruk i standby, samt muligheten til å slå av WiFi.

8.9
Vår vurdering
Timo Altmeyer Avatar
forfatter

Lanserte nettstedet techreviewer.de i 2016 og har vært en aktiv redaktør av nyheter og testrapporter innen alle teknologiområder siden den gang.

26 kommentarer

26 kommentarer

  1. Erik

    31. Mai 2017 12 til: 19

    Batteriet fungerer som fristende, men 160 € for en fan, nei takk: D.

    • Timo admin

      31. Mai 2017 16 til: 32

      Til prisen må du virkelig være en Xiaomi fanboy ????

      • Mark Ulrich

        3. Juli 2017 16 til: 46

        det er knapt noen alternativer hvis du også trenger vifte mens du sover. Til 300 euro er Balmuda nesten dobbelt så dyr, og jeg måtte returnere to bestillinger fra Amazon fordi motorene laget irriterende lyder. Den billigere, bedre kopien av Balmuda, Swiss Solis 753 for 120 euro, er ikke lenger i produksjon. Jeg har brukt den med tilfredshet i 2 år. Den eneste gjenværende «hviskefanen» er Xiaomi, bortsett fra Klarstein Silent Storm (100 euro minus 10 euro nykunderabatt fra produsenten) som kan følge med. Den har bare vært tilgjengelig siden april.
        Alle de andre fansene jeg har sett eller sett på kontorer er mange ganger høyere, og søvn er ut av spørsmålet for dem.

  2. Namonai

    2. Juli 2017 23 til: 05

    Hvordan ser lydbildet ut når svingfunksjonen er på? Deretter sprekk noe eller er det andre, forstyrrende lyder hørbar?

    Fortsatt fornøyd med viften?

    • Timo admin

      3. Juli 2017 09 til: 43

      Hei, motorstøy kan ikke høres i svivelfunksjonen. Det knekker ikke eller drar noe. Jeg anbefaler fortsatt fan (selv om det er ganske dyrt).

  3. Mark Ulrich

    3. Juli 2017 16 til: 39

    Testen sammenfaller med mitt første inntrykk. Her er mitt inntrykk av hvordan jeg nettopp la det ut på Facebook:

    så Xiaomi "stille" fan er her.
    Gorm von Wickie ville si: "Jeg er glad" 😀

    "mihome"-appen er rask å sette opp. Det jeg liker spesielt godt med den er den trinnløse glideren for hastighetskontroll. Appen på smarttelefonen erstatter en fjernkontroll.
    Det viktigste: volumet. Jeg er på kontoret akkurat nå og må verifisere det senere på kvelden i det roligere soverommet, men jeg har inntrykk av at han lett kan holde tritt med Solis 753 / Balmuda Greenfan.
    I motsetning til mine to returnerte Balmuda, lager ikke motoren noe lyd. Avhengig av hastigheten hører du egentlig bare vinden, ikke motoren.
    Finjustert til litt under nivå 2 av 4, praktisk talt uhørlig, er trekk akkurat passe for å sove, akkurat som med Solis, hvis du legger den ved fotenden av sengen. Mer blir da fort for kult.
    Så delen er verdt det, til halve prisen av Balmuda får du en enhet med flere alternativer (trinnløs i stedet for 4 trinn, valgfri vindsimulering), som er like stillegående. Dette gjør den til en verdig etterfølger av den rimelige Balmuda-replikaen Solis 753, som ikke lenger er i produksjon og som klon var bedre enn originalen.
    Hvis du ikke har noe imot om rotoren har ytterligere 10 cm større diameter, bør du ta en titt på Klarstein Silent Storm. Jeg venter fortsatt på leveringen og kan derfor bare anta ut fra anmeldelsene at den er konseptuelt lik – for kun 99 euro direkte fra Klarstein fra Tyskland (jeg bestilte den for 119 fra Amazon, da dette kan forenkle returen).

    • Mark Ulrich

      5. Juli 2017 15 til: 18

      Komplement: Klarstein Silent Storm spiller faktisk i samme liga. Han er mye større. Hvis du liker det filigran, bør du ta Xiaomi. Hvis prisen er den viktigste (og service som lett retur), er Klarstein bedre. Anmeldelser om ham på Amazon.

    • Judith Liesen

      28. Juni 2018 06 til: 09

      Hei alle,
      I reklame / andre vurderinger vektlegger Greenfan alltid at vindfordelingen er helt hyggelig. Siden jeg er veldig sensitiv i denne forbindelse, ville det være mitt hovedkriterium. Kan de andre to enhetene gjøre det samme, eller er det bare nonsens med saus uansett? Tusen takk for svarene

      • Timo admin

        28. Juni 2018 09 til: 14

        Hei Judith, jeg har både Xiaomi-viften (2017-modell) og den nye GreenFan (2018-modell) ved siden av meg i en direkte sammenligning. På grunn av den samme strukturen til begge enhetene, føles den genererte luftstrømmen ganske lik. Sammenlignet med den vanlige supermarkedsviften er luftstrømmen mye bredere og mykere. På nivå 1 og 2 kan jeg ha begge to stående ved siden av meg uten problemer uten at øynene blir tørre. Her er forresten lenken til testrapporten til den nye GreenFan: https://www.techreviewer.de/balmuda-greenfan-test/

        Den nye og overlatte Xiaomi MIJIA-fanen jeg ikke hadde testet ennå. Men hvis jeg ser på den måten, har bare designet endret seg litt. Rotorens funksjoner og struktur synes å være den samme.

        • Judith Liesen

          28. Juni 2018 20 til: 54

          Hei Timo, takk for raskt svar! Jeg er virkelig overrasket over at Balmuda ikke gjør det mye bedre for deg. Rotatorbladene er ganske forskjellige, selv om resten kan være de samme. Med Balmuda er de mindre inne og de større utenfor, derav fordelingen av vinden. Xiaomi er bare normale rotatorblader. Virkelig ingen forskjell følte? Da foretrekker jeg selvfølgelig å betale bare halvparten?

        • Michael

          1. Juli 2018 10 til: 02

          Hei, jeg er redd for at jeg fikk den nåværende modellen til Xiaomi MIJIA-fanen, stor forskjell til den gamle versjonen er trolig at den nåværende viften ikke har noe batteri.

          • Timo admin

            2. Juli 2018 09 til: 11

            Hei Michael, jeg lurer på nå. På produktsiden er det nemlig at MIJIA hadde installert et 2800 mAh-batteri. I tillegg til MIJIA-modellen, men fortsatt VIOMI VXFS12 (uten batteri) dukket opp, som først ble annonsert av butikkene som en fan Xiaomi.

          • Michael

            2. Juli 2018 20 til: 09

            Hei,

            Jeg kjøpte enheten på GearBest, og den har også den originale Xiaomi-logoen på viften. Det finnes nå 4 knapper tilgjengelig øverst for å gjøre alle slags innstillinger direkte på viften. Også i bruksanvisningen til enheten er det ikke nevnt noe batteri.

            GearBest selv har ikke reagert på billetten min, og på boksen er det også den typiske klistremerket med respekt for batteriet.

            Hvis du ser etter fanen i Xiaomi-appen i butikken, finner du den uten et batteri der i butikken.

          • Jerominek

            4. Juli 2018 20 til: 29

            Babyen får mine to fans i dag, begge uten batteri.
            Virkelig irriterende det er Gearbest innebygd 2800mAh Li-ion batteri.
            Har nå også opprettet en billett. Jeg er nysgjerrig.
            @ Michael, fortell meg hva du skriver med strekk
            På Youtube er det en video av akkurat viften, slik at 2018-versjonen, med 3: 50 min, det drives uten kabel.
            Er det kanskje 2-versjoner, og de har sendt feilen ???
            https://www.youtube.com/watch?v=VUceZnNpBM8

          • Michael

            5. Juli 2018 20 til: 02

            Jeg venter fortsatt på tilbakemelding fra Gearbest, vil gi tilbakemelding så snart det er noe nytt. La oss håpe på det beste @ Jerominek. Og ikke glem å gi meg beskjed så snart noe skjer med deg.

          • Jerominek

            5. Juli 2018 22 til: 20

            Mottatt et svar i dag fra Gearbest, det må bli bedt om i produktavdelingen tar opptil 2 dager. Jeg er nysgjerrig. Jeg spurte også om produktvekten på pakken.
            Dette er på 4.6 kg på Gearbests bestillingsside på 6,1 kg, så det er ikke rett foran og bak. På Xiaomi-siden koster viften en hel 45Euro jeg også hadde skrevet.

          • Michael

            5. Juli 2018 22 til: 32

            Takk for tilbakemeldingen. Vil skrive igjen i morgen til GearBest. Vent siden 30.06. på svar ..

          • Jerominek

            7. Juli 2018 04 til: 54

            Har du hørt om Gearbest?
            Det var svaret jeg mottok i dag:
            Vi har sjekket dette problemet. Ifølge produsenten er det innebygd ladbart batteri for dette elementet.
            Ved bruk må den kobles til strømkabelen for å gi strøm. Viften kan fungere.
            Hvem bør forstå det som skal ha et innebygd batteri, ingen anelse om hvor den gamle hadde ja i bunnen av det nye, har ingen åpning i det hele tatt, og uten kabel virker dette ikke.
            Svaret fra Gearbest er helt absurd, har et batteri, men må være koblet til stikkontakten på jobb.
            Vil sannsynligvis slå på Paypal

          • Markus

            7. Juli 2018 12 til: 31

            Min kom også uten batteri. – Det har Gearbest nå bekreftet overfor meg. Men det løser ikke problemet mitt at jeg kun kjøpte viften på grunn av batterifunksjonen. :

            Vi har bekreftet problemet med den aktuelle avdelingen og har iverksatt tiltak for å sikre at dette problemet er løst.
            Dette er fordi od feil beskrivelse.

            Det er faktisk ikke noe batteri i denne varen.
            Vennligst se våre vilkår og betingelser her for din referanse:

            Som en eksepsjonell gest av god vilje kan du beholde varen, og det er ikke nødvendig å returnere den til oss nå.
            Vi kan da tilby deg følgende alternativ:
            1. Delvis refusjon til lommeboken
            Vi kan refundere deg 15 USD til Gearbest Wallet for bruk på fremtidige bestillinger.
            I tillegg vil vi belønne deg med ekstra poeng som du kan bruke som rabatt på ditt neste kjøp. (1 poeng for hver 1 USD refundert).

          • Jerominek

            7. Juli 2018 15 til: 11

            Er en vits med 15USD. I henhold til vilkårene kan du sende det forgjeves fordi det er en feil fra Gerbest å ha sendt en feil artikkel.

          • Michael

            7. Juli 2018 18 til: 23

            Hei, jeg har fortsatt ikke fått svar, det hele er deponert hos meg som RMA og statusen er:
            Post-salg status: Post-salg søknad (din RMA har allerede blitt sendt)
            06 / 30 / 2018 05: 36: 44 CST Din RMA har allerede blitt sendt inn

            Problemet er, kan også kontakte oss ikke lenger til gerbest skrive, fordi jeg alltid blir bedt om å spesifisere bestillingen, men som allerede er valgt og ikke kan byttes.

  4. Frank V.

    13. August 2018 12 til: 53

    Fikk den (nye?) modellen med 4 kontrollknapper direkte på enheten. Alt fungerer bra, men jeg får ingen forbindelse til viften hvis jeg dør. Viftens WiFi er synlig, og jeg kan også koble til. MI Home-appen finner da ikke viften. Alle tillatelser er gitt. Ingenting å gjøre. Ingen vifte er oppført under "legg til manuelt". Merkelig nok kan viften også finnes under Bluetooth, men sammenkoblingen mislykkes med en meningsløs feil. hva gjør jeg galt her? Selv på engelsk er instruksjonene ingen hjelp, ingenting kan bli funnet på Internett. I tillegg ser ikke MI Home-appen på min Honor 8 ut som den gjør på alle videoer eller andre nettsteder ... WTF? Hjelp 🙁

  5. Frank V.

    13. August 2018 13 til: 51

    Fikk det gjort. Jeg måtte bytte til "China Mainland"-regionen i MI Home-appen. Da fungerte det også å finne viften. Da kunne jeg trekke tilbake alle rettigheter fra appen. Kanskje det vil hjelpe noen med samme problem ... 😉

  6. David

    6. Juni 2019 19 til: 39

    Er det en ny modell, eller er det en oppdatering for språkstøtte via Alexa / Google Assistant / Siri Shortcuts?

    Og nå kan du forhandle et godt tilbud med Gerbest for å matche temperaturene 😉

    • floo

      3. Juli 2019 10 til: 26

      Jeg leser et sted at Alexa og Google Assistant også støttes. Kan en eier bekrefte dette?

  7. Gregor

    17. September 2019 08 til: 59

    Hei,

    Forbruker viften virkelig 9 watt i standby? Det er for mye. Kan noen bekrefte det igjen? Dessverre for meg ville være et eksklusjonskriterium. Ellers liker han meg veldig.

    Takk Gregory

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

oversikt
produsenten

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi Smart Fan

Spezifikationen

 Ventilasjon 
Stadier: 4
Motor: Børsteløs
Driftsvolum: under 56 dB

 Batteri og strømforbruk 
Batterikapasitet: 2800 mAh (33.6Wh)
Batteriladetid: ~ 2 1 / 2 timer
Batterilevetid:
* Nivå 1: ~ 16 timer
* Nivå 2: ~ 13 timer
* Nivå 3: ~ 10 timer
* Nivå 4: ~ 6 timer

Spenning: 220V
Nettfrekvens: 50 / 60 Hz
Strømforbruk: 36W

 Generelt 
Appkontroll: Mi Hjem App
WiFi: 802.11 b / g / n

Størrelse: 34 x 33 x 92 cm
Vekt: kg 3.74

Mer fra Xiaomi
Xiaomi Pad 5 produktbilde

anmeldelser

Den lange ventetiden tar slutt! Etter mer enn 3 års avholdenhet fra tabletter, har Xiaomi lansert den etterlengtede Xiaomi Pad 5-nettbrettet ...

annonsering

GOGOBeste julibanner