Kameraer
omtale

YI 4K + Review - Actionkamera med 4K ved 60 FPS

by 15. Juli 2018
Med Yi Yi 4K + Technology har annonsert på CES 2017 verdens første Handling Cam, mottar videoer i HD 4K på 60 bilder per sekund. I mellomtiden har kameraet dukket opp og sendt oss inn for denne detaljerte gjennomgangen.
oversikt
produsenten

YI-teknologi

Produkt

YI 4K + (Plus)

Spezifikationen

maskinvare
Bildeprosessor: Ambarella H2
Bildesensor: Sony IMX377

Skjerm: 2.2 tommers LCD
* 640x360
* 330 PPI
* 250 CD / m²
* Berøringsskjerm

Tilkoblinger: USB-C
SD-kort: SDHC / SDXC opptil 128 GB
Batteri: 1400 mAh

video~~POS=TRUNC
4K HD @ 30
4K@60/48/30/24
4K Ultra @ 30
2.7K@60/48/30/24
2.7K Ultra @ 30
2.7 4: 3 @ 30
1440@60/48/30/24
1080@120/60/48/30/24
1080 Ultra @ 90 / 60 / 30
960 @ 120 / 60
720 @ 240
720 Ultra @ 120 / 60
480 @ 240

oppløsning
12MP
8MP
7MP W
7MP M
5MP

Andre
* WiFi, Bluetooth og App
* Time Lapse
* Slow
* Selvutløser
* Loop Recording
* Burst Record
* EIS

Lieferumfang

1x YI 4K +
1x vanntett tilfelle
1x brakett med skrue
1x USB-C-kabel
1x brukerhåndbok og hintkort

Oppdatering (januar 2018)

YI Technology gjorde det for noen dager siden Firmware oppdatering 1.3.29 rullet ut, noe som blant annet løser feil i loopopptaket og tidsutløpsmodus. Som alltid mottar du oppdateringen direkte via appen eller på produsentens hjemmeside!

Oppdatering (november 2017)

En ny YI 4K + firmware Update er allerede tilgjengelig for nedlasting. Oppdateringen med Versjonsnummer 1.3.23 er en av de mer omfattende oppdateringene og tilbyr blant annet lydoptimalisering for “barer” og “konserter”, en forbedring i galleriets stabilitet, live streamingoptimaliseringer og støyreduksjon for opptak med lange eksponeringstider. Samtidig har YI Technology forbedret de manuelle IQ-parameterinnstillingene, og SD-minnekortkompatibiliteten er også blitt revidert.

Oppdatering (september 2017)

Handlingen kameraet er nå inkludert Firmware Versjon 1.3.11 nådd. Blant annet var Tysk som et valgbart språk, samt andre språk lagt til. Det er også mange optimaliseringer de allerede eksisterende funksjonene, så vel som kan nå høyere oppløsninger for tidsavbrudd og sakte bevegelse Opptak er valgt. For streamer interessant, er muligheten nå Live stream-funksjonen å kunne bruke.

Oppdatering (juni 2017)

I mellomtiden, en annen Oppdatering (1.1.7) dukket opp, inkludert RAW-opptaksfunksjon og talestyring legger til og også Bildekvaliteten forbedret, Gjennomgangen har blitt tilpasset til YI 4K + Update 1.1.7!

Første inntrykk av YI 4K +

Bare i begynnelsen av fjoråret har den kinesiske kameraprodusenten "YI-teknologi" med YI 4K (YI 4K gjennomgang) Brakt en handling cam på markedet som kan sikkert konkurrere med modeller fra ledende produsenter som GoPro og kan. På årets CES 2017 produsenten har annonsert en oppfølger til den svært populære Handling Cam. Selv om sin forgjenger og etterfølger jævla lignende syn, men arbeider inne i en langt bedre bildeprosessor 4K videoopptak ved full 60 bilder per sekund tillater. Dette er YI 4K + verdens første actionkamera med denne funksjonen og er teknisk overlegen til og med GoPro HERO5 Black, som ble gitt ut for noen måneder siden.

Lieferumfang

I tillegg til en maskinvareoppgradering var det også en oppgradering av leveringsomfanget. Fra nå av er leveringsomfanget også inkludert originalt vanntett tilfelle fra YI Technology og støtte på. Også inkludert er en 1400 mAh sterk batteri, henholdsvis USB-C-kabel, så vel som en flom Driftsveiledning og rådkort.

utforming

Utformingen av YI 4K + skiller seg bare litt fra standardmodellen. Kamerahuset har fortsatt Dimensjoner på 65 x 42 x 30 mm og veier nøyaktig når batteriet er satt inn 97g, Hvis du allerede eier en YI 4K, kan du fortsette å bruke tillegget med Plus-modellen. Det du kan skille mellom de to kameraene er fronten, plussmodellen med en pen karbon mønster er gitt. Selv den utrolige bokstaven til standardmodellen har gitt vei til en enkel "4K +".

Hands-On

Linsen utstyret til Action Cam fortsetter å beløpe seg til en 7-objektiv med 155 ° vidvinkel og en F-nummer av F / 2.8, Til venstre for linsen eller linsen er a Merk LEDsom informerer om batterinivået og opptaksstatusen. En annen indikatorlampe er plassert på toppen av huset, som også er integrert i kameraets eneste fysiske kontrollknapp.

Også plassert på toppen av huset er høyttaler og en av totalene to mikrofoner, Igjen er det en liten forskjell til standardmodellen. YI 4K hadde begge mikrofonene plassert til venstre og høyre for den øverste kontrollknappen. For YI 4K Plus har en av mikrofonene flyttet til kanten av saken.

Forresten er hele saksrammen nå tynn Myk overflate flyttet, noe som gjør Action Cam mye bedre i et vanntett hus, men samtidig vanskeligere å komme seg ut. På baksiden er en 2.2 tommers stor skjerm med berøringsskjerm, Tilkoblingsmulighetene er på en USB-C-kontakt begrenset. På undersiden er batterihvem er også på samme tid Micro-SD minnekortspor omfatter. I tillegg til batterirommet er også a ¼ tommers stativtråd vedlagt.

USB-C standard

En stor nyskapning av YI 4K + er bruken av USB-C-standarden som et tilkoblingsalternativ. I motsetning til den vanlige mikro-USB-kontakten, er USB-C-kontakten allsidig. Blant annet kan man nå ekstern mikrofon Koble til og du kan gjøre det video Signal direkte via USB-C-trykk. Forutsatt, selvfølgelig, er en tilsvarende adapter.

Oppdatering (september 2017): Den originale YI USB-C til 3.5 mm-adapteren er nå også tilgjengelig på Amazon (Kobling til adapteren). Garantert for å koble til ekstern mikrofon!

behandlingen

Behandlingen av Action Cam og det vedlagte tilbehør er ikke uheldig. Kameraet forlater en høy kvalitet inntrykk, Alle kontrolltastene har en god trykkpunkt, er det ingen stygge hull, batteriskuffen lukkes skikkelig og vanntett inkludert som gir god og sikker låsemekanisme.

Skjerm og berøringsskjerm

Den bakre LCD-skjermen utløses på en Diagonal av 2.2 tommer i 640 x 360 piksler på. Dermed være skarp PPI 330 oppnådd. Luminansen er 250 cd / m². I sterkt solskinn er skjermen bare litt lesbar. Det er også problemer med polariserte solbriller, som mørkere helt når de vises horisontalt fra displayet.

Fargegjengivelsen av skjermen er ikke uheldig. Det samme gjelder visningsvinkelenes stabilitet. Oppføringer via liten berøringsskjerm registreres nøyaktig. Selvfølgelig kan YI 4K + ikke lenger betjenes via berøringsskjermen i det vanntette huset. For å operere, er det i stedet den "I boligmote"med hvilken kameraet kan styres helt via kontrollknappen på øverste side.

maskinvare

YI 4K + er ikke bare verdens første Action Cam med 60 bilder per sekund ved 4K-oppløsning Det er også den første action-cam med den nye Ambarella H2 bildeprosessorsom aktiverer denne opptaksmodusen. Produsert ved bruk av 14 nm prosessen, er prosessoren omtrent dobbelt så rask som Ambarella A9SE-brikken fra forgjengeren. Videoer blir med maksimal mulig 135 Mbit / s bithastighet lagt til. Bare ulemper: YI Teknologi fortsetter å stole på H.264 for videokomprimering og ikke den nyeste H.265-standarden! 12 megapikselet Sony IMX377 bildesensor produsenten er fortsatt sann.

Idriftsettelse med hindringer

Å starte en actionkamera er vanligvis selvforklarende. Sett inn batteriet og SD-kortet, og du kan starte opptaket. Imidlertid var det ikke så enkelt med YI 4K +, og derfor har jeg tatt med underelementet om igangkjøring i denne testrapporten.

Handlingskammen min var med Firmware 1.04 levert. Bare med 1.0.18-kompatibilitetsproblemer med SD-minnekort ble løst. Da jeg først slått Action Cam på og brukte en konvensjonell Samsung Evo SDHC minnekort satt inn, brukergrensesnittet til YI 4K + har et fint "SD-kortfeil" velkommen. Mange formatteringsforsøk lyktes ikke. Tross alt var minnekortet lett gjenkjent i min standard YI 4K. Også endringen til en SanDisk Extreme Pro lyktes ikke. "SD-kortfeil" forble, enten med Samsung eller SanDisk SD minnekort.

Så det måtte være at fastvareoppdateringen 1.0.18 ble installert. For å kunne importere en oppdatering i det hele tatt må imidlertid et fungerende SD minnekort settes inn. Bare et NoName 4GB SD minnekort som fulgte med en Kina-tavle ble gjenkjent av min YI 4K Plus. Etter at oppdateringen ble registrert, ble de to andre minnekortene gjenkjent feilfri.

brukergrensesnitt

YI Technology har i stor grad tatt i bruk brukergrensesnittet til YI 4K. Bare mindre innstillinger ble lagt til. Stråleskermen eller levende bildeutgang er omgitt av innspillingsmodus, opptakstid, batterinivå og om mikrofon og Wi-Fi er aktiv. Opptaksmodus kan endres direkte via startskjermbildet. Det lille gallerikonet tar deg direkte til galleriet, hvor du kan se opptakene på minnekortet. Så snart man ikke bruker skjermen i lengre tid, aktiveres den automatiske aktiveringen låseskjermen, som kan deaktiveres med en sveipe igjen. Dette alternativet kan tilpasses i innstillingene.

Her er en oversikt over alle opptaksmoduser og innstillingsalternativer.

skyting

Samlet gir den nye YI Action Cam-opptaksmodusene 10. Her er en oversikt:

  • fotomodus
  • Fototimer (Forsinket opptak)
  • Burst-modus (flere opptak)
  • videomodus
  • Time-Lapse Video (Time Lapse Recording)
  • Slow Motion (slow motion-opptak)
  • Time-lapse-bilde (time-lapse shot med bilder)
  • Loop Record (Hvis SD-kortet er fullt, vil opptak slettes)
  • Video og Foto (I tillegg til at en video er lagret i bilder)

Die Live videofunksjonhva med opptak direkte på Stream Facebook og YouTube I mellomtiden er det ennå ikke implementert. Også med YI 4K ble denne funksjonen lagt til etterpå! Andre lovede funksjoner som talestyring eller muligheten RAW-bildefiler ble implementert kort tid etter lanseringen med firmware 1.1.7!

Innstillinger

Innstillingsmenyen er delt inn i to kategorier. Det er et underelement for hver "Opptaksmodus" og "Generelle innstillinger", Her er en oversikt over innstillingene

videoinnstillinger

  • Oppløsning - 4K HD @ 30 4K @ 60 / 48 / 30 / 24 | 4K Ultra @ 30 | 2.7K @ 60 / 48 / 30 / 24 | 2.7K Ultra @ 30 | 2.7 4: 3 @ 30 | 1440 @ 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 @ 120 / 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 Ultra @ 90 / 60 / 30 | 960 @ 120 / 60 | 720 @ 240 | 720 Ultra @ 120 / 60 | 480 240 @
  • Visningsfelt - Nær | Middle | Langt (avhengig av oppløsningen)
  • Lukkerhastighet - Auto | 1 / 240s | 1 / 120s | 1/60-tallet | 1 / 30s
  • Målemodus (måling for eksponering) - Gjennomsnitt | Senter | Sted
  • Automatisk lavt lys - Forbedret opptak i svake lysforhold
  • Videokvalitet - Lav | Midler | Høy
  • Hvitbalanse - Automatisk | Native | Kunstig lys | Dagslys | overskyet
  • Farge - Flat | YI Color
  • ISO Max - Automatisk | 400 | 800 | 1600 | 3200 | 6400
  • Skarphet - Lav | Middle | høy
  • Eksponering - + 2 til -2 i 0.5 trinn
  • Bildestabilisering - På / Av
  • Tidsstempel - Av | Dato | Tid | Dato tid
  • Filstørrelse

fotomodus

  • Oppløsning - 12MP | 8MP | 7 MP W | 7 MP M | 5MP
  • Lukkerhastighet - bil | 2s | 5s | 10s | 20s | 30s
  • Målemodus - Gjennomsnittlig | Senter | kommersiell
  • Hvitbalanse - Automatisk | Native | Kunstig lys | Dagslys | overskyet
  • Farge - Flat | YI Color
  • ISO Min - 100 | 200 | 400 | 800
  • ISO Max - Auto | 100 | 200 | 400 | 800
  • Skarphet - Lav | Midler | Høy
  • Eksponering - + 2 til -2 i 0.5 trinn
  • Tidsstempel - Av | Dato | Tid | Dato tid
  • Quickview - 0.5 - 5 sekunder i 0.5 trinn
  • Filformat - JPG | RAW + JPG

Generelle innstillinger

  • Linsekorreksjon ("anti-fisheye-effekt")
  • WiFi - På / Av | SSID og PW | 2.4G / 5G
  • SD-kort - tilgjengelig minne | format
  • Standard opptaksmodus
  • Bluetooth - for å koble til en fjernkontroll
  • Skjermlysstyrke - Høy | Middle | lav
  • Lyder - Høyt | Silently | fra
  • Mikrofon - høyt | Stille | Ute
  • Lydeffekt - Stereo | vind
  • LED
  • Case Mode - Bedre brukervennlighet i saken
  • Ekstern mikrofon
  • Stemmekontroll - av / på | taleopptak
  • Videomodus - PAL | NTSC
  • Avanserte innstillinger - skjermlås | Automatisk utkobling | Roter skjermen | A / V ut USB | Dato tid
  • Enhetsinfo - Fastvare | serienummer
  • Fabrikkinnstillinger - Innstillinger | WiFi | Bluetooth
  • Standort
  • Om

"YI Action" -app

Hvis du vil styre YI 4K + eksternt, trenger du enten YI Bluetooth-fjernkontroll eller du bruker bare en smarttelefon eller nettbrett. Den såkalte "YI Action" -app Google PlayStore for Android-enheter og Apple AppStore for iOS-enheter. En forbindelse mellom Action Cam og App er laget via WiFi. Kameraet er med en Dual Band AC WiFi-modul (802.11 a / b / g / n / ac) utstyrt og kan bygge sin egen Wi-Fi. Appen etablerer deretter en forbindelse til dette og overfører blant annet live-bildet direkte til smarttelefonen eller nettbrettet.

I tillegg til opptakskontrollen kan også alle innstillinger gjøres direkte gjennom appen. Om galleri Se, lagre og del bilder lagret på SD-minnekortet på smarttelefonen eller nettbrettet. Samtidig tilbyr YI Action App sin egen Fellesskapsplatform å bytte ut i YI-fellesskapet.

Overføringen mellom kamera og smarttelefon var konsekvent stabil i testen. Bortsett fra en liten forsinkelse i overføringen av livebildet Appen fungerte som beregnet. Tilgangen til SD-minnekortet var også rask, og overføringshastighetene i både 2.4G- og 5G-WLAN-nettverket var ikke uendelig. For å holde Action Cam oppdatert kan du firmware-oppdateringer nås og spilles direkte via appen.

opptakskvalitet

Videokvalitet av YI 4K +

Ved kombinasjonen av Ambarella H2 bildebehandler og Sony IMX 377 bildesensor YI 4K + er bedre utstyrt på maskinvaresiden enn en GoPro HERO5 Black. For første gang a Oppløsning av 4000 x 3008 piksler støttet og ved en oppløsning av 3840 x 2160 piksler Handlingskammen er like i stand 60 bilder per sekund å representere væske.

Videoopptakene tatt med YI 4K + er overbevisende høy detaljnivå og en knapt merkbar bildestøy samtidig. Når det gjelder farger, er handlekammen veldig varm. Spesielt i YI Color-modus kommer den varmkoordinerte fargen til sin rett. Kameraet lykkes med å justere lysstyrken automatisk.

Videoopptak 4K ved 30 bilder per sekund

Yi 4K + (Plus) gjennomgang | 4K @ 30 Sample Footage / Testopptak

bitrate

Videobitraten kan være på 4K Maksimum 135 Mbps nå. Med en konvensjonell Samsung SDHC Evo UHS-1 video bithastigheten er 4K HD (4000 x 3008) i gjennomsnitt 100 Mbit / s og 4K @ 60 ved 120 Mbit / s. Men selv med en mye raskere SanDisk Extreme PRO Minnekort Jeg kunne nå maksimalt 4 Mbit / s på 105K HD og maksimalt 4 Mbit / s på 60K @ 130. Men en bemerkelsesverdig verdi sammenlignet med YI 4K, som bare oppnår 4K gjennomsnittlig 60 Mbps på XNUMXK. Bithastigheten til lydopptaket er 128 kbit / s.

Videoopptak 4K ved 60 bilder per sekund

Yi 4K + (Plus) gjennomgang | 4K @ 60 Sample Footage / Testopptak

bildestabilisering

Action Cam er i stand til å stabilisere videoopptak opp til en oppløsning av 4K @ 30. Dette er en elektronisk bilde stabilisering (EIS)hvem gjør en integrert 3-akse-gyroskop og et 3-akse-akselerometer servert. Som det er typisk for EIS, er bildet minimert på kantene, slik at hele bildet ikke brukes.

Bildestabilisering er en fin funksjon. EIS av YI 4K + kan imidlertid ikke samsvare med evnen til optisk bildestabilisering eller gimbal stabilisering. Lette wobbles er fortsatt ganske godt balansert. I sport er den elektroniske bildestabiliseringen imidlertid ganske enkelt overveldet. Dels kan det føre til unaturlig bilde risting. De flimrende kantene som YI 4Ks EIS sliter med har fått YI Technology under kontroll.

Videoopptak 4K - stabilisering vs. Ingen stabilisering

Yi 4K + (Plus) gjennomgang | 4K stabilisering vs. Ingen stabilisering | Prøveopptak / Testopptak

lydkvaliteten

Når det gjelder lydkvalitet, fortsetter GoPro å være i ledelsen. Lyden som er tatt opp med YI 4K + er akseptabel, men høres litt tinny ut. Hvis kameraet er i tillegg i det vanntette huset, blir registreringsvolumet kraftig redusert. Vedlagt finner du to lydopptak, en uten og en med et vanntett tilfelle.

Lydopptak uten vanntett hus

Lydopptak med vanntett hus

Fotokvalitet på YI 4K +

Bilder kan med maksimalt 12 megapikseloppløsning bli inkludert. Innenfor de generelle innstillingene kan du bruke funksjonen "Juster linseforvrengning" "Fiskeøyeffekt" generert av 155 ° vidvinkelobjektivet på programvaresiden. Dette alternativet kan også aktiveres for de fleste 4K-opptaksmodi, som ikke er mulig med YI 4K.

YI 4K + er egnet for det ene eller det andre øyeblikksbildet. Fotoopptak overbeviser med et godt kontrastforhold, like høyt detaljnivå og en naturlig fargegjengivelse. Muligheten for bilder som råfiler i RAW i universelt format DNG å registrere eller lagre. Samtidig, når RAW er valgt, vil opptaket bli laget som en JPG (RAW + JPG) lagret. De lagrede DNG-filene kan enkelt åpnes og redigeres med Adobes Lightroom. Opptakene ga en gjennomgående overbevisende bildekvalitet og ga nok spillerom for etterbehandling.

talestyring

Den såkalte Stemmekontroll eller talestyring En annen måte å kontrollere action-kameraet eksternt på. Totalt er det 5 talekommandoersom lar deg ta bilder, starte og stoppe videoopptak og slå av kameraet. Som standard er Stemmekommandoer på engelsk kjente igjen. For eksempel når kommandoen “YI Action take photo” blir uttalt, tas et bilde automatisk. Kommandoen “YI Action begin recording” starter et videoopptak og “YI Action stop recording” stopper opptaket.

I testen ga stemmekontrollen en høy anerkjennelse rate, Selv om uttalelsen ikke var perfekt, ble kommandoer anerkjent. den anerkjennelse utvalg avhenger av hvor høyt talekommandoen blir uttalt. Ved normalt samtalevolum ble kommandoer gjenkjent opp til omtrent 3 meter. Det er også mulig å snakke dine egne talekommandoer, Imidlertid fungerte ikke konvertering av engelske kommandoer til tyske kommandoer. Selv etter flere stemmer, ble kun de engelske stemmekommandoene gjenkjent!

akkumulator

YI 4K + bruker det samme 1400 mAh Li-Po batteri som forgjengeren. Batteriet er produsert av Dongguan Amperex Technology Ltd, en produsent som også produserer batterier for DJI, Apple og BMW. Erstatningsbatterier kan enkelt kjøpes for denne Action Cam. Batterilevetiden varierer avhengig av oppløsningen, hvor lenge skjermen forblir aktiv og om WLAN er aktiv. Kjøretidene målt av YI Technology kan ses i følgende diagram.

Yi 4K + batterilevetid

De viktigste resolusjonene (4K HD, 4K @ 60, 1080p @ 60 og 720p @ 240) Jeg prøvde å forstå i batteritesten. Avvikene fra verdiene målt ved YI Technology var bare svake. Med testet 4K HD-oppløsning (4000 x 3008 @ 30) var gjennomsnittet Runtime på 90 minutter, på 4K @ 60 Jeg nådde en Kjøretid på 64 minutter, på 1080p @ 60 det var det 96 Minuten og på 720p @ 240 ble en Kjøretid på 92 minutter oppnådd. Det skal bemerkes at YI Technology bestemte verdiene under de beste mulige forhold.

En full batteriladning tar 1 en halv time. En YI 4K trengte en god 2 ½ time for en komplett kostnad.

Sjekk priser

Prisutvikling

Nåværende priser

Amazon
1-5 arbeidsdager
267,26 €

Pris for høy? Bruk vår prisalarm!

Prisene ble sist oppdatert: 27. november 2020 06

* Prisene refererer til modellen med vanntett hus!

testresultatet

rangering
positiv

4K ved 60 bilder per sekund
Veldig bra video- og bildekvalitet
Berøringsdrevet display
Allsidig USB-C-tilkobling
Programstøtte støtte~~POS=HEADCOMP
Tallrike innstillingsalternativer
RAW + JPG-opptak
Lang levetid på batteriet
Rask lastetid

negative

Vis lysstyrke i solskinn
Problem med mikro-SD-kompatibilitet med firmware
Tinny lydkvalitet
EIS overveldet raskt
Talestyring gjenkjenner ikke sine egne kommandoer

Første inntrykk
9.0
10
behandlingen
8.5
7.6
utforming
9.0
9.1
Vise
8.0
8.3
brukergrensesnitt
8.5
8.8
Funksjoner
9.5
8.6
brukervennlighet
9.0
9.3
videokvalitet
9.5
9.4
bildekvalitet
9.0
10
Mikrofon
7.5
9.5
app
9.0
8.1
Akkulaufzeit
9.5
7.1
Konklusjon

GoPro trenger å kle seg varmt. Med Yi Yi 4K + Technology lanserer en rimelig pris, mens teknisk godt utstyrt Handling Cam, som gir 4K mulighet for videoopptak i 60 bilder per sekund med GoPro HERO5 svart i skyggen. Generelt vektlegges er fremfor alt veldig god video opptakskvalitet YI 4K + og langvarig batterilevetid.

Mindre kutt er i lydopptakskvaliteten. Her fortsetter GoPro å være i ledelsen med HERO5 Black. Til gjengjeld tilbyr USB-C-kontakten til YI 4K + nå også muligheten til å koble til en ekstern mikrofon. Dessuten skal skjermen kritisere, noe som er vanskelig å lese i sterk solskinn. Uansett, tydeligere oppveier de positive erfaringene jeg kunne gjøre med YI 4K +, og derfor kan jeg uttale en klar kjøpsanbefaling for denne Action Cam!

8.8
Vår vurdering
8.8
bruker vurdering
1 vurdering
Du vurderte dette
gjest
40 kommentarer
Eldste
Siste
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
Anonym

Damn god anmeldelse. 4K med 60 FPS-opptak, men du har stabilisert seg med en gimbal, ikke sant?

Erik

Så jeg synes den innspilte lyden fortsatt er ganske akseptabel. Høres kanskje ut. litt grov når du er veldig nær mikrofonen. I tilfelle kan du uansett bøye lyden med hvilket som helst kamera ... og hvem bruker et actionkamera til å filme ordentlig med lyd. Er det faktisk en ekstern mikrofon fra YI, eller spiller det ingen rolle hvilken som passer?

Erik

Ok, takk. En slik vanntett Yi Action Cam ville være noe fint. Er det faktisk mulig å koble den eksterne mikrofonen, selv om kameraet er i saken?

shixx

Super detaljert test. Hjalp meg mye i kjøpsbeslutningen min. Tror du prisen vil falle i de kommende ukene? Hun ønsket å bestille meg på Amazon.

shixx

Må jeg være oppmerksom på noe når jeg kjøper action kameraet? Er det noen ekstra kostnader som skatter og avgifter? Jeg ville bestille dem fra Geekbuying tross alt.

shixx

Takk! Hvor lang tid tar frakt fra Spania?

Frank Sch.

Det er en oppdatering som legger til stemmekontrollen, etc. til Yi 4K Plus! Har du allerede testet oppdateringen? Det høres veldig interessant ut.

Lagt til russisk språk
Lagt til kinesisk språk
Lagt til fast ISO-verdi når den er i videomodus
Lagt til RAW-bildeopptak
Lagt til stemmekontrollfunksjon
Lagt til batteribesparende funksjon når det er i tidsfrist

Faste problemer når du ser på bilder og videoer

Optimalisert rød tone av bildekvalitet og skarphet
Optimalisert SD-kortkompatibilitet
Optimalisert QuickView-funksjon
Optimalisert stabilitet i systemoppgradering

Mike

Kan batteriet lades opp via USB under bruk?

ALBERTO Einstein

Og hvis du laster kameraet på en sigarettenner?

Karl

Er Action Cam Yi 4K + kombinert med DJI osmo mobil?

Frank

Hei alle,
Totalt sett er jeg imponert over behandlingen av kameraet. Jeg fikk ikke noen flytende videoer.
Kanskje noen vil forklare fordelene med en gimbal til meg
takk
Frank

Christoph

Hei Timo,

Tusen takk for den veldig interessante rapporten. Jeg ville ha to spørsmål igjen:
- Er kameraet sprutsikkert, eller skal jeg også bruke huset når det drypper (f.eks. På en sykkeltur)?
- Endrer huset bildekvaliteten?

Vennlig hilsen

ALBERTO Einstein

Hvilken ekstern (stereo) mikrofon anbefales? Og tar kameraet internt synonymlyd i stereo eller behandler dette i stereo?
LG Joerg

ALBERTO Einstein

Takk for det fulle svaret!

pollop

Med den nyeste firmware 1.3.11, lagrer du et bilde Raw + Jpg tar omtrent 10 sekunder, er dette normalt?
Jpg alene ikke et halvt sekund.
SanDisk Extreme 32GB, U3, V30, A1,

Thomas

Har stemmekommandoer arbeid selv om YI er inne i saken?

Rantanplan

Hei Timo,

Takk for den svært detaljerte anmeldelsen. Jeg vil gjerne ha en handlekamme snart, som hovedsakelig brukes på hjelmen når karting.

Skal jeg også sette på gimbal, eller jobber ikke på hjelmen?

Og vil du foretrekke 4k + (uten gimbal) wg jo bedre fps med og uten elektronisk stabilisering til et sett med 4k (enkel) + gimbal? (Vil være omtrent samme pris)?

Takk!

Rantanplan

Og dette opptaket er uten gimbal, men i 4k?

Jeg vet ennå ikke om jeg setter pris på 4K 😀 Det er min første actionkamera, og mitt første bruksområde. Men siden jeg sannsynligvis går kartlegging maksimalt en gang i måneden, dvs. bruksområdet er veldig lite, vil jeg ikke starte umiddelbart med den dyreste med kameraet ...

Og hvor ser du videoene på et eller annet tidspunkt? På YT eller på PC ... hvem ser på i 4k? Men det er bare fremtiden.

Med 4k og 30fps (som den første 4k ja kan) og gimbal er ikke et alternativ?

Hilsen
Rantanplan (hunden på Jolly ????)

Rantanplan

Takk for ditt råd!

Da ser jeg hvor jeg får settet billig.

Hilsen
Rantanplan

Oliver

Super Review. Amazon Deal Code fungerer ikke for meg. Kunne ingen andre steder finne noe om det?

Alex

Hvor må jeg legge inn rabattkoden for Amazon Ptime Day?

Rüdiger

Hvilken gimbal passer til Yi 4K pluss